Evet merak ediyorum Kız Sevgilisi Mhpliyse Özellikle Nolur :D
Cevabın nedir?
hiçbirşey eğer karakter düzgünse saatlerce tartışıp aşkınızı pekiştirirsiniz [ama bir mhp li kızında senle muhabbeti ne kadar olur onuda bileme bremin ] :)
29 Yorumla- +1 yıl
Ben mhpliyim ve kızım sevgilim erkek batman kozluklu :D
- +1 yıl
tamamdir sana güveniyom :D
- +1 yıl
öyle yapiyoruz oda koyu bende koyuydum :D:D:D:D:D ama artık siyaseti birakdik :D
- +1 yıl
sen nerelisin ben bosna hersekliyim sendemi kürtsün ve kürtsen kültürünüz nasıl nasl olmalııyım?
- +1 yıl
ee iyiymiş :))
En İyi Cevaplar
+1 yılTrip atıp dağa çıkabilir.
73 Yorumla- +1 yıl
buna çok güldüm:D
- +1 yıl
Bende ne zaman baksam sesli gülüyorum :)
- +1 yıl
daha detayli anlatsana gülelim azcık :D
ooov kız türk milliyetçiliğini bırakıp kürt mlliyetçiliğine geçerse dağda mutlu huzurlu yaşarlar
18 Yorumla- +1 yıl
Ahahahah bence hep beraber siyaseti biraksak daha iyi olmazmi :D sevgilimde bende? :D
- +1 yıl
Aslında İnanmiyorum Laf Sokuyo Bazen Bana Tuhafıma Gidiyor İnanırmısın Bir Hoş Oluyorum
- +1 yıl
Ne biliyim bazen onun görüşlerine saygı duymadığımı düşünüyor gibi... Onu Küçümsediğimi Sanıyo
- +1 yıl
Canım şunu farket bir kere onun ki görüşten öte bu ülkeyi bölmeye çalışan bir terör ögütünün siyasi uzantısının taraftarı. TERÖRİST yani o çocuk da dolaylı gibi görünse de. Bana kalırsa kes ilşkini. Dağa çıkan kızlar nasıl çıkıyor sanıyosun? Senin gibi bir adama takılıyorlar beynini yıkıyorlar sonra anneler perişan. İster inan ister inanma sonunu iyi görmüyorum
- +1 yıl
Oda Doğru Haklısın :( Birden Kesilmiyo Ama Yavaş Yavaş Kessem İyi Olacak Sanırsam :(
+1 yılkusura bakmasın ama biz ayrı dünyaların insanıyız der bir sigara yakar mutluluklar dilerim :D
11 Yorumla- +1 yıl
haklısın aslında
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
21Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı. Olur tabii... Ama siyasetten uzak dursunlar beraberken..:)
11 Yorumla- +1 yıl
Evet... İkimizinde Siyaseti ßirakması Lazım :D
Sen mhp lisin çocukta bdp li mi? Ya kurt olabilir mesela ama bdp li nedir ya saçı sakalı bitli keleşliler alayıda o. c ermeni it kırması
18 Yorumla- +1 yıl
evt yani öyle tutmuyo gibi görüksede benden habersiz koyuymuş öyle duyumlar aldm :S
- +1 yıl
evt:S keşke onuda kurtarabilsem...
- +1 yıl
ouw kültürleri baya ağır yani?
+1 yılsiyasi düşünceye göre sevgili seçen aklınızı sıgıyım
32 Yorumla- +1 yıl
mal ben onu o sekilde sevdm zaten
- +1 yıl
sana demedimki. öyle olanlara dedim
ben dıyarbakırlıyım bdplileride iyi tanırım allah cezalarını versın dıyecem zaten apoyu vermiş başlarına
218 Yorumla- +1 yıl
peki bir soru batman kozluklular iyi olurmu?
- +1 yıl
evt duyduguma göre veriyomus ya ben kültürünüzü merak ediyorm ben bosna hersekliyim yani
- +1 yıl
bak dostum 1. diyarbakırlıyım dedim diye ben kürt olmuyorum ben türküm :)) 2. si kürtler ikiye ayrılır bir kısmı melek gibidir devletıne mılletıne yararlıdır hainlik yoktur kendini geliştirmiştir büyük bir kısmı ise haindir karısını döver hayvan gibi bagırır mini eteklı kıza hayvan gibi bakar yola tükürür yerlere çöp atar ormandakı ayı yanında daha medenidir...
- +1 yıl
anladım:S of of
- +1 yıl
bana zaten mini etek giydirmiyo sort fln:D
- +1 yıl
aynen cocuklara bakıyorm bn mesela evde ögren ögren senin için lazım olacak diyo
- +1 yıl
neden dövecekki
- +1 yıl
bide ben sarışınım mavi gözlüyüm ya hep beni kapatmaya çalışıyo nasil desem kimse görmesin istiyo aşırı kıskanc zaten uzun boylusun kilolusun giyme öyle seyler herkes sna bakar diyo kapalı giyiniyorm yaninda:S
- +1 yıl
tamam buarada tanıştığımıza memnun oldm d. bakırlı kardeş:D. dD:D
+1 yılBenden sana bir tavsiye on yargılı her insan uzak dur sözüm meclisten dışarı "değil".
21 Yorumla- +1 yıl
evet ya insanlar çok ön yargı yapıyo bıktık..
sevgilisiyle arasına siyaset giriyosa bir b*k olmaz onlardan :)
17 Yorumla- +1 yıl
yoo siyaset girmiyo
- +1 yıl
sevgilim erkek bende kızım o kürt yani evt batman kozluklu:D
- +1 yıl
ondan korkuyorum evlenmek istiyor bnmle ztn
- +1 yıl
ailenin erkekleri bilmio gebertirler:D:D:D. dD
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenim bdp li arkadaslarım kendi kafalarına uygun sevgilli seçiyorlar.
32 Yorumla- +1 yıl
ama beni sevdi yani mhplyiim diye sorun yapmıyo?
Cevap sahibi+1 yılileride yapar. o yapmazsa sen yaparsın. şöyle düşün o kürt milliyetçisi, sen türk milliyetçisi. zıt olduğu çok açık.
Gerçek bir mhpli asla bdpli gibi pkk vatan hainlerini sevmezler... !
Ben nefret ederim iğrençler neyin düşüncesinde olcam böcek sürüleri..11 YorumlaBDP gereksiz insanlar topluluğu, hepsini yakmak gerekirken cumhurbaşkanı olacaklar
a. ına. k. dugu. nun evlatları ! ! !10 Yorumla
+1 yılTerörist hepsi. Mhp liyse hayatta işi olmaz. Oluyorsa degildir demekki
10 Yorumla
+1 yılSeviyorsa Birbirlerini Bence Sorun olmaz :)
36 Yorumla- +1 yıl
çok seviyoruz evlenmek istiyor benimle
- +1 yıl
Ne kadar Ters Görüşler olsada Herkese İnat Evlenin ! Sevgi Önde gelir.
- +1 yıl
zaten siyaseti birakdik sevgi dolu gözlerle bakıyoruz ve el ele tutusuyoruz herşeye inat...
- +1 yıl
Aile sıkıntısı varmı?
- +1 yıl
suanlık yok inş. cıkmaz :(
- +1 yıl
Çıkar gibi ama Yinede Evlenin Evlilik en çok size yakışır. hadi Hayırlısı :)
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Davul bile dengi dengine çalarmış:))
110 Yorumla- +1 yıl
aHaaahaha :D
- +1 yıl
Napiyim Aşık Olduk Kürdoya Gönül Bu Akada Konuyo B*** :D
- +1 yıl
O Ne Be :D
- +1 yıl
Ee Açıkla bir Zahmet Üretmenimmmmmmm :D
- +1 yıl
Ahahahahah Aşkda İdeoloji Olmasssss :PpPp
+1 yılPKK beraber olcaksa kesin kendindede PKK vardir kandirmanin manasi yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBdp esittir pkk demektir
21 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHer partiye saygm var bdp haric daga cıkandan ne beklenir. askerlerimi oldurenden onca anlar agliyo bdp yuzunden
+1 yılolmaaz :D mhp li kız bdplı bı erkekle zor yanii aşkta bir yere kadar
11 Yorumla- +1 yıl
evlenmeyi düşünüyodk canım
Baban seni evlatlıktan reddeder
10 YorumlaÇocuk olur soruya gelll :)
10 Yorumla
+1 yılİnsan olmalarından şüphe ediyorum :(
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılsürekli kavga çıkar
10 Yorumla
+1 yılO. Ç YETERİNCE AÇIK MI?
01 Yorumla
+1 yılNeyin pesindesin
01 Yorumla- +1 yıl
sanane?
Gizli Üye(25-29)+1 yılBdp li kız da erkek de evlerden irak.
12 Yorumla- +1 yıl
cok seviyorum onu :(
Cevap sahibi+1 yılGecmis olsun ne diyelim
aslaaa olmaz öyle bişi bdpliyse uzak dursun
012 Yorumla- +1 yıl
cok seviyorm kalbime nasıl engel olucam?
- +1 yıl
dağa çıkalım demiyo siyaseti en iyisi birakalm diyo bunları düsünmüyelim artik nolur diyo
- +1 yıl
ben bosna hersekliyim oda batman kozluklu o bdpli yani bende tabi mhp yi seviyorm yani o görüsteyim.
- +1 yıl
çok zor bir soru ama tabikide asker olmasını isterim vatanına hayırlı olsun..
- +1 yıl
biliyorm düsündükce fena oluyorum
- +1 yıl
oda doğru sonra ben bunları nasıl dogurmusum cıkarmısm diye feryat edicem... ve ölüp kalicam kalp krizinden
+1 yılolmaz o iş.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoş işlerin paşaları MHP
118 Yorumla- +1 yıl
ülkücüler mi dürttü seni?
Cevap sahibi+1 yılişte ülkücü it yavruları piyasaya çıkıyo :D :D :D
- +1 yıl
noluyo l*n burda?
Cevap sahibi+1 yıladaletin bittiği yerde anarşi başlar // canınız cehenneme mhp soyluları.
Cevap sahibi+1 yılsevgilinin de seninde tek tek 4mınıza çakam. it yavrusu daha ülkücülügün ne oldugunu bilmiyorlar sokaklara düşüyorlar ben ülkücüyüm diye ayrıca ben kürt degilim Türküm ama sizin gibi mhp liyim iye mhp lilerin adını karalıyan gö tten çıkma insanlardan utanıyorum ha bide kürtler anne ne geçirmişki sende tranva vakası yapmış. MHP kızları g. t veren demek ocaktaki herkese damgayı vurduran demek. it yavrusu seni :DAS:DAS:D cCc Türkiye cCc adaletin bittiği yerde anarşi başlar.
Cevap sahibi+1 yıl:)))))))))) emin ol inci sözlük bile ülkücü diye geçinen gö tten yetmelerden daha iyidir ;) atarlı ergen seni madem okadar gö. t var versene telefon numaranı yiyorsa istedigin yerede gelirim sırf ann e nizi sikm ek için klavye de adamlık yapma :D it yavrusu bide sevgilim diyo ulan it oglu it zaten sen erkeksin yar ra m
- +1 yıl
senden daha delikanlı oldugum içinmi erkek oldum hım ,? ben o bildigin kibar kezbanlardan degilim bosna hersek kziyim yirtarim seni alimallah cakal
Cevap sahibi+1 yıldesene sokak ların o. rospusuyum diye :D :D :D :D erkek neco seni
- +1 yıl
senin başını duvara sürtererek ateş cıkartırım o* diyen dilini keserim topselvi esentepe cocugu bonzai içip içipte götveren sokak iti :D sen git mahallende sıcar gibi oturarak tespih çek buralar senin yerin değil apaçinin bir alt modeli keko yürü l*n
Cevap sahibi+1 yılgel kes o. rospular kralı seni güya ülkücü bide diger ülkücüleri karalıyo it yavrusu :D :D :D senin oturduğun yeri satın alırım la ben it yavrusu :D senide ailenide mal diye içinde alırım :D :D :D o. rospu sürtük seni
- +1 yıl
hahahhahhhahahha ergennnnn
Cevap sahibi+1 yıl:D :D :D :D it oğlu it ermeni köpek seni :D :D :D :D mhp nin kayıp dölü :D
- +1 yıl
erkekk kezbani seni hayvan niyetine saymam hayvanlara hakaret olur * iti öldrmücen tirsitican senide öyle yaptm sanirsam pc basinda oturmaktan gtün yag baglamistir sikin icine kacmstr senin gaysindir camda parmakliyondur
Cevap sahibi+1 yılhadi o kadar kendine güvenin var gel istediğini yap numaranı ver bakam dediklerin kadar varmıymışsın :DSA:D:
Cevap sahibi+1 yıltamam neco abi sakin ol :D :D :D :D
- +1 yıl
Ya bir git ergen lise kitaplarını karıştır okullar açılıo hadi sütünde benden sana belediye baksın ben bakamam bundan sonra
Cevap sahibi+1 yılneco tamam annen ocaktan çagırıyo 3 kişi doyuramıyomuşta.
- +1 yıl
Anneyi karıştırdında noldu kalitenmi arttı liseli götten fırlama hımm?
Gizli Üye(30-35)+1 yılvatan haini
18 Yorumla- +1 yıl
defol kendini gizleme
Cevap sahibi+1 yılsie l*n mhpliyim diyo bide angus.
- +1 yıl
angus senin babandir pic
- +1 yıl
sen nerelisin anadolu cengel sakızı şak şak ediyor agzın çarıklı erkane harpppp
Cevap sahibi+1 yılgram beynin yok kodugumun ergeni. göçmenlein milliyetçiliği bu kadar olur ülkeyi satarsınız mk sizden herşey beklenir
- +1 yıl
Unutmaki mustafa kemal atatürkde bir göcmendi Mal Benim Sevgilim yüzüme karsı bdpli oldugunu demedi birak bu konuları siyaseti birakalım mutlu olalım dedi gel senide dağ a cıkartıyım demedi aptal kekoo ama duyduguma göre bdp ye oy atmış ve soru sordum insanlara görüşleri nelerdir diye sizin yüzünüzden hep bu ayrımcılıklar cıktı zaten atatürk ün zamaninda ayrım yoktu öküz göcmenlere kurban olun l*n siz bu ülkeyi zaten kaldıran göcmenlerdir tarlada salvar altı sikişen puşt oglu puştlar
Cevap sahibi+1 yılolmayan beynine sokim senin tarih yoksunu cahil tohumu.
- +1 yıl
Sikdir sendenmi ögrenicem okuduğum şeylerdenmi adamsan kimliğini saklama totos
Devamını Gör(11)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği