Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Sanırım nişanlının öz güveni azalmış. Yanında güzel ve çekici bir kadın görünce ister istemez kendisini de sana karşı yetersiz görmüş olabilir. Fakat burada yapman gereken sevgini ona hissettirir isen bu durumu aşabilir.
228 Yorumla
Soran+1 yılYa cidden sinirlerim bozuldu şunu okuyunca gözlerim doldu yemin ederim anlayan birini görünce sevindim. Çok teşekkür ederim : )
- +1 yıl
@Faruk2059 alakası yok sadece dış görünüş için sevilmez bir insan kız kişiliğini sevmiştir ne kadar sığsınız
- +1 yıl
@Kimbilirkimimm sıkıntılı mısın
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı. Ben de öyle düşünüyordum, kız arkadaşım çok güzeldi ve ben biraz kilolu biriydim kendisine de bunu söylemiştim nişanlın gibi. Ben askere gidince o da başkasıyla evlendi bu acı tecrübe oldu benim için. 😊
13 Yorumla
Soran+1 yılAma biz 5 yıldır birlikteyiz ben bunu yapacak bi insan değilim. Askerde de bekledim onun için bir çok şeye de katlandım nişanlanmak hiç kolay olmadı. Yani bunları da göz önünde bulundurması gerek 5 sene olmuş hala tanıyamadı mı diye düşünüyor insan :/
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
61Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 402 cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba öncelikle hiç bir kötü yorumu kafanıza takmayın onlar bu durumları anlayamayan empati duygusu olmayan kişiler
Sorunuza gelince benim ilişkimde de aynı sorun vardı erkek arkadaşım benim güzel kendisinin o kadar yakışıklı olmadığını söylüyordu ona psikolojik olarak kendisine fark ettirmeden destek verdim bazende bu konu için kavga bile ettik fakat ona güzelce tane tane anlattım bu zamanla düzelecek bir şey biraz daha sabredip ona güzelce anlatırsanız bilinç altına yerleşir ve bu düşünce zamanla kaybolur😇30 Yorumla Öncelikle bir erkek tarafından ele alayım konuyu sanırım nişanlının öz güven sorunu veya dış görünüşü ile ilgili hassas olduğu konular var bu konular degistirilebilir konular ise onu motive etmenin yollarini aramalısın örnek veriyorum göbeği mi var spora teşvik etmeli ya da giyimi ile mi mutlu degil ona gore kombinleri secebilip onu destekleyip yönlendirmelisin ama hepsinden önemlisi bu durumun senin icin olumsuz olmadığını senin ondan razı olduğunu onun yanına kendini yakistirdigini hissettirmen gerekli sanırım
00 Yorumla
+1 yılAslında bunu sana dile getirebiliyor olmasö güzel birşey. Bazı erkekler bunu itiraf etmekte zorlanırlar. Nişanlının özgüveni düşmüş belli ki. Eğer kiloluysa, o zaman beraber yürüyüşe çıkın, spor yapın, ya da yine onu incitmekten çekiniyorsan, çaktırmadan yap bunları. Mesela dışarı çıktığınızda sağlıksız yiyeceklerden uzak durun. Arada ona iltifat et. Saçlarını kestirdiğinde ya da sakalını düzelttiğinde iltifat et. Yeni giysi giyindiğinde filan.
Lâkin şuna değinmeden geçemeyeceğim. "Dışarıdan bakıldığında yakışıklı değil" diyen birisi gerçekten seviyor mudur bilemem. Zirâ insan sevdiğin de, sevdiğinin herşeyi güzel gelir, çekici gelir.00 Yorumla
+1 yılNişanlın özgüvensiz biri sanırım. Hayır yani evlilik yolunda giderken en büyük derdiniz bu olsun o kadar söyliyeyim. E ben senin yanına yakîşmıyorum. Hayır yani ne alaka yani. İnsan bunu neden söyler ki? Amaç ne yani kendinden soğutmaya mı çalışıyor? Çok tuhaf🤷♂️
00 Yorumla
+1 yılBenim için dış güzellikten ziyade iç güzellik kıymetli, bunu da fazlasıyla sende buluyorum. Aramızdaki uyumu seviyorum. Ayrıca seni beğenmesem nişanlanmazdım. Ömrümün geri kalanını seninle olmak istiyorum, Her gün seni görmek, her sabaha seninle uyanmak istiyorum, yetmez mi. Böyle gereksiz düşüncelerle kafanı yorarak beni üzme, diyebilirsin. Dış güzelliğe aldanarak hata etmiyor muyuz zaten. Dış güzellik 'her şey' değildir.
10 Yorumla
+1 yılKendini nasıl beğeniyorsan öyle ol! Hiç kimsenin beğenmesine, desteklemesine, davet etmesine ihtiyacın yok, bakmasına muhtaç değilsin. Hiçbir şey için mecbur değilsin. Bu insanla bir ömür geçirebilecek misin? Bence hayatında ve zamanın çoğunu geçireceğin insanla ilişkinde, evliliğinde Mutluluğun her şeyden önce gelmeli. Her zaman güçlü bir kadın ol! Eğer nişanlın böyle davranıyorsa özellikle de saygısızca davranıyorsa, mutluluğundan çalıyorsa at nişanı gitsin. Hiçbir şey kendinden önemli değil.
10 Yorumla
+1 yılŞey yap mesela onla birlikte geçirdiğin vakitten ne kadar keyif aldığını dile getirmesen de hareket ve mimiklerinle ona belli et
Onu ne kadar sevdiğini anlasın
Temas bağımlısı bi insansan eğer ( ben öyleyim ondan diyorum) el şakaları yap yanakları olur burnu olur saçı olur
Farkeder ya heralde10 YorumlaBir sebepten dolayı kendini fazlasıyla çirkin ve yetersiz hissediyor onunla daha çok ilgilenip bunu hissetmesine neden olan şeyleri öğren özgüveni düşük ya hep böyleydi ya da bir olay yüzünden böyle oldu
Eğer ona dış gorunusuyle ilgili sürekli güzel şeyler söylersen bir yerden sonra senin onu ne kadar güzel gördüğünün farkına varır
(Bir dönem boyleydim oradan biliyorum)00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılSelamm💫
Öncelikle yapılmış olumsuz yorumları görmezden gel umursama ( üzülme bile) herkes her dediğini söyler zaten seni bilen biliyor kimene.
Gelelim soruya; bahsettiğin bu problemleri aslında çoğu çift yaşabiliyor ve çözülmeside elbette mümkün. Hissettiklerini sevdiğin insana söylemekten çekinme, sevgini ona her daim göster ki kısa sürede toparlayabilsin (özgüven sorunu yaşadığını düşünüyorum ).
Toplum algılarını umursamak yerine siz birbirinize yetin. ✌️00 Yorumla
+1 yıl"1.70 boyunda dışardan bi gözle bakınca pek de yakışıklı sayılmayacak biri"
Al birini, vur ötekine derler. Senin de ondan farkın yok diye düşünüyorum. Evliliğe adım attıktan sonra birlikteliğiniz bu düşünceyle fazla sürmez. Can çıkmayınca da huy çıkmaz. Zorlamayın, erken iken hatanızdan dönün ve ayrılın. Bunu tüm içtenliğimle söylüyorum.00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 302 cevap paylaştı. Ona iyi hissettir zamanla alışacaktır biraz kendini kötü hissedip haliyle yakışıklı olmadığını düşünüyor ve şuna çok dikkat et o bu duruma alışana dek okul arkadaşında dahi olsa hiçbir erkekle selamlaşma bile derim
10 Yorumla
+1 yılya al karşına adam gibi deki ben seni bu halinle sevdim helalimsin de alnından öp konu bitmiştir kdksksks başında ciddiyim açık açık konuş bem daha yeni tanıdığım biri kız kıcasını kendine yakıştırmıyodu ama kız baya güzeldi 1 yıl evli kaldılar
10 Yorumla
+1 yılBebiş özgüveni düşmüş gayet olağan bir durum, ona sevgini iyice hissettirmeye çalış bu birlikte aşabileceğiniz en ufak şey olsun yeter ki. Ayrıca buradaki saçma insanların yorumlarına takılma bırak.🦋💙😇
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 677 cevap paylaştı.
+1 yılBırak öyle düşünsün sen ona sevgini ver yeter. Deki zaten seni sevdiğim için yakışıklısın. Bende sen beni seviosun diye güzelim. Yoksa dış güzelliğe 40 günde doyarsın ama iç güzelliğe 40 yılda doyamazsın
00 Yorumla
+1 yılGüzel bayan, siz kendinizi ona kanıtlamaya çalışmışsınız o sizi istemiyorsa fazla uğraşmayın, belki ondan daha iyi efendi dürüst daha çok anlayışlı olanı çıkar. Özelliklerini anlatsanız inanın artık size yakışmadığının farkına varacaksınız
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 786 cevap paylaştı.
+1 yılÖzgüveni biraz düşük olduğu için onu artık beğenmeyeceğini düşünüyor. Biraz zamana ve cesaretlendirilmeye ihtiyacı var. İmajını tarzını filan yenilesen onun mesela belki hoşuna gider kendine güveni gelir
00 Yorumla Sana yakışmatığını düşünüyorsa koy karşına konuş ben seni seviyorum senin kalbini seviyorum katakterini seviyorum hem maşallah nolmuş sana sen yakışıklılığınla kalbimi çaldın falan de
00 Yorumla
+1 yılKb bakma ama nişanlın fazla kibirli, o kadar kilo vermişsin onun için güzel görünmek için onu bu kurduğu cümle büyük sapkınlık ve kaba, senden iyisini bulursa buyursun gitsin sana saygı duyana sende saygı duy ki adet yerini bulsun unutma
#RESPECT00 Yorumla
+1 yılKesinlikle yanlış düşünmemen gereken bir konu kuzum bu nişanlın güzelleştiğini artık eskisinde de daha dikkat çekici gözüktüğünü farkında tamamen özgüven eksikliğinden dolayı sana psikolojik baskı yapma peşinde aldırış etmemen gereken bir konu eğer bu konudaki söylemleri ve sana karşı olan tutumu aşırıya kaçarsa ilişkini gözden geçirmeni tavsiye ederim. İleride baş edemeyeceğin sıkıntılar yaratabilir sana.
00 Yorumla
+1 yılBu tür endişeler olur normal bence tek yapman gereken onu sevdiğini hissettirmene devam etmen zamanla aranızdaki bağın bozulamayacağını görünce normale döner merak etme :)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 608 cevap paylaştı. Kompleksli bir insanla bu ilişki gitmez. Salak sensin. Siteyi yargiliyorsan soruyu sormaya aksın karrdeşim. Var ya ne dengesiz insanlar var hee!
10 YorumlaAçıkça karşına alıp ben seni gayet yakışıklı buluyorum gayette yakışıyoruz hem ben seni seviyorum ne önemi var de
10 Yorumla
+1 yılKanka o dediğin şeyle zaten gerçekten sevmediğini belli etmişsin
12 Yorumla
Soran+1 yılSevmesem ayrılırım. Nişan atmak çok zor bişey değil benim için.
- +1 yıl
İşte gerçekten seviyorsan bu tarz saçma şeylere takılmazsın
- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılO da spor yapsın zayıflasın kılık kıyafet tavır ne bileyim yakışıklı olsun saçlarına baksın falan
Çok da takma o kendi kendine takıyor10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 625 cevap paylaştı. Aşağılık kompleksi var ileride çekilmez bir hal alabilir
20 Yorumlaözgüven kolay gelmez maalesef. günün sonunda sen ondan soğuyacaksın. özgüvensiz insanlar psikiyatrik destek almalı
00 YorumlaBen karşımdakini nasıl incitmem nasıl rahat konuşurum diye ödüm kopuyor. Adamın dediğine bak nasıl iş anlamıyorum
00 YorumlaAblacım nişanlınıza deyin spora başlasın. Fitness yapsın kas yapsın hem o zaman daha çok çekici olur ve ona daha çok aşık olursunuz
011 YorumlaDışarıdan bakınca yakışıklı sayilmiyacak biri alın bunu buradan
02 Yorumla
Soran+1 yılVay anasını ya bu site hala mı böyle ruh hastalarıyla dolu cümle kurarken 50 kere düşünmek gerek
Gizli Üye(25-29)+1 yılİstersen salak de istersen ruh hastası de. Sevgilin için öyle bir betimleme yapman ne kadar yanlış. Yazık kafana asıl sen o çocuğa yakışmıyorsun, hak etmiyorsun.
10 Yorumla
+1 yılZayıfladım güzel bir kız mi oldum 😂😂... bazı erkeler öyle işte napcan yakışmıyor dediyse giyinme
10 Yorumla
+1 yılNişanlın sana mantıklı bir cevap veriyor olsa bile seni beğenmeyen birini nasıl isteyebiliyorsun?
11 YorumlaBoyle dengesiz gereksiz insanlarla yasamayin yol verin.
00 YorumlaBence onun ne dediğinden çok senin nasıl daha mutlu hissettiğin önemli
00 YorumlaNışanlın ki öyle düşünüyor neden nışanlanmış seninle ne yaşıyorsunuz abi ya🤦♂️🤣🤣🤣
00 YorumlaTipin önemli degil de nası olsa ihanet iftira dolandırma boşanma başja bişey göremez sin de
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 467 cevap paylaştı.
+1 yılDogru bir soz degil neden oyle dedigini ve kırıldığını söyleyebilirsin.
00 Yorumla Özgüveni yok arkadaşın sen sürekli ona onu beğendiğini söyle faydasını görüceksin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 984 cevap paylaştı. İyilerle kötüler her zaman birbirini bulur bunu unutma, terazi dengede böyle durur. Geçmiş olsun.
00 Yorumla
+1 yılValla hocam baya karışık ve uzun bir konu bu burdanmi ozeldenmi nasıl istersen 🤷
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılonu birakacagini dusundugu icin oyle soyluyor eminim cok guzel oldugunu dusunuyordur ama zayif olman senin hosuna gidiyorsa nisanlin da olsa umursama. bir nevi sana guvenmiyor da diyebilirim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 32,8b cevap paylaştı. sen kilo verdin güzelleştin o da korkuyor işte güzelleşti beni bırakır diye
sen ona yanında olduğunu hissettir00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yıldışardan bi gözle bakınca pek de yakışıklı sayılmayacak biri. sen cevabı vermişsin ayrıl
00 Yorumla
+1 yılÖmrünü yer gibi geliyo bana ayrılın bu çile çekilmez ben daraldım off
12 Yorumla- +1 yıl
O zaman kalsın tamam
+1 yılSen zayıflayinca falan dogal olarak kendini senin yaninda sonuk kalmis gormus olabilir bir nevi senin yaninda ovguven eksikligi gibi benimde basima gelmişti. Baska bir bakisla kıskanmista olabilir oyle biriyse tabii
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı.
+1 yılAslında yakıştığınızı mı ikna etmek istiyorsun? Boş iş...
00 Yorumla Aslında pek takıntılı bir konu değil kilo vermişsin sağlıklı olmuşsun bundan rahatsızlık değil hoşnut olmalı ve sana bakıp kendiside bakımlı düzenli olabilir birlikte bir şeyler yapacağınız bir konu bu yani
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgitmek isteyene bahane cok senin tadina bakmis hevesini almis
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendine baksın fiziğine azıcık spor yapsın ne diyelim gitsin psikologa 😊🙂
10 YorumlaErkekler psikolojik olarak rahat etmezler cidden takarlar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılPsikolojisi bozuk insanların toplandigi siteyse snn ne isin var burda o zaman ruh hastasi
10 YorumlaOnu sevdiğini hissettir ve yakıştığını söyle devamlı aktiviteler yapmaya çalış ki kendini daha iyi hissetsin
10 Yorumla
+1 yılSeni kaybetmekten korkuyor. Üstelik kompleks yapmış yazık. Ona ne kadar sevdiğini gösterince düzelir.
10 Yorumla
+1 yılSen onun zevkine göre bi bayan olmak zorunda değilsin , demek ki nişanlının sevigi gerçek değil , seni gerçekten sevseydi böyle konuşmazdı
00 Yorumla
+1 yılErkek arkadaşım da aynısını söylüyo özgüven yetersizliğinden kaynaklı sevdiğini hissettir anlamiyosa onun mallığı tanımamış demek seni
00 Yorumla
+1 yılbiraz onun egosunu tatmin edersen egosunu tatmin etmek derken yüceltirsen kıskandığını falan belli edersen bu düşüncelerden kurtulabilir bence
00 YorumlaBirak gitsin sana hayrı olmaz canım sen üzülme o gittiğine üzülsün sevsende bosuna kafayi taktiysa sıkıntı büyük
00 Yorumla
+1 yılTatlım hak edene hak ettiğini verceksin yok ben seviyorum yakısıklısın falan diye tepene cıkartma bak güzelleşmişsin bırak daha yakışıklısıyla ol
02 Yorumla- +1 yıl
Herkez senmi ya
- +1 yıl
Ben degil tabi bir ben olabilmek kolay mı
- Aşk İlişkileri konusunda 312 cevap paylaştı.
+1 yılZayıflık=güzellik mi?
33 Yorumla
Soran+1 yılOfff evet.
- +1 yıl
Yazık kafana
Gizli Üye(30-35)+1 yılAbla görünüşü filan seni rahatsız etmiyorsa sıkıntı yok zaten. Onu ne kadar sevdiğini ispatlamaya çalış bence. Bu çabanı görürse bence bir işe yarar gibi
10 Yorumla- Devamını Gör (55)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne