Sevdiğim ve beni seven biri vardı flört dönemindeydik iyiydi aramız ama sevilmek rahatsız etti konuşmayı kestim istemsizce. Hem sevgili ve sevilmek istiyorum hem rahatsız oluyorum sizde de oluyor mu?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Sevilmeye alışkın olmadığın için mi yoksa o sevilmenin sonunda büyük bir ıstırap çekecegine inandığım için mi böyle yapıyorsun?
Alışık olmadığım için sanırım çünkü ayrılık kısmı aklıma gelmiyor bile
Ailenden falan da yeteri sevgiyi görmeyen kisiler gelecekte bunu haketmediklerini düşünüp , farkında bike olmadan onlara değer veren seven kisilerden uzaklasabikiyrolar. Birdenbire ortaya çıktığını sanmıyorum sendeki bu durumun muhtemelen küçüklüğünde yasadigin travma ya da herhangi küçük bir olayken sende kötü hisler bırakan durumlar yaşadın o yüzden olabilir.
Evet küçüklükten beri çok fazla ailevi sorun yaşadım ve hep yalnız bırakıldım ilgilenen seven olmadı. O kişi beni sevdiğini söylediğinde düşünürdüm hep bir insan niye beni sever, sevilecek bir yanım yok falan diye
İşte bak dediğim gibi ailenden yeteri ilgiyi alamadığın için artık kendini sevilmeye değer görmüyor ve sevdiğini söyleyene ise güvenmiyorsun , hep acaba yalan mi söylüyor diye şüpheye dusuyorsundur. Bu davranışların da sadece sana zarar veriyor. Bu sorunu çözebilmek için öncelikle sırf ailen sana karşı olan sorumluluklarını yerine getirmedi diye bunlar senin değersiz olduğunu göstermiyor bunu anlaman lazım. Kendine sürekli değerli olduğunu sevilmeye layık olduğunu hatırlatman gerekiyor. Bir uzmandan destek alabilsen daha iyi çözebilirsin bunu diye düşünüyorum aslında
Deneyeceğim destek almayı teşekkür ederim bazı şeyleri kafamda oturtmama yardımcı olduğun için
Rica ederim ne demek. Keşke daha fazla yardımcı olsam ama seni yanlış yönlendirmek de istemem 🥰🎈
Genelde insan ilgi bekliyor, peşinden sürüklemek istiyor. Ama ne zaman iş ciddiye binse, tamam dese. Tüm hevesi kaçıyor o kişiye karşı.
Olabilir
Sevilmeye alışık olmayan insanda sevgi durmuyor malesef ne yapılırsa yapılsın boşa çaba
Evet seven olmadı bu zamana kadar hiç o yüzden midir ki
Büyük ihtimal, bu noktadan sonra biri de çıkınca beyin savunma mekanizmasını harekete geçiriyor binevi zırh gibi düşün bunu
Neyin savunması neyin zırhı aslında doya doya sevmek ve sevilmek istiyorum
Doğru ama iyi yaklaşımda bulunan kişiler otomatikman ekarte ediliyor biraz daha ulaşılamayana veriliyor değer bu konularda
Anladımm
Umarım 😊
kasjdşfl rahatlık batıyor demi hemen alskdjfşalsd
Galiba zlneodnwlxnwjfe
:D lkdjf engelle ozaman
Sahiplenme duygusunu kaldıramıyorsun..
Neden ki bir düşününce çok güzel bir duygu geliyor aslında özeniyorum da mutlu ilişkilere
Düşünceyi sevmek içinde olmayı sevmek demek değil ki.
Yoo şükür psikolojik sorunum yok
Ne yani ben sorunlu muyum şimdi😄
Söylediklerine göre öyle görünüyor
😬😬
Kızdın mi
Gereksiz huylar yanlız yaşa boşver takma kafanı
Bana mı dedin gereksiz huylar diye
Evet bu huylar sana aitse doğrudur
Ama elimde değil
Tamamda kalbini kimse sana teslim etmez böyle duygularının aşağılandığını hisseder sevme ve sevilmeyi doyasıya yaşayamassın buda tercih edilmeme sebebin olur aşk insanları senden uzak durur
Biliyorum bu yüzden ben uzak duruyorum insanlardan
Bence sana önce hayat enerjisi kazandırılması lazım sonra ilişki yaşaman gerek yani birinin sana ciddi emek vermesi lazım o kadar sabırlısını bulamassın
Valla hayat enerjimde eksilerde kimseyi kendimle uğraştırmam zaten
Diyorum ya işin yazık ve vahlancak kısmındasın bir gün kendine gelince bu yaptıklarından çok rahatsız olcaksın empati yapınca bu ne saçmalık diyiceksin o zaman gelene kadar sabırla bekle
Empati yapınca derken?
Karşındakinin yerine kendini koycaksın beni insanlar neden sevsin diceksin yaptıkların gözüne batıcak bir kadın sevgi için herşeyden vazgeçer bu doğasında var o yüzden diyorum mutluluk için kaybedilcek zaman yoktur o anı yaşamak lazım Carpediem kısaca😂😂