Sevgilim hakkında soru (fikirlerinizi merak ettim)?

2 yıllık ilişkimiz var 8 senedir tanışıyoruz ben olgunlaşmamı beklediğim için en başından sevgili olmadık yaşım küçük vs diye. son 1 senedir her gün kavga ediyoruz dışarı çıktığımda tartışmadan eve geldiğimiz olmuyor. kafa dağıtmak için çıktığımda bile eve üzgün dönüyorum ailem sorduğunda da oram ağrıyor buram ağrıyo diye sallıyorum onlar da üzülüyor beni hasta sandıkları için. sürekli anlamadığım halde erkek olmasına rağmen her şeye ama her şeye trip atıyor yuh buna da yapmazsın be diyorum ona da yapıyo
aile yapılarımız, büyütülme şekillerimiz aşşşırı farklı en uç düşünün. ben extra pozitif o ise en güzel anlarda bile üzülücek bişeyler buluyor en ufak olayı 1 hafta sürdürüyor ben tripten nefret ediyorum beni dinlemiyor ama sürekli bişiler anlatıp kendisini dinlememi istiyor bazen bana bağırıyo ama öyle alıştığını söylüyor bi senedir çok üzülüyorum bağırdığında diyorum düzelmeye çalışıyorum diyo ama yine de bağırıyor bezen. hayatımın en önemli gününde ondan destek beklediğinde destek olmamıştı bi tek ondan destek beklemiştim. ve en uzak olduğum insan bile ben istemeden destek vermişti ben bişi söylemediğim halde şimdi o konuda üzüldüğümü söyleyince geçmiş olayları anlatma diyo (geçmiş olay:1 hafta öncesi)
ama kendisi sürekli geçmiş olan ufacık konuların tribini 1 hafta sürdürüyor ama beni sevdiği için öyle hissettiğim için bide ailesiyle pek iyi değil bende ona böyle yapmayayım diye bişey demiyorum ama yanlış mı yapıyorum 2 yıldır sürekli sorgulama içerisindeyim yoruldum. :( siz olsanız napardınız fikirlerinizi merak ettm nası hareket ederdiniz
Sevgilim hakkında soru (fikirlerinizi merak ettim)?