Son zamanın tehlikeli ve bence bir o kadar da çirkin modası.. "Nude atsana bana" şeysi... ve öyle bir şekilde istenen bir şey ki.. atmazsan seni terk ederim.. atmazsan küserim , beni seviyorsan atarsın gibi saçmalıklarla , ya ikna edilerek ya da baskı yaparak istenen şey... Seven bir adam böyle bir şeyi gerçekten ister mi? veya siz buna ne tepki verirsiniz? Buna boyun eğen veya bir şekilde kabul edip atan pek çok insanı görüyoruz sitemizde bile.. Pek çoğu da ya şantajla karşılaşıyor sonradan ya da ifşa ile .. Ya üç gün sonra terk ediliyor yine de.. veya attığı nude fotolar whatsapp gruplarında yüzlerce insan tarafından görülüyor.. Ve nude atanların tamamına yakını sonradan buna pişman oluyor türlü sebeplerle.. ve sonrası panik.. Bunu isteyenin asıl amacı ne olabilir? ve sizden böyle bir şey talep edilse tepkiniz ne olur?Bazı z kuşağı erkekleri , nasıl olur da genç bir kızın onuruyla bu şekilde oynayacak kadar karakter. siz hale gelmiş olabilir sizce? Bunun için ne türlü önlemler alınmalıdır?
Güncellemeler
+1 yıl
güncel...
Nude isteyen sevgilinin asıl amacı nedir? Gerçekten seven biri, nude ister mi?
Ben anlata anlata öğretemedim size var ya benzer bir başlık için bir yazı yazdım sen bu yazıyı oku alman gereken dersi al beni yorma. Hiçbir ilişkide nude atılması normal DEĞIL bu gönderiyi telefonuna yüklediğin anda milyonların seyrine sunmuş oluyorsun zaten. Senin canım sevgilin oranı burani görüp 31 çekecek diye, telefonunda fotoğraf galerine erişimi olan her uygulama ve bu uygulamayı yöneten admin bu görsele ulasır. Artık ortalıkta dolaşmaması için hiç bir sebep yok. Şimdi yapacağiniz herşeyi adam gibi olması gerektiği gibi yapın. O dingil sevgiline de söyle bir erkek için kadınının mahremi kendi mahremi sayılır böyle şeyler yapmasın. Bir araya gelin ne yapacaksanız yapın.
Bir çok ilişkimde böyle bir istekle karşılaşmadım, kimseden böyle bir şey istenmezde. İsteyen insanın zaten amacı bellidir, erkek veya kadın farketmez.