Aldattığım eski sevgilime ile durumumuza bakar mısınız lütfen?

Biriyle çıktım , ismi de kerimdi. beni çok severdi , hep güzel söz soylerdi , beni asla kırmadı hatta beni canından çok severdi diyebilirim. ben bir kere hastalandım çok agır hastalanmıstım , hastaneye kaldırdılar beni o sabaha kadar hastanede beni bekledi sonra evime gittiğim zaman ben hasta oldugum için benimle kaldı , üniversiteye gitmeyip benimle ilgilendi. onu geceleyin uyandırırdım bir of bile demeden istediğimi yapardı. sonra aldattım onu nedenini ben de bilmiyorum. aldatırsam duymaz , duysa da umrumda olmaz diyerek aldattım onu. o da ogrendi ve ayrıldı bir bucuk yıldır ayrıyız ve hala onu bekliyorum. ben bana yaptıgı iyiliklerin ayrıldıktan sonra farkına vardım. cok pişmanım. ondan bin kere ozur diledim. kerimin ev arkadası aynı zamanda benim de yakın arkadasım. onun ev arkadası bana diyo ki siz sevgiliyken senin fotografını telefonunda duvar kagıdı yapmıstı ve hala oyle silmedi , senin fotograflarını cerceveleyip odada asmıstı onlar hala duvarda duruyor hala kaldırmadı. o beni hala seviyor mu? Kendimi nasıl affettiririm?
Aldattığım eski sevgilime ile durumumuza bakar mısınız lütfen?