Ben müsadenizle kalan son saatimi kendimle başbaşa geçireyim.
İyi akşamlar.
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
İlişkiyi baştan bu duruma getirmezdim. Teklif gelsin diye beklemek yerine ilişkiye sahip çıkardım. Sonuçta ne zorluk olursa olsun 2 kişi bir olunca herşeyin üstesinden gelebilir. Kendi açımdan düşünürsem böyle biriyle belli bir noktadan sonra hiç uğraşmaz kendi yoluna bakardım. Gerçekten seven tüm zorluklara göğüs gerebilir. O cesareti yoksa da hiç sevgi oluşmamalıdır, onun adı bağlılık veya takıntıdır.
Her insanın kafasında takıldığı noktalar vardır. Aşamaz kendini. Sen de kim bilir karşındaki dört dörtlük bile olsa belki de "daha önce evlenmiştir" diye aşamazsın.
Sevgi çok güçlüdür ama ama gerçekten seven sadece o engeli aşabilir.
sürekli reddedilmektense teklif etmeyi bırakır tabii haklı olarak ama ona yaklaştığında seni reddedeceğini sanmıyorum..
ki ben olsam reddetmem engel dediğin nedir onun geçmişi mi olsun.. senin için senden sonrası önemli olsun ailesi mi çözülür yaşam tarzı mı uyum yakalarsınız bunlar zor şeyler değil..
hislerin varsa devam et yaşa ve ne olacağını gör reddederek sonucu göremezsin belki çok çok iyi olacak nasıl bilebiliriz ki sonu ne olursa olsun yaşamalısın..
Sonu ne olursa olsun yaşamalı dediğin taraf ben değilim anladım onu. Yaşamamayı seçti açıkcası.
Her ne olursa olsun engelleri aşar yine de peşini bırakmazdım. Sonuç ne olursa olsun hatalıysam kendimi affettirmeye çalışırım, Sevdiğime affetsin diye yalvarırım bile. Sevginin sevmenin ne olduğunu bile bilmeyen insanların tek bildikleri şey nankörlük yapıp yüz üstü bırakıp gitmek 🤣
21 yaşındaki birisine göre sevginin kıymetini erken anlamışsın. Şanslısın.
Yaşı olmamalı kıymet değer bilmenin. Değerini bilmeyene basacaksın tekmeyi yeni insanlara merhaba diyeceksin izlesin seni öyle mal mal 😄
Eğer sizi gerçekten seviyprsa o teklifin zamanı dolmaz. Doğru insanın yanlış zamanı yoktur. Siz bir adım atmalısınız belkide. Eğer gerçekten seviyorsa reddedeceğini sanmam. Konuşun ve bu problemleri çözün...
Bir adım mı atayım? Attığım adımlarla buradan ülkenin diğer tarafına yürürdüm.
O zaman sizi gerçekten sevmedi demektir. ya da tekrar böyle olmasından korkuyordur. Size güvenmiyordur. Önünde iki seçenek var. Ya vaz geçecek önüne bakacaksın, ya da çabalayacaksın ve ona güven vereceksin.
Sen gerçekten anlayamamışsın. Ama çok teşekkür ederim yorumların için.
Gerçekten çok seversem ve güvenirsem kaçırdığım fırsatı tekrar yakalamak için çaba harcardım.
Nasıl bir çaba harcardın mesela?
Tekrar iletişime geçmeye çalışırdım
Ya bunu defalarca yapmışsan? Yani iletişime geçiyorsun, tam yine konu sevgililiğe gelince korkudan kaçıyorsan? Bu sefer farklı bir çaba harcar mıydın?
Korkularımı yenmeye çalışırdım
Bunu da defalarca denediğini farzet. Ama her seferinde yine korkup kaçtığını düşün.
Çok zor bir durum böyle bir şeyle hiç karşılaşmadım.
Korkularımı sevdiğime anlatır beraber çözüm bulmaya çalışırdım
Sevdiğine de korkularını anlattın diyelim. O da sana tek tek her korkun için çözüm üretti. Ve onu uzun zamandır tanıyorsun. Güveniyorsun ona. Yine de kabul etmeye cesaret gösteremedin. Ve unutma bu artık onunla son konuşman. Ne hissedersin. Onu kaybediyorsun artık.
Ürettiği çözümlerle beraber korkularımı aşardım
Sen ondan vazgeçmiyorsun. Bunu nasıl yapabiliyorsun?
Yazdım zaten 😊
Senin karşındaki kişi hep şanslı olacak. Vazgeçmeyen birisi olduğun için.
Inşallah iyi insanlarla karşılaşırız
Kimbilir belki de bu sefer sevgiden kaçmayan birisi çıkar karşıma.
Yani üzüldüğüm zaman olur seviyorsam ben adım atarim. Sevmeyen de bahane üretir.
Sen at adımını. Sebepsiz sevgiyi kaybetmekten iyidir.
Hiçbir sebep sevgimin önüne geçeceğini düşünmüyorum ama böyle bir şey yapsam gerçekten çok pişman olurdum
Sevginin değerini bilmek herkese nasip olmaz.
Her şeye sahipsindir gönülden sevdiğine güvendiğin bir adam yoktur yanında. O zaman anca anlarsın sevgiyi.
Ama ne güzel sen anlamışsın değerini.
Bana da benim gibi biri lazım
Sen tam olarak nasılsın?
Değer veren ve değer bilen ihanet etmeyi de edilmesine de asla tahammül etmeyen açıkçası doğru bir kişiyim ama yanlış kişilere değer verdim..
Doğru kişi karşına çıktığında farkedebilecek misin? Bak kimileri ne yapıyor ne ediyor o kişi ile devam etmiyor.
Sevmiyor dengesiz ve oyalıyor
Sana kız mı yok sal gitsin
Denge konusunda sorunları olduğuna şüphem yok ama diğer ikisi sağlam iddialar. Sevmemek ve oyalamak.
Gerçekten seven insan için engel yoktur
Gerçekten seven insan bendim. Benim de karşımdaki tek engel aynı soruma üst üste aldığım aynı cevaplar. Yorgun bir kalp. Yorgundan da fazlası aslında.
Umarım kısa zamanda toparlanirsin
12 saatten az kaldı. Toparlanmaktan fazlasını yapacağım.
👍🏻😊
Zor soru
Daha da zorlarını elimde kahve ile çözmüşlüğüm var. Yeter ki insan ne istediğini iyi bilsin.
Çok değil bi kaç saat kaldı.
Bu konuyu tamamen kapatmam için gerekli olan zaman dilimi. Benim psikolojim biraz farklı çalışıyor da.
Evet garip bir teklif geldi bugün. Yani böylesini daha önce görmedim diyecektim ki pardon bir benzerini daha almıştım.
Şu an kalan zamanı saymaktan başka bir şey yapmasam en iyisi.
Meraklı isen sen cevapla :) Ben gerçekten şu an sadece bir insan aynı hatayı 8 kez üstüste neden yapar diye düşünüyorum.
Az önce burda yorum mu vardı?
Sanırım bahsi geçen kişi yazdı. İsmini gördüm sadece.
Küfür mü etti niye sildin yorumunu bi görseydik.
Bence bırak
Zaten ortada bir ilişki kalmadı. Sadece 48 saatin dolmasını bekliyorum. Bir daha asla yazdığında cevap vermemek için.
Hiç birsy yapmam
O zaman kaybedersin elindekini. Ve senin bana anlattığın gibi "bir sevenim yok" diye üzülmeler doğaldır.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?