Eşimin ihanetini yakaladım, sizce bir şeyler olabilir mi?

Eşim Allaha cok baglı birisi yani Allahın sevmedigi şeylerden hep kacar eşimle aynı işyerinde calisan bekar bi kız var hatta komşu sayiliriz kız eşim ve benden 6yaş kucuk yengec burcu kendisi... herkes ikisinin arasinda muhtemel biseyler oldugundan supheciydi. ne zaman baksan bir birilerinin yanında.. uzak kalamiyorlar bi de eşimi gormeniz lazım yani surekli gozleri onun uzerinde onu gormeli onun yakınında olmalı nereye gidiyorsa eşim de yanına gidiyor işten sık sık birlikte gitmeler falan, bi defa kızla aralari bozuktu eşim o gun yuzu hic gülmemis hicbir kizla konusmamıs kendine kapanmıs falan her defasinda surekli kıza şoyle şeyler soyluyor "bekar olsaydım coktan istemeye gelmiştim seni seçmişim seni cok istiyorum seni kaybetmek istemiyorum senden uzak ayrı kalamiyorum seni cok kıskanıyorum benim olman icin ne yapa bilirim" falan gibilerinden hatta aglamış için için ellerinden opmuş kizin elini kendi yuzune koyarak falan sonra sarılmış ve boynundan opmuş öyle yani... işyerinde tanıdıgım akraba gibi guvendiyim 2-3 insan var.. Eşim o kızla cok mutlu o kızla arası bozuk olunca kendine kapaniyor hickimseyle konuşmak istemiyor falan... Son zamanlar eve gec gelmeler falan iş saati 7de bitiyorsa eşim 10da falan geliyordu eve yani gec.. eşim götüreyim mi seni denize falan soruyordu yani gizli gitmek anlamında kız da gidelim diyor.. eşim haftasonu gitmeyelim perşembe gidelim hickimse gormesin falan seni cok istiyorum diyor.. Dün artık burama kadar geldi eşim "aramizda romantik bi şey yok" falan gibilerinden yani aramiz normal dedi falan bana ben de agladım biraz.. bildiğime göre ertesi gun kizla bu durumla ilgili konusmuslar eşim cok kotu icinden aglayarak "kimseyi zor durumda birakmak istemiyorum sen bana inanmasan bile seni cok istiyorum normal davranalim bir birimize Allahin nefretini kazanmayalim bekar olsaydim coktan eşim olmuştun ama şimdi bisey olamaz yuvami yikamam falan soylemis kiza... Sizce bişeyler ola bilir mi?
Eşimin ihanetini yakaladım, sizce bir şeyler olabilir mi?