Okumadan yargılamayın Evlilerde sever mi?

Merhaba arkadaşlar aylar önce biriyle tanıştım çalıştığım yere gelip alışveriş yaptı öncesinde beni internetten takip ediyordu fakat ne parmağında yüzük ne profilinde resim hiç birşey yoktu sonra yanıma alışverişe geldikten sonra konuşmaya başladık kırmızı cizgin sen bana yazıyorsun ama evlimisin dedim hayır değilim dedi bir süre konuştuk çok düzgün bir şekilde. sonra ben ona dedim ki benim içimde bir sikintj var anlamsız atamıyorum. benimle ilgili mi dedi evet dedim çok takintilisin konuşmayalım dedi bende peki dedim sonra yazdı yazdı cevap vermedim. birgün sonra mağazaya yanıma geldi. bende dedim ki tamam ben takintiliyim ama sana değil neden böyle bir yargıda bulundun. sen çok iyi bir insansın ben evliyim dedi. eşi ayrı memlekette benim gözlerim doldu o ağladı Allah mutlu etsin bu devran birgun döner ama bak dedim şimdi çık git burdan dedim. aramızda mesafe olmasına rağmen hergün gelip 4 5 saat mağazanın karşısında duruyor. aglayarak durum atıyor. yanımda birini görse kim o diyor yazıyor ben dönüp bakamıyorum çok söyledim bak eşini seviyorsundur boşluk durumudur. kimse ondan değerli olamaz uzak dur benden dedim ama içim çok aciyor. çevremdeki herkes diyorki bu sana aşık olmuş ama benim bir günahım yok nerden bilebilirdim söylemese bilemezdim bile oda benim kötü olmadığımi anladı gelip söyledi.
Okumadan yargılamayın Evlilerde sever mi?