Arkadaşlar bugün nöbetten çıktım sabah o hemşire de nöbete geldi benim işim uzun sürdü arrest vardı ona müdahale ettik ben 1 saat sonra nöbetten çıkabildim ama çıkarken falan hiç bana Özel ilgisini göremedim toplu olarak kolay gelsin görüşürüz dedim ondan ses çıkmadı ne yapmalıyım 😔
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Bırak kızın peşini ya istemiyor seni, bıktırdı vallahi
Kıza ben belli edememiş olabilirim anlamamış olabilir sevse yine de belli eder mi o
hayır eğer belli etmediyseniz o sevse bile belli etmez kızlar utanır.
@cicimod Anlamamış olabilir
anlatsaydınız kardeşim :)
@cicimod Yani bir ara resimlerine bakarken elim değdi yanlışlıkla resmini beğendim bu 2 kere oldu bildirim gitmiş midir hemen geri çektim anlamış mıdır sadece bu oldu o bir şey yapmadı
haydaaa :D bütün teklfiniz imanız bu muydu kardeşim? hahahah 'elim değmiş beğeni atınca elektrik çarpılmış gibi geri çektim' :D bunlar hiç bişey değil zaten kızları internet üzerinden tavlamaya çalışmayın yoksa sonunuz internet abazan dayıları gibi olur. efendi gibi kahve falan içmeye davet edin hastanenin orda bi yerde ikiniz olan durum olsun ama o zaman tavrına bakarsınız umut var mı yok mu.
@cicimod O olsa zaten kabul etmiş sayılır ama o kadar samimi değiliz
ee kim samimileştircek kız mı? iyisimi bekleyin gelip sizi ananızdan istesin
Acaba bir de ben'mi konussam o kizla senin icin.
Cok hasta oldum ben !! Hemsireler'le aram iyidir.🙂
Ne oldu
Espri yapmistim 🙂 Seni güldürmek icin
😅
😊👍👍
O hemşireyi kafanızdan çıkararak işe başlayın bence.
Ben belli edememiş olabilirim anlamamış olabilir sevse yine de belli eder mi o
Seven insan belli eder, sevmeyen insan saygı duysa bir cevap verir. Size ne saygısı nede sevgisi var.
Yok ya saygılı edepli biri aslında
Siz bilirsiniz, ben size karşı dedim. Saygıdan kastım sizin benliğinize saygısı yok yani onun için yoksunuz, yoksa resmi kurumda kimse kimseye küfür etmez, yakasını tutup defol başoımdan demez.
Yani ben kötü bir şey yapmadım o da iyi niyetli birisi ama pas vermiyor sanırım 😔😔
Bu sebeple pas beklemeyin ve ikinizinde huzuru için hanımefendiyi aklınızdan çıkarın dedim.
Hangi sebeple
Yazdım sebepleri.
saman altından su yürütmeye çalış sende
her ne varsa aleni bir şekilde olma
Zaten bir şey yok ki
konuş belki olacak
birde doktor egosu denen bir şey var sende var mı
Yav anlasana iste senle ilgilenmiyo niye taktik kafayi ona belli ki sevgilisi var veya seni begenmedi olabilir boyle seyler herkes herkesi begenmek zorunda degil birak şu kizin yakasini kiz senden yaka silkti vallahi billahi yav sana o kadar sey soyledik KS ahalisi olarak onlari uygulasana gelip hâlâ burda şu nasil bu nasil diyip duruyosun yeter sa yeter bizde insaniz insanlari bezdirdin yav hic mi ustune almiyosun sen ne utanmaz arlanmaz birisin sen😊😊 insanlar bikti senden bikti yaka silktik senden KS ahalisi olarak yani yok olmuyo napalim olanla ölene care yok oldugu kadar olmadigi kader
Ben olsam, oluruna birakirim, olmadi birakirim
Ya derdimize derman, Ya katlimize ferman
Zaten soylediklerimizide yapmiyosun cevapda vermiyosun
Açılsam kabul eder mi boşuna rezil olmayım
Anlattiklarina gore etmez
Daha kiz senle dil islatmamis
Kizin fotosu yok mu at bi’ ona gore yorum yapiyim ben anlarim tiplerden kizin nasil biri oldugu cozuyim 2 dk da
Tamam mesajın açık mı
Acik
Attım
Tamam gordum acik giyiyo demistin
Evet
Tip olarak cok iyi masum kiz kalbi temiz bi’ tipi var iyi yani biraz cabalarsan olur ama oda seni severse olur tabi simdiye kadar hic pas vermemis simdide vericeni sanmiyorum dost aci soyler😊
Foto da acik degil
Niye vereceğini sanmıyorum dedin 😔
Kac ay dir ugrasiyosun hani ortada bise yok daha konusmadiniz bile
Bir resmi daha var bak
Ne varsa at bu resimleri nerden aliyosun
Masallah subhanallah guzel kiz ne diyim
Hastane için resimlerimizdi sadece bu ve o var
Himm
Bana bakmaz mı yani ben nasılım ona göre
Evet bakmaz, dost aci soyler vazgec ondan
Suana kadar hic bi’ kizla konusmadinmi arkadas olarak sohbet falan cay icerek falan
Niye çirkin miyim 😔😔
Cirkin mi olman gerekiyo bi’kiz bakmiyosa bazen arakadaslarim banada diyo o kiz sana bakmaz diye ama hepde bakmaz dediklerimiz bakiyo yani hic belli olmaz bakadabilir😊
Ama pas vermiyor hiç yani çok önceden Instagramdan takiplesiyoruz yanlışlıkla stalk yaparken resmini beğendim hemen geri çektim bildirim gitmiş midir anlamış mıdır bu 2 defa oldu ama ondan bir tepki gelmedi ama yeni resim atınca beğeniyor yani
Evet hiç bir kızla buluşma olmadı
O zaman vazgec ondan pas vermiyo
Fotoyu begendini hemen goremez
Fotonu begeniyo diye seni begeniyo anlamina gelmez arkadas oldugunuz icin begeniyodur insanlik namina
Bildirim gitmez mi
Kendin idrak edemiyomusun bunlar 18-19 yasindaki cocugun soracagi sorulari soruyosun
Niye
Nasil niye şu yasina kadar hic mi bi’sey ogrenmedin herseyi bize soruyosun
Evet bu yaşıma kadar hiç sevgilim olmadı bilmiyorum yani bakmadılar hep ders çalıştım ben işte doktor oldum yine bakmıyorlar
Sadece senin degil bi’ cok insanin sevgilisi olmadi onlar nerden biliyo bunlari o zaman
Bilmeyen de vardır benim hiç flört falan da olmadı
Himm iyi
İstanbul damisin sen
Yok sivas
İyi tamam
Niye sordun
İs ariyorumda bulabilirmisin
Sivasta mı
İstanbul da
Orayı bilmiyorum
Tamam
Ne iş arıyorsun
Valla vasifsiz elemanim meslegim yok, restaurant garsonluk vb. isler olmasin yapamam
Niye iş mi bulcan sorduguna gore😊
Üniversite mezunu musun diye merak ettim
Yok ne universitesi lise 2 terk😊
O zaman zor ya niye okumadın
O zaman ki kafa iste😊
Sana burdan birşey çıkmaz sevseydi illaki belli ederdi demekki senden hoşlanmıyor veya flörtü filan vs. vardır iyice araştırmamış olabilirsin veya bu işlerle ilgilenmiyordur.
Kız 27 yaşında bekar yaşamayı seven biri belki ondandır bilmiyorum ama ben belli edememiş olabilirim anlamamış olabilir sevse yine de belli eder mi o
Dedim ya sevseydi belli ederdi sevmiyor seni demekki ve sen ortaya söylediğinde ses çikarmadığına göre senin ondan hoşlandığını farketmiştir illaki ve anlamaması için fazla saf olması lazım kusura bakma.
Bundan birşey çıkmaz başka birini bul
Ama çok kişi vardı
Kendini avutma derim
Senden hoşlanmadığı çok belli bence naz yapmak başka umursamamak hatta rahatsız olmak başka
Nereden biliyorsun
Senin dediklerine göre
Vazgeç ondan doktor boşuna zaman kaybı o kız
Niye sevip belli etmiyor olabilir mi
Seviyo gıbı davranmiyor kız
Yani kıza ben belli edememiş olabilirim anlamamış olabilir sevse yine de belli eder miydi o
Bilemem ama boşuna uğraşıyosun kizla
Niye boşuna
Ne sen acıliyorsun kıza nede kız seni hoşlanma belirtisi gösteriyor
İşte bazı kızlar o gözle bakmıyor ama teklif etsem değerlendirmez mi
Etmiyorsun ki doktor ben seni bildim bileli bu soruyu soruyorsun artık icraata geç
Red edecekse etmeyim ondan kararsızım yani aynı yerde çalışıyoruz ayıp olur
ilgisi yoksa ona açılma
Ama belli edememiş olabilirim anlamamış olabilir sevse yine de belli eder miydi o
sen bişeyler içmeye davet et istersen
O kadar samimi değiliz yani iş dışında
o zaman bişey diyemem
Şansını zorla hemen vazgeçme
O kızla olmaz bence
Niye 😔😔
Açılıp reddedildiğin değil mi bu?
Yok o geçen seneydi
Bu başka ama o da belirti vermedi
Bana olmaz gibi geldi ama bir açıl sor
Red edilmek istemiyorum
Konuşmadan nasıl olmasını bekliyorsun ki
İş dışında görüşme şansım yok normal konuşuyoruz doktor beyli konuşuyor
Tamam o sohbetler arasında anlamaya çalış
İşte yakınlaşma olmadı sadece Instagramdan stalk yaparken yanlışlıkla resmini beğendim hemen geri çektim bildirim gitmiş midir anlamış mıdır bilmiyorum
Emin değilim ama gitmiştir gibi geldi
Hemşire hanım bugün nasılsınız diyemedinmi
Hiç bir şey.