Bir kızdan daha zayıf erkek benim gözümde erkek değil diye abartıyormuşum dimi. Yani kendi adıma konuşmam gerekirse iri olması elbette daha iyi. Fakat zayıf olması çirkin olduğu anlamına gelmez sonuçta öyle yaratılmış ne yapabilir zorla kendini değiştir diyemezsin ahlak dışı olur. Seven onu öyle sevsin benim tarzım değil. Spor dallarını yaparak büyüdüğüm için normal kızlara oranla daha kalıplı ve güçlüyüm yanımda cılız ve güçsüz bir erkek istemem benden iyi olması tercih meselesi yakışıklı olarak değil vücut olarak bahsediyorum çünkü ben midesine düşkün bir insanım vücuduna önem veren birisinin bana dur demesi lazım.
3
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
çok haklısın keşke herkes senin gibi düşünse voleybol sporu mu yapıyorsun
“Fark ettiniz mi bilmiyorum ama” dan sonrası kişisel bir görüş değildir. “İtici” demen hiç hoş olmadı, beğenmediğini söylemenin bir sürü şekli var. Burada yaptığın birini fiziğine göre yargılamak. Kendi fikrini belirtmek istediğini anlıyorum ama bunu yanlış formüle etmişsin.
bende zayıftım 1 sene sonra 35 kilo aldım ve inanılmaz değişim oldu bence erkek dediğin güven vermeli ve omuzu geniş vs vs olması lazım kimseyi aşağılamak haddim değil
Bende zayıfım boyum 1.76 ve kilom 57 ve sınıftaki kaslı erkekler ve iri erkekler benle dalga geçiyor yok gaymişim, yok bilerek kilo almıyormuşun ama aslıda evde 4 öğün yiyorum ve buna rağmen kilo alamıyorum sebebi metabolizma hastalığım var...