onsuz tek bir hayaliniz yokken başkasına gönül vermesi?
kendimi çirkin kötü, insanlar tarafından sevilmeyen biri olarak görüyorum
kendimi çirkin kötü, insanlar tarafından sevilmeyen biri olarak görüyorum
Merhabalar, bireyin yaşadığı duygular onu benliğinden tamamen uzaklaştırır. Cümlelerinizden aile içinde benlik duygusunu sizde yetiştirememiş insanlar tarafından büyütülmüşsünüz. İnsanların bu denli duygularını içinde barındırmaları ve ardından büyük patlamalar yaşamaları duygudurumlara sebebiyet vermektedir. Yaşamınıza mantığı ön plana atarak ve kendinize odaklanmanızı tavsiye ederim.
artık hic bisey mantıklı gelmiyor
Kendiniz adına hedefler kurun.
ne gibii
Ne yapmak isterdiniz yapmak istedikleriniz neler?
ben sevebileceğim bi insan istiyorum. sevemeyeceğim bi insan kendi gelse bile içim almıor. beni saf duygularla sevip aldatmayan.. tamamen güvenebileceğim. evlendigime pisman olmayacagim biri
Hiç, yeni yerler keşfetmek yeni tadlar tatmak istemiyor musunuz?
karpuz hani bi süre sonra içini yer ya. aynı öyleyim.
hic bişey mutluluk vermiyor artık
o acı insanın kalbinde bı yara kalır nasıl yaptı dersin nasıl başkasını seçti dersin inanamazsin affetmek istersin elin yüreğin gitmez ayakların koşmaz artık yemek yiyemezsin sigara üstüne sigara yaktırır bu dert öyle bı acısı varki sen onu başka kadınların gölgesine bile bakmazken o başkalarıyla. opusmelere başlamıştır ve hayatının çöküşü gelir gözün önüne bumuydu dersin lanet edersin herşeye sonra bidaha tövbe edersin sevmemeye bidaha kanmam dersin öyle öyle can çeke çeke unutmaya çalışırsın ama bı parca acıyı hep tasirsin biz de aldatıldık bizde yara aldık canımız yandı ağladık dokunmaya kiyamadigimiz başkalarının tek gecelik aşkı oldu işte kardeş sevmek insanı öyle bı hale getieieki ne yapsan bilemezsin
Sen çirkin kötü ve sevilmeyen biri değilsin sadece o kişi seni seçmediği için sevgiyi hak etmediğini düşünüyorsun ama emin ol güzelliklerin iyiliklerin ve sevgiyle coşturacağın insanlar var ve olacak hepimiz kırılıyoruz bazen ama umarım daha iyi olacak her şey zamanla lütfen o kızı düşünmeyi kes biliyorum bu çok zor ama ona ayırdığın vakti kendine faydalı uğraşlarla doldurursan başarabilirsin
Cevap
2Cevap
İnsan niye aldatır ki ayrıl ne yaparsan yap aldatma neyin nesi
bana sadece bunu söyleseydi aeamazdim bidaha söylemedi. ikili ognadi
Seninle alakası yok onun ruhu yoktu ve o bedenini kullanıyor okadar
onun olmayan ruhu benim canımı cok yakti
İnan zamanla geçiyor nişanlandı kişi tarafından bir haftada 3 kez aldatılmış biri olarak söylüyorum çok acıyor ama geçiyor
görmeyince geciyor. görünce hep tazeleniyor
Aynı mahallede oturuyorduk seni benden daha iyi anlayan olmaz fakat zaman
Şimdi şöyle kıçına benzin döküp yakıyorsun dert tasa kalmıyor
zaman acinin ilacidir, zamana birakmak gerek
@qudubed yalan degil
@qudubed bırak dağınık kalsın dayı
Utulmaz, affedilir ve yaşanır. Ama hep izi kalır.
affedemiyorum da. içimde öldü
yenı bırısını bulursun . 3 gune kendıne gelırsın .
Her seyin ilaci zaman
Kavanoza oturuyorsun pamuk gibi oluyorsun
Zamanla unutursun
unutmuyorum. alışıyorum
Bende aldatıyorum nolucakki
niye böyle bişeye ihtiyac duyuyosunki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?