Sevgilim varken başka birileriyle makarasına kendini tanıtmadan flört etmek normal mi?

Merhabalar, kafamı günlerdir karıştıran bir mesele var. Yaklaşık 1bucuk senedir iyi giden bir ilişkim var. Birbirimizi çok seviyoruz. Eskiden benimle sürekli ilgilenirdi fakat son 2 aydır ilgilenemiyor ya da ilgilenesi gelmiyordur içini bilemem
Benimde instegramda şahsi olmayan mizah sayfam var. Ordan bazen bir kaç erkekle makarasina konuştuğum oluyor. Fakat öyle sexle alakalı değil. Arkdaş tarzı. Canım sıkıldığı için yapıyorum. Bir yandanda sevgilimi sevdiğim için kalbim com acıyor yanlış birşey yapmış gibi hissediyorum. cunku o yolda yürürken kimseye bakmicak birisi. Eskisi kadar benimle ilgi odaklı değil sanırım ilgiyi onda bulamayınca başkasında arıyorum. Sevgilim bunu yaptigimi bilse belki ayrılır bile benden yani açıklaması olamaz çünkü bunun :( lütfen fikir verin kafam cok karişik he birde konuşurken gerçek adımı ve kendimi tanıtmak için resmimi atıyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Sevgilimin ilgisini nasıl daha çok çekebilirim peki? eskisi gibi benimle sürekli işi ne olursa olsun konuşma istediğinin olmasını istiyorum taktik verin
Sevgilim varken başka birileriyle makarasına kendini tanıtmadan flört etmek normal mi?