Ankara duru beytepe sitesinde bi cocuk var. Her gun disariya cikiyo kucuk kahverengi hic buyumeyen bi kopegi var. Biraz uzun boylu, siyah sacli, mavi gozlu sahibi. Eger burdaysa yoruma gelebilir mi? Cook onemli bisey dicem
Güncellemeler
+1 yıl
Jdkdkd
Güncellemeler
+1 yıl
Kxkxkx
AAnkara duru beytepe sitesinde oturan mavi gozlu bir bey var?
Hsyir yok, olsaydi eger pesinizi birakmazdim, ki gelip konusurdum bakismamiz bile var. Sadece kopeklerdrn dolayi dikkatimi cektiniz. Iciniz rahat olsun sadece soylemek istedim ama tanisirsakda bi skinti olmaz benim icin :)
Rahatsizlik verdiysem ozur dilerim belki yapma hataydi ama sizi bulmak icin cok ugrastom birdaha rahatsizlik vermeyecegim iyi aksamlar dilerim @dogukanredline
Hayir. Sadexe kendimi iyi hissetmek icin cevap veririm dedim laf atan beyefendiye. Sonuçta sizi paylasan benim kendimi kotu hissederim. Takintili ddgilim, sadece ilgim var o kadar
Yanliz hanımefendi ben o bahsettiğiniz kişi değilim. Size özgüven vermeye ve karşılaşacağınız zaman ki senoryayi canlandirdim. Amacım sizi kandırmak değil motive etmekti daha uzatır bunu çok güzel oynardim ama. Dahasi sizi kandırmak olur. Bence gidip tanışın bir zarari olmayacaktir. 🍀 Hersey gönlünüzce olsun
Erkeğim bende 😀 genelde hepimiz aynıyızdir. Bende evcil hayvan beslerim biraz bilgiliyimdir o konuda amacım cidden size aldatmak kandırmak değil olası bir seneryo oluşturmaktı. Farkettiysen bazen ilgili bazen soğuk konuştum olabilecek en olumsuz durum bu olur inan bana, 🍀
Sakin uzun süredir izliyorum deme ama tamam mi. Mesela merhaba nasılsıniz aynı siteyi paylaşıyoruz diyebilir konuya girersin diyecek bisey bulamayınca köpeği ile ilgilen eger çocuk sen köpekle ilgilenince sana ilgi gösterirse çocuk olumludur yürü devam ama eğer çocuk isteksizse komşuluk adına bir merhaba demiş olayım dersin devam edersin çocuğu tartarsin 👍
Öyle deme bak yanina git kelimelerin bu olsun. 'merhaba nasılsıniz' cevaba göre klasik cevap verirsin. Burada mi oturuyorsunuz? Dersin cevaba göre Bende burada oturuyorum sizi hiç görmedim dersin (sakin izlediğini söyleme biri beni izlese direk redederim sapık mıdır nedir sapıklık sadece erkeğe has değildir) baktın muhabbet bitti hemen köpekle ilgilen baktın çocuktan tık yok sana ilgilenmiyor en son komşuluk adına merhaba demiş oldum hoşçakalin dersin çocuk ilgiliyse yürü git çocuğa işte, 🤣
23 yaşına gelmiş ülke nüfusunun boyutunu kafanda oranlayamıyor musun azıcık. birde bu siteyi mi kullanıyorsun yakınında gördüğün insanları bulmak için😹😹
bi kere köpeği çıkarttığı vakitte dışarda onun geçtiği yerde bulunsan köpeğini sevmek istesen çocukla diyalog kursan insta da alırsın isimde bunu bu kadar akıl edemiyor musun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
oldu mk daha neler. p kesin buradadır hahaahaahahha
Burdadir gelir az sonra
Uf sende bi tuhafsin ya alla alla
Ne istedigine bi karar ver
😂😂😂
Git otede oyna
Kumda oynasam
Ne istiyosun sen benden
Ozele gel ben yazamiyorum ama yeni actim
Burdan yaz
Hayir burdab yazmak istemiyorum¥, ozele gelir misn
Ne diyeceksin en son beni silmiştin
Bekliyorum
Bekle belki yazarim
Bekleyememm...
Beni boyle yedekte tutamazsin yanlis yapiyosun :)
Güzel bir kankani ayarla sen de
Sen salaksin ben sana kimseyi ayarlamam
Ben pustmuyum
Ben de sana o çocuğu ayarlamam
Ayarlamani istemiyorum ki ben seni istemistim
Beni napican ya
Umut beni
Unut
Unutmama izin vermiyosun surekli yaziyosun?
Yasi bide 31 yapmissin hey allahim ya
Unutmami istiyosan uzak dur bendrn
Ben seni en son silmedim sadece burayi gunluk kullaniyorum
Silsem su an cevap vermezdim
Bana yaz lutfen ozelden bekliyorum bak
Sen gelsen kimseye bakmam ama gelmiyosun
Madem olmicaz o zaman sorularima lutfen cevap yazma.
Insan bisey der hayvan
Son kez yaziyorum yine cevap vermezsen gidicem:ozele gel hala seni bekliyorum son kez konusalim.
Simdi evde değilim noldu?
Sen o musun
Saka mi yapiyosun
O kopek chihuahua (şivava)
Hayir coffe degil mi
Kafi diye soyleniyo
Beyaz kopekten mi bahsediyosun
İsmi coffie sorun ne hanımefendi?
Aha o sensin cidden
Ben gizli bi hayraninim bunu demek istiyorum sadece ve gidiyorum :)
Yani kopegin degil, sizin
Ama sizden acayip cekiniyorum, tanismak istiyorum
Birsey demeyecek misiniz?
Teşekkürler. İlginiz için ancak bi sapkınlık durumunuz yok değil mi? Ne bileyim izlenmek insanı ürpetti
Hsyir yok, olsaydi eger pesinizi birakmazdim, ki gelip konusurdum bakismamiz bile var. Sadece kopeklerdrn dolayi dikkatimi cektiniz. Iciniz rahat olsun sadece soylemek istedim ama tanisirsakda bi skinti olmaz benim icin :)
Bir kaç kizla göz göze gelmisligim. Oldu ama seni hatırlayamam. Tabi ki tanışmanın bir zararı olmaz.
Bi kac kizla? Ben sizi gozlemliyorum ve benden baska kimseye baktiginizi gormedim. Emin misiniz?
Bizim oyle siradan bi bakisma degildi
Anlik degildi. Ama kim oldugumu soyleyemem
24 saat mi izliyorsunuz beni yoksa sadece coffieyi gezdirmeye çıkarınca mi görüyorsunuz?
Sadexe kopeginiz olunca. Korkmayin efendim takintili degilim size :)
Iciniz rahat olsun
Hayraniniz dedimde belaniniz demedim ki kfkfkf
Şüphelenmeli miyim? Tuhaflik seziyorum
Hangi konuda? Kendimi soyleyemem zaten sizden cekiniyirum
Suphelenmeyin :)
Peki
Oyle iyi aksamlar
Doğukanın profiline baksana pp koymuş aynı kişi mi😹😹
Lutfen hadsizlik etmeden terk edin burayi. @koftepatates123456
@köftepatatea123456 🤫 susmak erdemli bir eylemdir
Rahatsizlik verdiysem ozur dilerim belki yapma hataydi ama sizi bulmak icin cok ugrastom birdaha rahatsizlik vermeyecegim iyi aksamlar dilerim @dogukanredline
Sizin yerinize ben cevap veririm size laf soyletmem merak etmeyin @dogukanredline
Sorun yok da takıntılı gibisin?
Hayir. Sadexe kendimi iyi hissetmek icin cevap veririm dedim laf atan beyefendiye. Sonuçta sizi paylasan benim kendimi kotu hissederim. Takintili ddgilim, sadece ilgim var o kadar
Lutfen daha fazla benimle bu sekilde konusmayin kendimi kotu hissediyorum. Takintillk olsam, sizi bi kosede sikistirir numaranizi alirdim
Isminiz ve yaşınızi öğrenebilir miyim
Hayir soyleyemem sizi gorunce zaten heyecanlaniyorum bide kendimi gosterirsem disariya hic cikamam. Yasim 24
Hkgkgk netten IQ testi yaptır 15 liraya. Ayak numaramdan büyük çıkarsa söz ibanına 20 lira atıcam.
Özgüven eksikliği mi var sende?
Güzel kızların özgüven eksikliği oluyormuş diye biliyorum
Engellicem bak simdi seni ya da savciliga vericem defol git burdan @koftepatates123456 hadsiz
Evet var @dogukanredline bazu yasadigim sebeplerden dolayi
Ama sende kendine asiri guveniyosun insan cekiniyo
Sen beni niye üzüyorsun küstüm😞😞
Ozur filerim ama sinirleniyorum soylediginiz sozlere. Konusmak istiyosaniz benimle ozelden yazabilirsiniz istek atip. Ama lutfen araya girmeyjn :) amacim kirmak degildi sadece gitmeni saglamakti @koftepatates123456
Neyse iyi geceler
tamam ben de özür dilerim. insta versene🤩
Iyi geceler kusura bakmayin sadece icimde kalmasin diye soylemek istemistim.
Direkt engel @koftepatates123456
Neyse siz diger kizlarla ilgilenin size karsi bisey hissetmeyen ben sizden vazgeciyorum ki gercekten utandirdiniz neyse iyi geceler @dogukanredline
Yanliz hanımefendi ben o bahsettiğiniz kişi değilim. Size özgüven vermeye ve karşılaşacağınız zaman ki senoryayi canlandirdim. Amacım sizi kandırmak değil motive etmekti daha uzatır bunu çok güzel oynardim ama. Dahasi sizi kandırmak olur. Bence gidip tanışın bir zarari olmayacaktir. 🍀 Hersey gönlünüzce olsun
Hmm tamam ama her seyi bildiniz? @dogukanredline
Erkeğim bende 😀 genelde hepimiz aynıyızdir. Bende evcil hayvan beslerim biraz bilgiliyimdir o konuda amacım cidden size aldatmak kandırmak değil olası bir seneryo oluşturmaktı. Farkettiysen bazen ilgili bazen soğuk konuştum olabilecek en olumsuz durum bu olur inan bana, 🍀
Madem o degilsiniz, nasil oluyo bu is?
Istersen beni onun yerine koy ama ben ankarayi sevmiyorum orada askeri okul okudum beytepede
Korkuyorum ya @dogukanredline konusamam gidip
Peki yanina gidio ne dixem nasil taniscam
Yok sagol gidio nasol taniscam peki takti verir mosin
Sakin uzun süredir izliyorum deme ama tamam mi. Mesela merhaba nasılsıniz aynı siteyi paylaşıyoruz diyebilir konuya girersin diyecek bisey bulamayınca köpeği ile ilgilen eger çocuk sen köpekle ilgilenince sana ilgi gösterirse çocuk olumludur yürü devam ama eğer çocuk isteksizse komşuluk adına bir merhaba demiş olayım dersin devam edersin çocuğu tartarsin 👍
Oha cok tesekkur ederim kfkfk allah razi olsun cana yakin bi sekilde komsu nasilsin diyim o zaman :)
Öyle deme bak yanina git kelimelerin bu olsun. 'merhaba nasılsıniz' cevaba göre klasik cevap verirsin. Burada mi oturuyorsunuz? Dersin cevaba göre Bende burada oturuyorum sizi hiç görmedim dersin (sakin izlediğini söyleme biri beni izlese direk redederim sapık mıdır nedir sapıklık sadece erkeğe has değildir) baktın muhabbet bitti hemen köpekle ilgilen baktın çocuktan tık yok sana ilgilenmiyor en son komşuluk adına merhaba demiş oldum hoşçakalin dersin çocuk ilgiliyse yürü git çocuğa işte, 🤣
hahah bulursan helal olsun kız sanaa
Çık ortaya hadi bakım ayıp kız bekliyor
Aşkını mı itiraf edicen😀
Malsın yazık kafana
Sanada yazik.
23 yaşına gelmiş ülke nüfusunun boyutunu kafanda oranlayamıyor musun azıcık. birde bu siteyi mi kullanıyorsun yakınında gördüğün insanları bulmak için😹😹
Yoo
Ben aylardir bu cocugu ariyordum sen ne diyosun
bi kere köpeği çıkarttığı vakitte dışarda onun geçtiği yerde bulunsan köpeğini sevmek istesen çocukla diyalog kursan insta da alırsın isimde bunu bu kadar akıl edemiyor musun
Ediyorum ama cekiniyorum o yuzden yapamiyorum
Bunlari bende dusundum yine de sagol soyledigin icin
Zaten her gün aynı vakitlerde çıkartmıyor mu? En kötü takip et evini bul annesinin babasının ismini öğren bi şekilde bulursun
Uzaktan tanımadan gördüğün insana bu şekilde şehvet duymakta gerçekten eziklik sayılır.
Sanane kardesim kckfkf
Tanimadigimi ne biliyon
Seni kikse boyle aramuyo diye kiskan mi yoksa cen
Çekiniyormuşmuş 😹😹Allah mı sandın çocuğu. O sıçmıyor sanıyorsun heralde.
Kıskanmak değil ama her sabah bende köpek gezdiriyorum bi merak uyandı içimde lol