Sevgilimi çok seviyorum ama bu şartlarda evlenmek istemiyorum?

İlk tanıştığımız zamanlarda yedek astsubaydı astsubay olacağını söylerdi bende hep astsubay olacak diye hayaller kurdum ama olamadı ve bütün beklentilerimi aşağısına düştü hemde hayal kırıklığına uğradım. Şimdi başka bir şehire çiftlik hayatına gireceğim evlendiğimde, ve rahatlık varken kendimi neden sıkıntıya sokayım diye düşünmüyor değilim babamın evindeyim rahatım her istediğim oluyor neden kendimi ailemden uzağa alıştığım hayatın dışına sürükleyim. Sizce yanlış mı düşünüyorum? Derdim para değil kesinlikle. Sadece hayatımın güzel ilerlemesini eşimle çoçuklarımla rahat bir hayat yaşamak istiyorum. Ben gezmeyi seven bir insanım ve sevgilim ilk zamanlar bana pikniğe gideriz şuraya buraya gideriz ailene bir ayda bir ziyarete gideriz derken şimdi ilk senelerde ailenle pek görüşemeyiz arabamız yok, yazın işler yoğun oluyor gezmeye fırsat olmaz, pikniğe biz pek gitmeyiz çok nadir diye tek tek dökülmeye başladı ve ben artık çok uzaklaşmış hissediyorum ne yapacağımı bilmiyorum keşke başka şartlarda birlikte olsaydık diyorum ayrılmak istiyorum ama kıyamıyorum çünkü sürekli ben sensiz yapamam sensiz yaşayamam toparlayamam gibi şeyler söylüyor ve ona birşey olur diye kendi hayatımı düşünemiyorum.. Siz olsanız bu çıkmazda hangi yolu seçerdiniz?
Güncellemeler
+1 yıl
Ayrıldık, nefes almak çok güzel
Sevgilimi çok seviyorum ama bu şartlarda evlenmek istemiyorum?