2 yıllık ilişkimiz var 8 senedir tanışıyoruz ben olgunlaşmamı beklediğim için en başından sevgili olmadık yaşım küçük vs diye. son 1 senedir her gün kavga ediyoruz dışarı çıktığımda tartışmadan eve geldiğimiz olmuyor. kafa dağıtmak için çıktığımda bile eve üzgün dönüyorum ailem sorduğunda da oram ağrıyor buram ağrıyo diye sallıyorum onlar da üzülüyor beni hasta sandıkları için. sürekli anlamadığım halde erkek olmasına rağmen her şeye ama her şeye trip atıyor yuh buna da yapmazsın be diyorum ona da yapıyo
aile yapılarımız, büyütülme şekillerimiz aşşşırı farklı en uç düşünün. ben extra pozitif o ise en güzel anlarda bile üzülücek bişeyler buluyor en ufak olayı 1 hafta sürdürüyor ben tripten nefret ediyorum beni dinlemiyor ama sürekli bişiler anlatıp kendisini dinlememi istiyor bazen bana bağırıyo ama öyle alıştığını söylüyor bi senedir çok üzülüyorum bağırdığında diyorum düzelmeye çalışıyorum diyo ama yine de bağırıyor bezen. hayatımın en önemli gününde ondan destek beklediğinde destek olmamıştı bi tek ondan destek beklemiştim. ve en uzak olduğum insan bile ben istemeden destek vermişti ben bişi söylemediğim halde şimdi o konuda üzüldüğümü söyleyince geçmiş olayları anlatma diyo (geçmiş olay:1 hafta öncesi)
ama kendisi sürekli geçmiş olan ufacık konuların tribini 1 hafta sürdürüyor ama beni sevdiği için öyle hissettiğim için bide ailesiyle pek iyi değil bende ona böyle yapmayayım diye bişey demiyorum ama yanlış mı yapıyorum 2 yıldır sürekli sorgulama içerisindeyim yoruldum. :( siz olsanız napardınız fikirlerinizi merak ettm nası hareket ederdiniz
aile yapılarımız, büyütülme şekillerimiz aşşşırı farklı en uç düşünün. ben extra pozitif o ise en güzel anlarda bile üzülücek bişeyler buluyor en ufak olayı 1 hafta sürdürüyor ben tripten nefret ediyorum beni dinlemiyor ama sürekli bişiler anlatıp kendisini dinlememi istiyor bazen bana bağırıyo ama öyle alıştığını söylüyor bi senedir çok üzülüyorum bağırdığında diyorum düzelmeye çalışıyorum diyo ama yine de bağırıyor bezen. hayatımın en önemli gününde ondan destek beklediğinde destek olmamıştı bi tek ondan destek beklemiştim. ve en uzak olduğum insan bile ben istemeden destek vermişti ben bişi söylemediğim halde şimdi o konuda üzüldüğümü söyleyince geçmiş olayları anlatma diyo (geçmiş olay:1 hafta öncesi)
ama kendisi sürekli geçmiş olan ufacık konuların tribini 1 hafta sürdürüyor ama beni sevdiği için öyle hissettiğim için bide ailesiyle pek iyi değil bende ona böyle yapmayayım diye bişey demiyorum ama yanlış mı yapıyorum 2 yıldır sürekli sorgulama içerisindeyim yoruldum. :( siz olsanız napardınız fikirlerinizi merak ettm nası hareket ederdiniz
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bırak gitsin yav sevgili mi ömür törpüsü mü belli değil. Sen ortada sekiz sene var diye ona alıştın ve vazgeçemiyorsun kimse vazgeçilmez degil bir ömür baskı içinde yaşamaktan iyidir
hiç böyle düşünemiyorum gerçekten 19 yıllık hayatımın en zor dönemleri :/
Alıştığın için böyle başka. birinden ilgi görsen unutursun
Sizinki ilişkiden çıkmış alışkanlık olmuş birbirinize uygun değilsiniz yoksa neden kavga edesiniz sürekli
artık kavga ederken yarışıyoruz. d
Ya işte alışkanlık sabah kalkınca yüz yıkamak gibi ah dur bi günaydın mesajı atim gönlü olsun 🤣
Neyse iyi geceler
sizede
kanka bu yazı çok uzun okurken uyuya kalırız
üzdü :/
Bırakırdım
kıyamıyorum.. ama her gün düşüncelerdeyim. normalde hiç ağlamam sert bi mizacım var ama bi senedir ağlamadığım gün sayısı sayılı diyebilirim
O kiyiyor ama 🙄🙄
evet çok haklısın
sanki isteyerek yapmıyor öyle görmüş gibi ailesinden
Ya yok be alakası yok emin ol daha kucuksunuz
daha 19 yaşındayım ama şu an sanki o hayatımdaki son kişi ve o olmazs başka kimseyle tanışamicam. hani bazı kazınlar çocuklardan dolayı boşanamaz ya kendimi öyle hissediyorum. sanki o kadının yükü var bende
Büyüyünce gecerrrr
büyüyünce zaten geçer şimdi geçmesi lazım. d
hadi ordan edersen geçer işte 😂😂