Güncellemeler
+1 yıl
Ya u nedir sapik misiniz dogru duzgun cevap verin azicik mini zaten hep degil bir kerecik yani inanilmaz guzel gogus dekoltesi yok zaten
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaslar ben cok begendim acaba Gizli giysem cok tepki verir mi zaten o yarim saat gec gelicek.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Eşinle arayı bozmakla kalırsın o kadar önemli bir şey değil arayı bozmaya değmez
Ya bir kerecik zaten gayet kapali sadece biraz mini hayatimda gordugum en guzel elbise.
Sen bilirsin senin hayatın ben olabilecekleri söyledim
Ya niye inat ediyor anlamiyorum sanki tapumu almis
acaba Gizli giysem cok tepki verir mi zaten o yarim saat gec gelicek.
Abla salak mısınız? Kıskanıyor elalem bakmasın diyor giysen ne olacak kavga tartışma
Sayenizde evliliğe sıcak bakiyorim
Yani onun giydiği elbiseye göre mı seviyor. Kıskanması da sevmesinden tabi. Kıskanması sadece elbise üzerinden bu nasıl bir zihniyet
Ya bir kerecik zaten gayet kapali sadece biraz mini hayatimda gordugum en guzel elbise.
@mete3500 sevmeyle alakalı bir şey dediğini görmüyorum kavgaya neden olacak bir sebep olduğunu vurgulamadım evlenmeden önce ne giyip ne giymeyeceğini konuskonuşmaları gerek yoksa sonra salak salak kavgalar oluyor
Kocamla konuş artık ama izin vermiyorsa zor giyersen kavga çıkar yukarda demişsin adam nasıl olurum demis
Ya o cok abartiuor nomalde dize kadar giyinirim onun icin boyle bir konusma gecmedi ama bir kerecik hayatimda gordugum en guzel elbise giymek istiyorum bir kerecik cok mu ya?
Yok bugün özellikle bu konuda çok soru ve yorum gördüm. Bazı kadınların eşlerinin onları onu giyemezsin bunu giyemezsin demelerine. Cahilce sevgi ve kıskanmaya bağladıklar onun için dedim.
acaba Gizli giysem cok tepki verir mi zaten o yarim saat gec gelicek?
Abla kavga istiyorsan giy
İnatlaşma kırmaya değmez kötülüğüne bişi dememiş bence
Helal olsun
Gönlünü etmeden giymezdim ben olsam sen bilirsin ya da güzellikle anlat çok istediğini belki ikna olur
Ya niye inat ediyor anlamiyorum sanki tapumu almis
Olaya öyle bakarsan kimse evlenmesin yani tapu almak falan çok kaba bi tabir hayatlarınızı birleştirmizsiniz karsılıklı kıskanmak sahiplenmek gayet doğal mazur görmek lazım
Erkeklerein kiskanacak birseyi yok ki zaten adamlarin klasik takim elbise bu kadar olan hep kadinlara oluyor. ya kizdigim su sadece bir kere istiyorum cok begendim notmalde zaten hep sevdigi sekilde giyoniyorum nolmus 1 kerecikten.
İyi canım sen bilirsin yani ne diyim
Kendisini kısıtlayan erkeklerle beraber olan kadınları hiç anlamıyorum ya
çok seksi olup herkes sana bakmasın istiyor demek ki
Altı üstü esin ya nolcak senin yerinde olsam güzel bir mini giyerim kalçayı belli eden bide. dekokte ama göğüsün yarisi görünmeli harika olur düğünden sonra eşin ve iki erkek arkadaşı eve geçersiniz bence inat önemli giy
Sen ne tür bir pisliksin ya
@gencveasi kızın dusuncesine cevap verdim anlamamissin
Anca gizli şekilde verirsin zaten.
Duzgun kojuş ya edep
Sen kendin istemişsin giyme o zaman saygı saygı eşin senin istemediğin biseyi yapsa hoş olurmu
Evlilik bu kendinize gelin
Senin acilen psikolojik bir tedaviye ihtiyacın var
@gencveasi ya gizli ya da açık farkeden ne acaba
yani seven insan kiskanir maa esininnarekteri sen biliyorsun giyince cok kizmassa giy bence oda sevinir eblki cok yakismis diye
bikere benmiisi yapmisti o hareketi
İnatlasmaya gerek yok girmeni istemiyorsa biraz daha uzun bir elbise bak sende demek ki elbise çok kısa gelmis onun gözüne
Elbisenin resminide pqylassaymissin keske ona gore yorum yaparlardi. Yani esin seni kıskanıyor bacakların gozuksun istemiyor bence kavgaya gerek yok cok begendiysen ql esin icin girersin.
Evde mal gibi niye giyiyim. niye inat ediyor sanki tapumu almis bir kerecikten ne olacak
başkaları bakar diyedir eşini eve kilitle giy git :D
Bence öyle diyorsa giyme aranız bozulur değmez 2 saatlik düğün için
Ya sadece biraz mini hayatimda gordugim en guzel elbise. Ya niye inat ediyor anlamiyorum sanki tapumu almis
Biraz ısrar et ama sinirlenirse falan inat etme
Gizli giysem cok tepki verir mi zaten o yarim saat gec gelicek.
Yakalanırsan çok kötü olur yakalanmazsan sorun yok
Eşin çok sinirli birisimi mesela öğrense napar kızar olayı büyütür mü yoksa sesini çıkarmaz ama aranız mı bozulur
Yani bilemiyorum kiyafet konusunda bir sorun hic cikarmadim ama biraz macolugu vardir
Kilotlu çorap giyebilirsin. Ben mini giyince öyle yapıyorum.
Onu da dedim yok ne farki varmis zaten vucut hatlari belli oluyormus
Ya havle. Siyah giyeceğim de.
Arkadaslar ben cok begendim acaba Gizli giysem cok tepki verir mi zaten o yarim saat gec gelicek.
Gizli giyme. Çok büyük kavga çıkarır. Yani başını çok ağırtır bu durum.
Giyeceğine, giydiğine pişman olursun.
Ben bu elbiseyi kaciramam orada cikarmadigi surece bir sorun olmaz evde saydirsin. Sence orada cikar mi?
Sinirli biriyse çok birde kıskanç çıkarır. Aklıma bir fikir geldi sen al elbiseyi. Yarım saat giy. Kocan gelince elbisenin boyunu kapatacak bir şey giy. Nasıl fikir?
Evet millet desin bu kadin cildirmis yarin saatte bir kiyafet degisiyor demezler mi korkak kocasindan nasil korkuyor
Millete göre yaşamayı bırakın. Hayata bir kere geliyoruz zaten.
Nasil birsey ki elbise
Ya bir kerecik zaten gayet kapali sadece biraz mini hayatimda gordugum en guzel elbise...
İyide otururken felan her yerin belli olacak adam yaw he mu kusura bakmada
Siz erkekler hepiniz aynisiniz
Siz erkekler hepiniz aynisiniz..
Giy
Bunun canı cilve istiyor
Nasıl bir kıyafet
Sadece biraz mini gogus dekoltesi yok gayet kapali ve hayatimda gordugum en guzel elbise
Biraz mini yse sorun olmaz fiizğin nasıl boy kilo
Kiskanmiş
Ya bir kerecik zaten gayet kapali sadece biraz mini hayatimda gordugum en guzel elbise..
Olmaz izin vermez ben olsam izin veririm
Normalde nasıl giyiniyor sun
Giy ben izin veriyorum
Tayt giy
Nasıl bir elbise
Fit misin canım