- arkadaşlar merhaba sevgilimden ayrıldım oda beni engelledi 2 gun sonra engeli kaldırıp aradı ben açmayınca geri engelledi ne yapmaya çalışıyor? engelleyen erkek bunu neden yapar?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
İstisnaları bir kenara atarsak, erkek düşünmeden hareket etmez, engellediyse geleceği öngörmüştür.. Pişman olmaz sonradan, boşuna bekleme.
Engeli kadırıp acmayınca eggelemek peki
Gecici olarak enngellemistir binanlik kizgnlikla.
Sonra sen acmayinca kizmstr gine.
Çok cocukca degilmi insanın kafanı karıştirıyor sadece
Aynen cocukca bnce
Hic ugrasma arasa da ac bakalim ne deyo
Yani ben zaten ulaşmaya çalışmam asla engellediyse konuşmak istemiyor demektir ama şaşırıyor insan karşısındakini tanıyamıyor
Oyle tabi
Dedigim gibi bidaha ararsa konus bakalim acikca soylesin istemiosa sizi oda
Aslında onu bırakan Benin ayrılık mesajı görunce direk engelledi bunu kızgınlıkla mı yaptı bilmiyorum
Ha anldim evet kızgınlikla yapmiş
Onu geri döndürmek çok kolay aslında
Nasıl?
Dilersen detaylı konuşalım bu konuyu?
Dinliyorum
Takip edinki detaylı anlatim
Ani sinirden engel atmıştır
1 hafta oldu bu nasıl bi sinir gecmek bilmedi
Sen nie takiyosun ki
Boşver yazma yani
Çünkü yaşanmışlįklar var bi gecmis var insanlar konuşur ayrılır engellemekte neyin nesi hem zaten benim için önemli biri
Yaşamislik vardır elbet ama unutulur Bunlar
Senin durumunu bende yaşadım ama başkası ile evlendi gitti ben ne yapıyım unutmak kaldı sadece 1 ayda silindi gitti aklimdan
Tıpış tıpış gelir efendim
Nasl bu kadar eminsiniz😀
Nasıl bi yapınız war efendim
Anlamadım
Ben gelmem
Beden
Neden engellersin ki
O defter kapanmıştır artık. İleride başka birisine değer verirsem; bu kişi ona karşı yapılmış bir saygısızlık olarak düşünürüm. Yani şöyle;
Şimdi birisiyle tanıştınız ve sevdiğiniz insan eski sevgilisiyle görüşüyor aynı anda; ve eski sevgilisi onu seviyor. Bu durum etik mi? Doğru mu?
İkinci neden ise aklı boşuna meşgul etmemeli, takıntıya neden olmaması için, sanki uçurumdan aşağıda atılan bir taş gibi geri dönüşü olmayacak bir engel çok iyi gelir insana. Yeni başlangıçlar için kesinlikle tavsiye ederim insanlara.
Değişik bir bakış açısı insanlar farklı diye hosuna ediyorlar ben Hansen konuşur bitiriip hayatıma devam ederim kimsenin kafası karışmamış olur taşlar ortadadır yani
Karşıdaki insan normalse dediğiniz gibi.
Ama normal bir insan değilse, ancak bu paklıyor maalesef
Işte konuşarak anlaşarak ayrılır insanlar ayrįlınca k8mse kimsey aramaz ki ben Hansen rahatsız edilmediğim surece engellemem ki aramızda hiç bi sorun yoktu 9 aydır askerden gelmesini bekliyorum bu ne bilim is böyle
İşte sizin de karşınızdaki insan biraz garip imiş eğer anlattığınız gibiyse.
Bende de tekrar görüşmeye başladığım kişi, ben çiçek gönderene kadar hayatında yeni birinin olduğunu söylememişti. Böyle kendini saklayıp konuşmayan içten pazarlıklı insanlara mı yansın insan, yoksa bunlara değer verdiğine mi, yoksa geçen zamana ve verilen değerlere mi...
O yüzden engelleyeni çok da takmamak, onun gibi aynı şekilde engele engel basmak lazım. Boş ver çok da takılma, bazen silip geçmesini öğrenmesi gerekiyor insan; sebepleri öğrenmek çünkü bazı şeyleri geri getirmiyor ya da insanın içini rahatlatmıyor
Tabiki benimde hatalarįm olmuştur belki kendine göre haklısın olabilir oda ama bunları konuşmak yerine islip geçmek by kadar mi kolay bi insani kalbini kurmak dün seviyorum dediğin bu gün engeli basmak ama haklįsįnız hazen boş vermek gerekiyor
Maalesef öyle oluyor, kesinlikle kolay değil. İnsan bir süre düşünüyor bu durumu. Ama bu durum sadece kişinin kendisine zarar veriyor. Bu nedenle boş verip geçmek ve bir daha dönmelerine izin verip tekrar bizi üzmelerine izin vermemek için bu gerekiyor
Bu arada yazdıklarıma bakıyorum çok hatalı ben türk degilimde😃 kusura bakmayın birde işte olduğum için aceleden yazıyorum
Yok yok, hiç sorun değil😊 Anlıyorum, bende izinli günümde olmasam mesleğim gereği dikkatli ve uyanık olmam gerektiğinden telefona bile iş içinde daha seyrek bakabiliyorum. Aaaa yabancı mısınız, hiç belli olmuyor konuşmanızdan, epey hatasız yazıyorsunuz 😊😊 Asya kökenliler genelde böyle hatasız yazıyor 😊
Evet evet bulgaristanlıyım ben ama sevgilim yani artık eski sevgilim diyeyim türk oldugu icin buraya yazdım🙂
Hımm, anlıyorumm; yani umarım düşündüğünüz gibi, kalbinize gönlünüze göre, sizi sevip empati yapabilecek, birbirinize saygı ve sevgi gösterebileceğiniz, birbirinize baktıkça gözlerinizin gülebileceği insanlar çıkar karşınıza 😊😊
Inşallah sizinde öyle😊 çok çok teşekur ederim
😊😊🙏🏻🙏🏻🌸
Geliyor genelde
Inşallah geri gelir çünkü böyle insanın kafası çok karışıyor