Aşk İlişkileri Bulusalim mi demisti simdi farkli? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Yarin olur dedim arkadasina soz veemis pazar da haber vercekmis bana Güncellemeler+1 yıl Onceden cagirmisti olmaz deyince engellemisti her yerden zor ikna edip barisip yanina gitmistim Güncellemeler+1 yıl Bulusmadik se... atmis kafadan Bulusalim mi demisti simdi farkli? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
CrysstalMeth Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Buluşalım demiş ama yarın buluşalım dememişse sorun yok başka bir planı olabilir 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Bazar da soz vermiyim dedi Yorumla CrysstalMeth +1 yıl Kendisi ne zaman müsaitmiş Yorumla Soran +1 yıl Bana onu sormustu haftasonlaei iste Yorumla CrysstalMeth +1 yıl Abi iletişim kurmak bu kadar zor mu sizin için ya:dd Yorumla
ÇapkınPrenss Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 94% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Gel biz buluşalım yarın arkadaşlarım da gelecek adana yı turlarız motorsiklet ile sen kankam ece nin arkasında ol ful gezek😂😂 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Dalga mi geciyir Yorumla ÇapkınPrenss +1 yıl Ne dalgası deli ciddiyim abi sözü dinle Yorumla Soran +1 yıl Amaci vurmak m8 Yorumla
cömizzers Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. evet aptal bir kız daah 0 45 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla Soran +1 yıl Soylee Yorumla Soran +1 yıl Yaz bisey yaaa Yorumla cömizzers +1 yıl seni istemediğini belli eden ve sana saygı duymayan birini neden ısrarla istiyorsun? bunun mantıklı hiçbir açıklaması olmadığı için aptallık Yorumla Soran +1 yıl Aciklamayi okudun mu ne alaka bulusalik diyen kendisi Yorumla Soran +1 yıl Bende ona cok merakli deilim Yorumla Soran +1 yıl Niye bulusalim dedi Yorumla cömizzers +1 yıl meraklı değilsin ama engelleyen birini zorla ikna mı ettin okudum açıklamayı Yorumla Soran +1 yıl Hayir yaaa o zamanda gel bulusalim kahve icelim dedi ben hayir dedim sinirlendi engelledi aradim baristim gittim yanina Yorumla Soran +1 yıl Suanda birini seviyorum beni sevmedigini dusundugum icin engellemistim unutmak icin asiri sacma dusuncen var Yorumla cömizzers +1 yıl benim düşüncem saçma değil sen eksik yazmışsın Yorumla Soran +1 yıl Ne dusunuyorsum ne yapayim Yorumla cömizzers +1 yıl ben şu an sorunu anlamadım. senin ne istediğini de anlamadım Yorumla Soran +1 yıl Onu istiyorum sence o beni istiyor mu Yorumla cömizzers +1 yıl kimi istiyorsun aranızda noldu Yorumla Soran +1 yıl Uffff sordugum kisiyi diger kisi ilgisizdi Yorumla Soran +1 yıl Digerine baya agladim ama yapcak bisey yok Yorumla cömizzers +1 yıl allah rızası şunu kelime kelime yerine kısa ve açıklayıcı şekilde yazar mısın Yorumla Soran +1 yıl Sordugum kisiyi istiyorum soruyu bir daha okur musun Yorumla cömizzers +1 yıl bekle pazar günü bakalım ne olacak. sorudan da bir bok anlaşılmıyor Yorumla Soran +1 yıl Hahahah eski sevdigim kisiyi sence engelli kalsin mi engellemesem mi Yorumla Soran +1 yıl Napiyim sence oyle dedigin icin kararsiz kaldim Yorumla cömizzers +1 yıl ulan ekmek pusap çarpsın bişi anlamadım. şimdi sorun ne kim uzaya gidiyor Yorumla Soran +1 yıl AHahahha 😂😂😂neyse Yorumla cömizzers +1 yıl çok merak ettim olay ne Yorumla Soran +1 yıl Birini seviyordum beni sevmedigini dusunup engelledim suanda unutuyordum baskasi cikti soruda sordugum ama engelleme olayindan o aklima geldi Yorumla cömizzers +1 yıl ya allah rızası için yazdığını okusana sen ne anladın? seni sevmediğini düşündüğün kişiyi mi istiyorsun Yorumla Soran +1 yıl Onu istesem de yapcak bisey yok ama bulusmak isteyen kisiyide seviyorum duygularim karisti Yorumla Soran +1 yıl Sanirim artik onu sevmiyorum engelledigimi engelli kalsin mi sence Yorumla Soran +1 yıl Napiyimmm Yorumla Soran +1 yıl Bana mesaj atar misin Yorumla cömizzers +1 yıl sevmiyorsan neden engelli kalsın? engel değer veriyorum ama sinirliyim anlamına gelen birşey Yorumla Soran +1 yıl Tam olarak unutmak. icin engellersem tumden bitcek hic umut var mi Yorumla Soran +1 yıl Ben girdim oda gordu cikti az once ama hicbir sey yazmiyor engelleyim bitsin mi tumden Yorumla Soran +1 yıl Lurfen bi akil ver arafta kalmak en kptu sey Yorumla Soran +1 yıl Soyle lutfen sen ne dersen onu yapacagim Yorumla cömizzers +1 yıl arafta kalmak? Yorumla cömizzers +1 yıl adımın Araf olmasıyla tesadüf mü bu dediğin Yorumla Soran +1 yıl Yuh artik hicbirsey tesaduf değil karari sen ver aon kararim kesinlikle Yorumla Soran +1 yıl Napiyim son karara Yorumla cömizzers +1 yıl sen bilirsin ben karışmıyorum. iyi geceler Yorumla Soran +1 yıl Hayir soyle yaa engellicem galiba Yorumla Soran +1 yıl Baska erkekleride sarmaya calisti bana varya yinede bir bag hissediyordum bitircem Yorumla Soran +1 yıl Engelledim bitti artik Yorumla Soran +1 yıl Beni engellemiyor🤣🤣 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Vurduracak mısın 0 26 Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Amaç ne o zaman Yorumla Soran +1 yıl Onu mu ima etmis Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bence başkasına ver Yorumla Soran +1 yıl Ciddi misin ya neden Yorumla Soran +1 yıl Amacim o deildi ama hoslaniyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bence kendini bu konu ile alakalı farkında olmadan yıpratmışsın. Seninki sadece etkilenme. Çok daha fazlası var bence başka kişilere kanalize ol Yorumla Soran +1 yıl Amaci vurmak mi bana Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen bu şekilde olursan vurur geçer tabiki Yorumla Soran +1 yıl Nasil yani ailemle yasiyorum muhafazakar olduklarini biliuor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bu önemli değil ki erkek psikoloji kadın kafasından çok farklıdır. Amaç abazalıksa gerisi önemsiz Yorumla Soran +1 yıl Bakalim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen vurdurmak istiyor musun Yorumla Soran +1 yıl Off evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yani ona vermek istiyorsan bilemem elbette. Ama istekli tutkulu biriysen saçma gereksiz ergenlerle vakit harcama Yorumla Soran +1 yıl Onu istiyorum Yorumla Soran +1 yıl Tek amaci faydalanmak mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bilemem patlak mısın sen Yorumla Soran +1 yıl Hayir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bence vurdurma o zaman Yorumla Soran +1 yıl Sanane Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kötü bir şey demedik be ne kızıyorsun Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka sanane bi bok ederi yok zaten bekaretim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bana da versene 😂 Yorumla Soran +1 yıl Hayir ne alaka Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İyi vururum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Buluşalım demiş ama yarın buluşalım dememişse sorun yok başka bir planı olabilir
Bazar da soz vermiyim dedi
Kendisi ne zaman müsaitmiş
Bana onu sormustu haftasonlaei iste
Abi iletişim kurmak bu kadar zor mu sizin için ya:dd
Gel biz buluşalım yarın arkadaşlarım da gelecek adana yı turlarız motorsiklet ile sen kankam ece nin arkasında ol ful gezek😂😂
Dalga mi geciyir
Ne dalgası deli ciddiyim abi sözü dinle
Amaci vurmak m8
Anlaşılmayan sorularda bugün
evet aptal bir kız daah
Neden
Soylee
Yaz bisey yaaa
seni istemediğini belli eden ve sana saygı duymayan birini neden ısrarla istiyorsun? bunun mantıklı hiçbir açıklaması olmadığı için aptallık
Aciklamayi okudun mu ne alaka bulusalik diyen kendisi
Bende ona cok merakli deilim
Niye bulusalim dedi
meraklı değilsin ama engelleyen birini zorla ikna mı ettin okudum açıklamayı
Hayir yaaa o zamanda gel bulusalim kahve icelim dedi ben hayir dedim sinirlendi engelledi aradim baristim gittim yanina
Suanda birini seviyorum beni sevmedigini dusundugum icin engellemistim unutmak icin asiri sacma dusuncen var
benim düşüncem saçma değil sen eksik yazmışsın
Ne dusunuyorsum ne yapayim
ben şu an sorunu anlamadım. senin ne istediğini de anlamadım
Onu istiyorum sence o beni istiyor mu
kimi istiyorsun aranızda noldu
Uffff sordugum kisiyi diger kisi ilgisizdi
Digerine baya agladim ama yapcak bisey yok
allah rızası şunu kelime kelime yerine kısa ve açıklayıcı şekilde yazar mısın
Sordugum kisiyi istiyorum soruyu bir daha okur musun
bekle pazar günü bakalım ne olacak. sorudan da bir bok anlaşılmıyor
Hahahah eski sevdigim kisiyi sence engelli kalsin mi engellemesem mi
Napiyim sence oyle dedigin icin kararsiz kaldim
ulan ekmek pusap çarpsın bişi anlamadım. şimdi sorun ne kim uzaya gidiyor
AHahahha 😂😂😂neyse
çok merak ettim olay ne
Birini seviyordum beni sevmedigini dusunup engelledim suanda unutuyordum baskasi cikti soruda sordugum ama engelleme olayindan o aklima geldi
ya allah rızası için yazdığını okusana sen ne anladın? seni sevmediğini düşündüğün kişiyi mi istiyorsun
Onu istesem de yapcak bisey yok ama bulusmak isteyen kisiyide seviyorum duygularim karisti
Sanirim artik onu sevmiyorum engelledigimi engelli kalsin mi sence
Napiyimmm
Bana mesaj atar misin
sevmiyorsan neden engelli kalsın? engel değer veriyorum ama sinirliyim anlamına gelen birşey
Tam olarak unutmak. icin engellersem tumden bitcek hic umut var mi
Ben girdim oda gordu cikti az once ama hicbir sey yazmiyor engelleyim bitsin mi tumden
Lurfen bi akil ver arafta kalmak en kptu sey
Soyle lutfen sen ne dersen onu yapacagim
arafta kalmak?
adımın Araf olmasıyla tesadüf mü bu dediğin
Yuh artik hicbirsey tesaduf değil karari sen ver aon kararim kesinlikle
Napiyim son karara
sen bilirsin ben karışmıyorum. iyi geceler
Hayir soyle yaa engellicem galiba
Baska erkekleride sarmaya calisti bana varya yinede bir bag hissediyordum bitircem
Engelledim bitti artik
Beni engellemiyor🤣🤣
Vurduracak mısın
Ne alaka
Amaç ne o zaman
Onu mu ima etmis
Bence başkasına ver
Ciddi misin ya neden
Amacim o deildi ama hoslaniyorum
Bence kendini bu konu ile alakalı farkında olmadan yıpratmışsın. Seninki sadece etkilenme. Çok daha fazlası var bence başka kişilere kanalize ol
Amaci vurmak mi bana
Sen bu şekilde olursan vurur geçer tabiki
Nasil yani ailemle yasiyorum muhafazakar olduklarini biliuor
Bu önemli değil ki erkek psikoloji kadın kafasından çok farklıdır. Amaç abazalıksa gerisi önemsiz
Bakalim
Sen vurdurmak istiyor musun
Off evet
Yani ona vermek istiyorsan bilemem elbette. Ama istekli tutkulu biriysen saçma gereksiz ergenlerle vakit harcama
Onu istiyorum
Tek amaci faydalanmak mi
Bilemem patlak mısın sen
Hayir
Bence vurdurma o zaman
Sanane
Kötü bir şey demedik be ne kızıyorsun
Ne alaka sanane bi bok ederi yok zaten bekaretim
Bana da versene 😂
Hayir ne alaka
İyi vururum