Yanlış mi hissediyorum?

Şimdi şöyle kafam çok karışık o yüzden sizlere sormak istiyorum bi sevgilim var 3 senelik aileler de biliyor bunu. Son 3 aydır kavga ediyoruz sürekli sebebi de abisinin sevgilisi olması. Bu kız sürekli onlara gidiyor 2 aylık bi ilişkisi abisiyle ama iki kez yatılı kaldı sureklı de evde bu bana göre aileme göre de yanlış bişeu bende illa ki gidiyorum ama ailemin haberi oldukça sürekli de gitmiyorum biz bi gün görüntülü konuşuyoruz ablası annesi de orda ablası abisinin sevgilisi için bana kıskırtma yapiyor yok Beyza geldi bize salata yaptık yok Beyza iş yerime geldi. İyi gelin falan gibisine bende aşırı alınganım burdan ilk kavgamız oldu ablasıyla küsmüştük falan hediye aldım kabul etmıyorum dedi konuşmam artık onunla dedi beni görünce de küçük gelin diyip sarıldı bunlar da aşırı tuhaftı Beyza’yla bi kez görüştük ailecek konuşması sırasında sevgilimle bana ergenler dedi ordan ona gıcık gittim şimdi de eve gelmesini istemiyorum ama engel olamam sevgilimin ailesi bana bi kere ona davrandığı gibi de hiç davranmadı onunla oyunlar oynanıyor sureklı bi sohbet içindeler ama ben onlara gidince. Herkesin elinde telefon ya da odalarındalar bu yüzden de sürekli sevgilimle kavga ediyorum onu görmesini bile istemiyorum ne yapabilirim bilmiyorum ayrılmayı düşünüyorum ne yapmalıyım
Yanlış mi hissediyorum?