Aşk İlişkileri Bir erkek neden yazmaz ve susmaya başlar? Acıcekiyorr Takip Et Xper 1 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sevdiğiniz kiza sonraki günlerde neden yazmazsiniz size yazdigi halde?Ben bu durumla karşılaştım da. Bir erkek neden yazmaz ve susmaya başlar? Cevapla Sevgi Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et
AilenizinAteisti Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Kaçan kovalanır taktiği yapıyor 1 0 Yorumla
NE-VAR-KUZUM Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Git ona sor 1 7 Yorumla Acıcekiyorr +1 yıl He valla cok DOĞRU söyledin. Ama KORKAĞIM Yorumla NE-VAR-KUZUM +1 yıl Git sor niye yazmıyorsun diye cevabına göre bakarsın yoluna Yorumla Acıcekiyorr +1 yıl Kendini bi sey zannedecek. Ben de aşağılık olacam. Sonra zaten yazmayacak. pislik olmuş Yorumla NE-VAR-KUZUM +1 yıl O zaman yazmayana sende yazma Yorumla Acıcekiyorr +1 yıl ALLAH ONUN BELASINI VERSİN cehennem zebanisi Yorumla Acıcekiyorr +1 yıl Aynen yazmayacam Yorumla NE-VAR-KUZUM +1 yıl Konuşmak istersen yaz bana konuştukça rahatlarsın seni baya üzmüş Yorumla
Night-Walker Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl sakladıgın ya da yalan attıgın bsyi öğrenmiştir 0 0 Yorumla
Mrengineerac Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 76% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Sogumuştur 0 14 Yorumla Acıcekiyorr +1 yıl Erkekler sevdiği kizdan sebepsiz yere neden soğuyor? cunku benim aklım almıyor. Yazmıyorsun dediği halde de yazdım. Bu yuzden sogunur mu Yorumla Mrengineerac +1 yıl Başka sebebi vardır net Yorumla Acıcekiyorr +1 yıl Eglenmistir demek ki Yorumla Mrengineerac +1 yıl O kadar günahına giremem bilemedim Yorumla Acıcekiyorr +1 yıl Merak etme onun kadar günahkar yok sevaba bile girersinizmiz yorumunuzla Yorumla Mrengineerac +1 yıl O zaman neden birliktesiniz ki bilemedim Yorumla Acıcekiyorr +1 yıl O pesimden koştu yazmıyordum ben hiç. Yaz deyince mesaj attım bir daha da yazmadı. aylar aylar sonra pikniğe davet etti ağzıma geleni söyledim. Yorumla Acıcekiyorr +1 yıl Ben ne yapmis olabilirm ki? sorguluyorum ama kendimde hata bulamaiyjrum Yorumla Mrengineerac +1 yıl Icinde kalmamış enazindan😂 Yorumla Mrengineerac +1 yıl Belkide boşluk dolduruyor seninle Yorumla Acıcekiyorr +1 yıl Aynen."gerçekten seviyorum" deyip yok oldu. Hem gerçekten demek hem de bi daha yazmamak... Perisan oldum Yorumla Mrengineerac +1 yıl Aman boşver yeni ufuklara yelken aç bence sana erkek mi yok 😉 Yorumla Mrengineerac +1 yıl O değil bildiğin dedikodu moduna girdik 😂😂 Yorumla Acıcekiyorr +1 yıl 😂😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Kaçan kovalanır taktiği yapıyor
Git ona sor
He valla cok DOĞRU söyledin. Ama KORKAĞIM
Git sor niye yazmıyorsun diye cevabına göre bakarsın yoluna
Kendini bi sey zannedecek. Ben de aşağılık olacam. Sonra zaten yazmayacak. pislik olmuş
O zaman yazmayana sende yazma
ALLAH ONUN BELASINI VERSİN cehennem zebanisi
Aynen yazmayacam
Konuşmak istersen yaz bana konuştukça rahatlarsın seni baya üzmüş
Boş ego kasmış sın soputmuşsun kendinden
sakladıgın ya da yalan attıgın bsyi öğrenmiştir
yoğunluk olabilir veya sogumak
Sogumuştur
Erkekler sevdiği kizdan sebepsiz yere neden soğuyor? cunku benim aklım almıyor. Yazmıyorsun dediği halde de yazdım. Bu yuzden sogunur mu
Başka sebebi vardır net
Eglenmistir demek ki
O kadar günahına giremem bilemedim
Merak etme onun kadar günahkar yok sevaba bile girersinizmiz yorumunuzla
O zaman neden birliktesiniz ki bilemedim
O pesimden koştu yazmıyordum ben hiç. Yaz deyince mesaj attım bir daha da yazmadı. aylar aylar sonra pikniğe davet etti ağzıma geleni söyledim.
Ben ne yapmis olabilirm ki? sorguluyorum ama kendimde hata bulamaiyjrum
Icinde kalmamış enazindan😂
Belkide boşluk dolduruyor seninle
Aynen."gerçekten seviyorum" deyip yok oldu. Hem gerçekten demek hem de bi daha yazmamak... Perisan oldum
Aman boşver yeni ufuklara yelken aç bence sana erkek mi yok 😉
O değil bildiğin dedikodu moduna girdik 😂😂
😂😂