Uzaktan mesafe ilişkisi ve kavgalar... HELP?

4 aydır uzak mesafe ilişkisi yaşıyorum. İlk 3 ay çok fazla tartışma vs olmuyordu. Hatta sadece 1 kere olmuştu onda da ben gereksiz yükselmiştim yanlış anlayıp ondan kaynaklı olmuştu. 2. Tartışmamız 3. Ayın başında benim her istediğimi yapması ama benim yapmamamdan dolayı kırılmasıyla gerçekleşmişti. Bir şekilde kendini affettirdim ve her şey yoluna girmişti. İlk günki gibi sıcak yaklaşıyordu bana. Sonra yine 3. ayın ortaları yani bu haziranın 10u gibi bana yalan söylediğini düşündüm ve ona gelip tartışma çıkarmadan açmaya çalıştım. Her şeyi açıkladı vr yanlış anladığımı anladım defalarca özür dilerim 8 gün bana mesafeli kaldı sonrasında tekrar barıştık. Şunu belirtmek istiyorum hiçbir kavgada üste çıkmaya çalışmam kırıcı olmam elimden geldiğince yapıcı olmaya çalışırım. Ama sevgilim tam tersi küfür etmeden boş yapıyorsun vs diyerek beni ezmeye manipüle etmeye çalışır. Acıma duygusu yok. Yine aynı ay içinde tartışma gibi değilde çok meraklandığım için olmuştu. Bana 5 saat yazmadı. Çalışmıyor şu an oyun vs oynuyor arkadaşlarıyla dışarıya çıkıyor. Ama her zaman haber verir. Bir yere gidio bir şeyler yaparken. 5 saat yazmayınca meraklandım. Mesaj attım ama göndermemiş canım yazdı. 5 saat fark etmedin mi bunu dedim sinirlendim ilk yükselişim bu oldu. Beni çok sıkıyorsun demeye başladı. Telefonla arayınca aynu şeyleri söyleyemedi konuştuk anlaştık kapandı çözüme saatinde ulaştı konu. Dün yine aslında tartışma çıkacak bir konu değildi. Gerçekten eskisi kadar ilgilenmiyor benimle. Seviyorum diyor. Dizi filme sardı son 2 haftadır. Onu izliyor. Mesaj yazmasını beliyorum hep 40 50 dk sonra cevap veriyor mesajlarıma fix. Dün sesini özledim ses atar mısın dedim akşam birlikte oyuna gireriz duyarsın sesimi dedi tamam dedi akşam oldu saat 10 oldu hatta. Ben oyuna giriyorum dedim gece gireriz dedi. Ailemle kaldığım içşn gece girmem mümkün değil ve bunu biliyor. Kırıldım orada. Önemsemiyormuş gibi hissettim. Oyun oynamak bahaneydi hem benim için onunla yapmak istediğim şeyletden bahsedecektim. Oyundan çıktım ben keşke ses atsaydın dedim yarın atarım dedi hiç umudum yok vs dedim. Kırıldım çünkü gerçekten. Sohbet hiç ilerlemiyordu sohbetine de doyum olmuyor vs derken konu oyuna girseydik veya bana daha erken yazıyor olsaydın sana seninle yapmak istediğim şeyletden bahsedecektim ama görüyorum ki bana gerek yokmul sen kendi kendine zaman geçirebiliyormuşsun diye düşündüm dedim. Aynen canım doğru düşünmüşsün dedi. Oyun oynamadan anlatılmıyor mu dedi. Yok normal şekilde de yazcaktım ama ssn 50 dksonra cevap veriyorsun mesajlara benimde hevesim kalmadı o şekilde olunca dedim. Bana boş yapıyorsun sürekli beni darlıyorsun ben yorulmaya başlıyorum artık dedi. Sürekli telefon elimde pc karşımda bekleyemem ben bunu o kafana sok şeklinde bir cümle kullandı. Kendimi yine düzgün bir şekilde sinirlenmeden ifade ettim bana boş yapıyorsun git uyu illa hakaret mi etmem lazım gibi bir ifade kullandı. Bugün dayanamadım tünaydın diye mesaj attım görüldü atmış.
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar ayrılmak gibi bir niyetim yok çünkü sevdiğini biliyorum. Aklımda kendimi canım yansada geri çekip ondan bir hamle beklemek var. Doğru bir hamle mi bilmiyorum ama. Yorumlarinizı bekliyorum sığmadığı için bu şekilde yazdım
Uzaktan mesafe ilişkisi ve kavgalar... HELP?