Aşk İlişkileri Arkadaşlar Almanya'da yaşayan bir Türk ile evlenir miydiniz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Oraya taşınmak ister miydiniz? Sizin aileniz Türkiye' de olacak ve hiç bilmediğiniz bir yer... Güncellemeler+1 yıl Görücü usulü arkadaşlar... Arkadaşlar Almanya'da yaşayan bir Türk ile evlenir miydiniz? Cevapla Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Соломон__Кейн Takip Et Xper 6 Yaş: 36 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 335 cevap paylaştı. Ekonomik olarak asla sıkıntı çekmezsin. Ama esinle anlasamazsan o zaman pişman olabilirsin. Yoksa Türkiyeden çok daha güzel yaşarsın merak etme 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Ekonomik olarak değil de mesleğimde kıymetim bilinsin istiyorum, beyin göçü gibi ama evlilik de içinde olacak olursa Yorumla Соломон__Кейн +1 yıl Almancayi çok iyi öğrenirsen başarılı olabilirsin Yorumla Soran +1 yıl İngilizce yetmez mi 😅 Yorumla Соломон__Кейн +1 yıl Oda yeter fakat her zaman yeterli olmayabilir. 1 ortama girersin , herkes Almanca konuşurken sen öyle bakarsın. Hoş olmaz yani. Ama iş açısından problem olmaz Yorumla Soran +1 yıl İlk etapta bilmeden gidicem yani o yüzden diyorum. Orda öğrenilir gittikten sonra Yorumla Соломон__Кейн +1 yıl Geldigin zaman seni yonlendirecekler zaten direk Almanca kursuna yazılacaksin. Seni tanıdığım kadarıyla kolay uyum sağlarsın hiç merak etme. Selamlar Yorumla Soran +1 yıl Bazı konularda evet, teşekkür ederim yorumların için. Yorumla
ireemşeen Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 83% +1 yıl Almanya'ya asla taşınmak istemem nefret ettiğim bir ülke 1 7 Yorumla sakinn06 +1 yıl Bende hiç sevmem cok soğuk insanları Yorumla ireemşeen +1 yıl Ben o yüzden değil Türklere düşmanlar Yorumla sakinn06 +1 yıl O zaten kesin. Cok dogru diyosun. memleketimiz güzel dimi😊 Yorumla ireemşeen +1 yıl Evet ülkeme aşık bir insanım Yorumla sakinn06 +1 yıl Bravo😊👏👏👏. Samsunda mısınız hanımefendi Yorumla ireemşeen +1 yıl Hayır samsunluyum Yorumla sakinn06 +1 yıl Anladım. rahatsız etmedim umarm Yorumla
Busonolsunt Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. 3 defa başıma geldi hepsini reddettim şimdi ki aklım olsa giderdim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Hayır.Almaya güzel değil hep ırkçı dolu.Benim planım ABD 🇺🇸 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Elimizde Almanya var😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Almanya ne ya kekomuyuz biz 😏 Yorumla Soran +1 yıl Napak ya bu var 😅 abd de istemem ben zaten. Norveç isveç olabilir ☹️ Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl gel benle evlen çift vatandaşım ister avrupa ister turkai nası istersen :D 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl oldu çift vatandaşlığın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl anne türk baba alman vatandaşı ben almanyada doğdum ve tr de yaşıyorum öyle yani :D Yorumla Soran +1 yıl Hıı anladım Yorumla
senbittinkızımm Takip Et Xper 2 Yaş: 104 +1 yıl olabilir neden olmasın seversem ülkenin cok bir snlamı olmaz yani 0 0 Yorumla
AilenizinAteisti Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Bi dakka düşünürsem nokta nokta beni 0 0 Yorumla
Mitroglu Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. İsterdim 1 0 Yorumla
sakinn06 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı. Ben istemem. 2 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Ekonomik olarak asla sıkıntı çekmezsin. Ama esinle anlasamazsan o zaman pişman olabilirsin. Yoksa Türkiyeden çok daha güzel yaşarsın merak etme
Ekonomik olarak değil de mesleğimde kıymetim bilinsin istiyorum, beyin göçü gibi ama evlilik de içinde olacak olursa
Almancayi çok iyi öğrenirsen başarılı olabilirsin
İngilizce yetmez mi 😅
Oda yeter fakat her zaman yeterli olmayabilir. 1 ortama girersin , herkes Almanca konuşurken sen öyle bakarsın. Hoş olmaz yani. Ama iş açısından problem olmaz
İlk etapta bilmeden gidicem yani o yüzden diyorum. Orda öğrenilir gittikten sonra
Geldigin zaman seni yonlendirecekler zaten direk Almanca kursuna yazılacaksin. Seni tanıdığım kadarıyla kolay uyum sağlarsın hiç merak etme. Selamlar
Bazı konularda evet, teşekkür ederim yorumların için.
Almanya'ya asla taşınmak istemem nefret ettiğim bir ülke
Bende hiç sevmem cok soğuk insanları
Ben o yüzden değil Türklere düşmanlar
O zaten kesin. Cok dogru diyosun. memleketimiz güzel dimi😊
Evet ülkeme aşık bir insanım
Bravo😊👏👏👏. Samsunda mısınız hanımefendi
Hayır samsunluyum
Anladım. rahatsız etmedim umarm
3 defa başıma geldi hepsini reddettim şimdi ki aklım olsa giderdim
Hayır.
Almaya güzel değil hep ırkçı dolu.
Benim planım ABD 🇺🇸
Elimizde Almanya var😅
Almanya ne ya kekomuyuz biz 😏
Napak ya bu var 😅 abd de istemem ben zaten. Norveç isveç olabilir ☹️
gel benle evlen çift vatandaşım ister avrupa ister turkai nası istersen :D
Nasıl oldu çift vatandaşlığın
anne türk baba alman vatandaşı ben almanyada doğdum ve tr de yaşıyorum öyle yani :D
Hıı anladım
olabilir neden olmasın seversem ülkenin cok bir snlamı olmaz yani
Seviyorsan evlenirsin
Ne işim olur elin kıro alamancısıyla.
Bi dakka düşünürsem nokta nokta beni
Finlandiya falan olsaydi iyiydi
Sanmıyorum.
Almanyada yaşıyorum ve evlenirim
Evlenirim.
Evlenmem evlenmek iğrenç😒
İsterdim
Ben istemem.