Rus kızı ile Türk kızını neden karşılaştırıyorsunuz?

Evet bu sitede en çok gördüğüm şeyi sormak istedim sizlere, önce kendi fikrimi belirteyim; tabiki Rus kızını sevip sevmemeniz kendi tercihiniz sevebilirsinizde ama ve lâkin sevmenizi de biraz üslup içerisinde yapsanız daha iyi olacak. Sizin sevginiz Rus kızına ise oturup Rus kızını konuşun türk kızını kötülemek ve burada türk kızlarına hakaret etmek hiç birinizin haddine değildir. Konu Rus ise rusdan devam edin türk kızlarını karıştırmayın mevzuya yok türk kızları egolu öyle böyle arkadaşlar sizin zaten Rus kızını sevme amacınız kolay lokma olması hemencecik elde edebilirsiniz. Ama türk kızlarınin çoğu zor olduğu için başlıyorsunuz türk kızları kötü Rus kızları iyi diye bir karşılaştırma yapmaya! ama şöyle birşey de var Rus kızı diyip kendi milletindeki kızları kötüleyenler benim için abaza topluluğudur istisnasız böyledir ki merak etmeyin Rus kızları da size merak değil yani haberiniz ve bilginiz olsun ha birde çok net söylüyorum Türkiye'de olup buranın kızına bırakın kızını en ufak bir taşına hakaret eden insanın Türkiye'de bulunmasını istemiyorum istedikleri yere defolup gidebilirler 👍🏻( herkesde üzerine alınmasın konumuz karşılaştırma Yapıp kendi milletinden kızlara küfür hakaret edenler içindir)
((#TürKürt kızları diyenler de her zaman candır 😂))❤️🤝🏻 kızlar bütün oynadım destek verin hfhdhd 😂🤣