Erkekler özellikle size soruyorum bir erkek sevmediği halde neden her kavga ve barış sonucunda profil fotosu değiştirir?

Merhaba. Sadece 3 ay mesajlastigim birisi ile her kavga ya da barışta anında profil fotosu değiştiriyor? Sadece fotomu gördü. Bana da çok kiymet verdiğini ama arkadaşça olduğunu dedi. Sürekli benim onu sevip sevmediğimi sordu konuşmamiz boyunca? Bende uzaktan nasıl olur falan dedim. Cinsel muhabbete çekmeye çalıştı baktı olmadı ilgisini azalttı. Bende iki hafta bekledim sonra saygısız ve sorumsuz olduğunu bu yüzden gittiğimi, sevmek için çok erkendi bir şey hissetmedim sadece merak ettim tıpkı senin ki gibi falan deyip vedaslatim gittim. Bu tüm sosyal hesaplarında yine profil değiştirdi böyle güneş gözlüklü havalı falan. Sensiz mutluyum gibisinden. Biz sevgili değildik arkadaş da kalamadik o cinsel muhabbete çekmeye çalıştığı için. Böyle davranan erkek zaten bana karşı bişe hissetmedi çok belli ama böyle foto degistirmelee gibi sacma tatktikler yapmasi çok saçma değil mi? Ne zaman ciddi kavga etsek ya da barışsak profil değiştirdi harici böyle şeyler hiç yapmaz. Bu arada beni tip olarak kendisine çok benzetiyordu. Benim kız halim çok güzel olurmuş falan diye beni de çok güzel buluyordu. Kız kardesinden bile çok benziyormusum ona? Bir de sürekli benim onu sevip sevmediğimi sorup durdu çünkü normale göre biraz fazla ilgiliydim ama sevmeyen birisi benim onu sevip sevmediğimi ne yapacaktı ki ego yaosa o yaşı geçti yani? Tüm bunlar ne demek? Bu erkek tipi hangi versiyon oluyo?
Erkekler özellikle size soruyorum bir erkek sevmediği halde neden her kavga ve barış sonucunda profil fotosu değiştirir?