Bazen bazı yerlerde gördüğümüz karşı cinsten olan insanlar çok hoşumuza gidebilir , o an yanına gidip konuşmak istemeyiz ters tepkiler alırız diye. Peki böyle bir durumda siz o kişiyi bulupta sosyal medyadan yazar mısınız? Ya da hiç böyle bir şey geldimi başınıza?
Herhangi bir yerde görüp beğendiğiniz insanları sosyal medyadan bulmak için uğraşır mısınız?
Ya üniye giderken metroya bindiydim bi adam sürekli beni izliyordu hissetmiştim başımı farklı yöne ceviriyordum sürekli hiç görmüyormuşum gibi (kapalıyım maskeliyim yüzüm ve fiziğim gözükmüyor) adam ismimi de bilmiyor yolculuk esnasında hep yalnızım da akşama eve gidip bi baktım instagramdan o adamdan istek gelmiş bu nasıl oluyor ahaha çok fena tırsmıştım
Genel olarak kızlar yapıyor bunu erkeklerden de vardır yine diyelim X mekandayız. Artık herkes story atıp mekanı etiketliyor. Girersin mekanın etiketine o gün paylaşılan gönderiler ve hikayeleri tek tek incelersin şöyle bir şey var o incelemenin sonunda ya çocuğun hesabını bulursun ya da arkadaşının ordan da bir güzel eklersin. Eğer sosyal medyası yoksa tabi boşuna. Bu ve bunun benzeri bi de küçük yerse her türlü bulunuyor.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Eskiden beni bulurlardi öyle. Son zamanlarda hic olmuyo. Beni de hastanede sira beklerken ekranda ismim yandiginda ismimi alıp facebook tan ekleyen oldu. Koridorda full izlemisti zaten gıcık olmustum, faceden bulunca da gıcık oldum. Ama yine hastaneden baska biri eklemisti, o hosuma gitmisti çünkü tipini hareketlerini falan etkileyici bulmuştum :D
Durakta karşılaşmıştım aynı mahallede oturuyormuşuz haberim yok otobüs kalabalıktı kartını okutmam için bana vermişti o sırada gördüm ismini felan akşamda istek atmıştım veeeeee KABUL ETMEMİŞTİ 🤣🤣🤣
Herkes sadece karşı cinsten hoşlanmıyor Gaylik lezbiyenlik biseksüellik diye yönelimlerde var soruyu yazan arkadaş neyse soruyu cevaplıyim Koreli bir kadını çok beğenmiştim elevator prank vidoesunda vardı saatlerce aradım bulamadım ama onu : /
Bir kere HB de çalışırken bir müşteri aramıştı. O kadar kibardi ki avukatti. Şansıma İzmir'de yasiyormus telefon numarasını kaydedip fotosuna bakmıştım.