18 yaşındayım o da 24 sözlenelim diyorum 3 yıldır tanışıyoruz. Okulumuz bitince evleniriz diyorum ama yine de çok yavaş. Yurt dışında kendisi zor oluyor özlem. en azından yılda 2 kez yanıma gelebilir ailelerimiz de kaynaşır diye düşünüyorum ama hâla adım atmıyor. Alt tarafı söz evlenelim mi diyorum hemen sanki!!! elimde olsa hemen isterim diyor ama ailesi bana adım atmıyor!!
Acaba neden böyle bir düşün istersen çocuk bildiğin seni kullanıyor be ben sanmıyorum seninle ciddi düşündüğünü evlilikten falan bahsediyor olabilir bunlar hep lafta böyle tipler icraata gelince yoklar söz istememesi bile seninle ciddi düşünmediği anlamına gelir o yüzden takılmak istemiyor ciddi ilişki istiyorsan eğer bunu boşver yoluna bak.
Okuldan bahsettiğin liseyse daha çok sıkıntı. Olum ne var bu yaşta evlenecek, neden dünyaya gelme amacınız evlenip çocuk yapmakmış gibi acele ediyorsunuz? Sizin hayatınız, istediğiniz gibi mahvedin.
Haaayır. 2 yıllık bölüm okuyacagım evleniyorsak hemen cocuk yapacagimiz anlamına da gelmiyor! sadece özlem çok diyorum kafayı yeme derecesine geliyorum
Ben olsam çalışıp giderdim düzgün bir üniversiteye, kariyerimi yapardım önce evlilik daha sonraki aşamalar. 20 yaşında evlenmek? Sonra aileler torun isteyecek, 22 yaşında anne.. Ergenlikten çıkıp olgunlaşma yaşı 22 zaten. Ne bu acele, neden hayatınızı öldürüyorsunuz?