Erkek arkadaşım bulustugumuzda cafe vs olsun her yerde sureklı öpmek dokunmak ıstıyor. Rahatsız oldugum halde de. Ama gerçekten sevdiğini de hissettiriyor hanı dil yalan soylese de göz söylemez ben bunu hissediyorum lakın hıc boyle seylere alısık olmadıgım ıcın napacagımı bılmıyorum 😔
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sevdiği kadına öpmeden falan doyamıyor herhalde yani öyle düşünüyorum. Napmalısın ona ne istersen bu durumu
De*
Ben de dun konuştum dayanamıyorum doyamıyorum falan dedi sonra sımdı daha iyi anladım daha dıkkatlı olucam birdaha dedi ama ne bilim ben bazwn onun sevgısınden emın olsam da bazen sırf bunun ıcın sevıyormus gibi geliyor
Hmm kanka sana şöyle diyeyim ki bence yanlış düşünüyorsun bu cinsellik gibi gibii değil ki seni çokk seviyor işte ki öpmeye koklamaya doyamıyor. Eğer amacı cinsellik falan olsa o zaman başka olurdu bu durum
Haklısındır belki de ne bılım dun gorustuk bır tane cafedeydık sureklı optu falan bır de elı gögsüme de gıdıyordu ufak dokunuşlar vs ben dışarda rahatsız oldukca yapması falan ben de böyle izlenim oluşturuyor ister istemez. :/
Anladım. Dışarıda tabikide böyle abartması hoş değil o kadar ama amacı kötü değil onun yani tamamen seni sevdiği için. Neyse konuşmuşsunuz o yüzden sorun olmaz inşAllah artık
Öyle mi dusunuyor sunuz gerçekten?
Evet öyle düşünüyorum bunlara göre öylr yani. Cinsel falan bir şey de diyemem o kadar. Sadece sevdiği kadını çok seven bir erkek görüyorum
Teşekkür ederim dusuncelerınız yorumlarınız ıcın☺️
Ne demek rica ederim 😊
sevgilini arzulamıyor musu nesinden rahatsız oluyorsun
Dışarda herkesın ıcınde mac mac opme vs rahatsız oluyorum tekken neyse.
Zaten sırf onun için buluşuyorlar yoksa ne işleri olur karı kızla
Şımarma otur oturduğun yerde
Başkasına bakması çokmu iyi
Seviyor dokunuyor ne var bunda
Bırakın artık el alem ne der tabusunu
Hayır ona lafım yok sadece ben toplum ıcınde rahatsız oluyorum o kadar. /:
Gereksiz rahatsızlık
Çocuk ruhlu olun biraz
Ne bu hanım ağa edaları
Seninle cinsel birliktelik yaşamak istiyor olabilir ya da sevgisini böyle gösteriyordur
Ufak tefek ilerisine gitmeden yasadıgımız seyler oldu ama dısardayken rahatsız oldugum halde ne bılım sureklı sureklı boyle olunca acaba sevmiyor mu diyorum 😔
Rahatsiz olduysan bu hareketleri ustelemesi saçma
Basbasa olunca öpüşmeler olur dokunmalar vs fakat toplum içinde biraz sıkıntı yani kendini rahat hissetmezsin
Ya da benımle sadece cinsellik ıcın mı bırlıktedır?
Benim aklıma öyle geldi gönül eglendirmek icin
Ben de oyle dusunuyorum kı bas basa olunca yapıyoruz ufak seyler kac kere toplum ıcınde ıstemedıgım halde yapıyor. Yanı opmeyı cok sevıyor sevgısını mı oyle gosterıyor yoksa benı cınsellık ıcın mj kullanıyor anlamadım
Yani bana sevgilim yapma derse yapmayı keserim yani o nasıl rahat ediyorsa
Benim aklıma senin düşüncene önem vermeyip Gönül eglendirmeye çalışiyor gibi geldi
Of morelım dustu Şu an 😔ama bazen de dıyorum kı öyle olsa onunla basbasayken yakınlaştık fazlasıyla onun yerınde baska erkek olsa azardı tutamazdı kendını dusunmezdı bana orada sahip olabilirdi ama ben ilerisini ıstemedıgım ıcın saygı duydu ve ksc kere yaptık bana asla ılerısını yapmadı sevmese umursamasa yapardı cunku o ankı verdıgı hazla kendını tutmazdı
Moralini bozma sen istemediğin sürece kimse senle cinsel birliktelik yaşayamaz
Belkide sen öyle diyince senden yüz bulmayinca ileri gidemedi
Olabılır ama yanı tuhaf baska bir erkek olsa bunu onemsemez kı o ankı zevkle kendını tutmayıp ılerısını yapardı yanı ne bılım
Belkide yavaş yavaş ilerleyip ileriki noktada kendini salicak
Libidosu yüksek biri ne güzwl işte
Neyi güzel? Dışarda cok rahatsız edici ama
Belli ki daha serbest biri daha net bir şekilde uyarabilirsin yanş benim sevgilim öyle olsaydı benlik sıkıntı olmazdı yanç ben de öyleyim çünkü ama farklı düşünüyorsunuz demek ki uyarmalısın
Yanı boyle yapması benı sadece cınsellık ıcın sevdıgını gostermez mı
Hayır bemce ben de öyleyim ama ben cinsellik için kullanmıyorum. Çok seviyorum ve her yerde hapur hıpur öpesiö sevesim geliyor bazen de çok tahrik ediyor çok sevdiğim için gözüme Bi mükemmel geliyor ve bunu sallamıyorum 😂 belkş seninkini niyeti farklıdır bilemem onu en iyi sen anlarsın çünkğ senin sevgilin
Yanı haklısın bız başbaşa kaldıgımızda yakınlaştık ama asla ılerısını ıstemedım saygu duydum cınsellık ıcın kullansa o an kı zevkle azıp ılerısını yapabılırdı amacı o olsa benı ve dusuncemı umursamazdı sonucta bır erkegın oyle bır halde ve zevkte azgınlıkta sevdıgı kısı ıstemıyor dıye kendını tutması benım dusuncemı onemsedıgı ıcın. Boyle bakınca haklısınız sanırım
Ufak, tefek seyler olabilir normal
Çok rahatsız edici
Evet bu yuzden ayrılmayı bıle dusunuyorum ne kadar sevsem de oda bana bunu hıssettırse de bazen benı belkı de bunun ıcın sevıyor gibi hıssettırıyor napıcam bılmıyorum 😔
Benim de manitam öyleydi bir daha buluşmadım yani ona söyle rahatsız oluyorum de dediğin halde yapıyorsa şüphelenirim bir şeylerden
İyi ne var ki bunda
Ya baş başayken ben de ısterım kı oluyor da baş başayken ama dışarda rahatsız oldugum halde yapması sankı tek benle bunun ıcınmus gibi geliyor. :/
Ya seni seviyor işte ne güzel kıymetini bil sevgilinin
Dışarda herkesin ıcınde sureklı optugu dokunduğu ıcın mı?
Ya bu sevgilin sanki biraz rahat davranıyor ama olabilir mutluluklar
Teşekkürler ama bunun ıcın ayrılınılmaz değil mi
Hayır çok seviyormuş tamam biraz dikkat etse iyi olur herkesin içinde falan ama yine de kalbi seni için atıyormuş seviyormuş çoook mutlu olun ve ayrılma bence