Erkeğin 4 gündür konuştuğu kızla çok ilgilenmesinin sebebi nedir?

İnstagramdan tanıştık aynı dershanedeymişiz meğer. Ve çocuk çok fazla ilgilendi 2. günün sabahı ilk o günaydın mesajı attı. belki birbirimizi görürüz dedi ilk dediğinde takmadım ama tekrar belki birbirimizi görürüz dedi o zaman tamam demiştim ama çok kısa cevaplar veriyodum o çok ilgiliydi. Hatta bi ara akşam çıkarken kapıyı hafif çarptım kimse yoktu orda eve geldiğimde kapıyı sen mi sert kapadın dedi şok oldum çünkü etrafta kimse yoktu. Bir ara dersanede görmemiş beni hangi sınıftaydın dedi ben H sınıfındaydım Peki sen diye sordum o da G sınıfına geçmiş öğretmen geçirmiş aynı kat galiba dedim yan sınıf dedi. Çok ilgileniyodu kaçta çıkıp geldiğimi sorardı ama ben az ilgilenirdim bi gün ilgiyi kesti ben merak etmeye başladım ama sonra sevgilim var diye yalan attı öğrendim bu arada sınıfta bile sevgilim var demiş ama yalanmış ben de benimde sevdiğim var sen iyi bi arkadaştın diyip takipten çıkardım 18 gün sonra engel yedim 10 gün sonra engeli açtı kaldırdı ben uzun bakıuo karşılaşınca çocuğun hisleri ne olabilir bana karşı?
Güncellemeler
+1 yıl
Yardımcı olur musunuz lütfen?
Erkeğin 4 gündür konuştuğu kızla çok ilgilenmesinin sebebi nedir?