Aşk İlişkileri Hayatınız boyunca kaç defa aşka yakalandınız? kanya Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Nereye kaçarsan kaç aşk her yerde bulur insanı, peki sen kaç defa yakalandın 😄 Hayatınız boyunca kaç defa aşka yakalandınız? Cevapla Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
HandsomeHero Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl 3 defa yakalandım, olmayacak duaya da amin denmez kanks 1 2 Yorumla kanya +1 yıl Kanks ne ya dkfja Yorumla HandsomeHero +1 yıl Baştan alıyorum, 3 defa yakalandım aslına bakarsan olmayacak duaya amin denmez canım Yorumla
Black1710 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı. Ben geeçek aşka hayayım boyunca bir kere yakalandım oda olmadı zaten 🤣 1 0 Yorumla
Hsjsksoso Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 768 cevap paylaştı. Galiba gerçek anlamda bir kez aşık oldum. Lise aşkım 4 yıl sürdü 1 1 Yorumla IloveYouTESLA +1 yıl En güzel zamanlar. Tam insan kendini tanıdığı yıllarda ilk Aşk farklı olur. Unutulmayan olur ✅ Yorumla
xxebruuxx90 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Bilmiyorum sanki hiç aşık olmamış gibi hissediyorum 1 0 Yorumla
NisaSoylu Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 93% +1 yıl İki diyorum ilkinde lisedeydim meşhur lise aşkı 😂diğeri bana gerçek aşkı öğreten kişiydi 🥰 1 0 Yorumla
PainterPANDA Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Bir defa. Onda da ağızımızın payını aldık çok şükür. Gorona morona yalan argadaşlar. 1 0 Yorumla
PetroSexual Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Çok yakalandım biraz şıpsevdiyim sanırım. 😂 2 4 Yorumla kanya +1 yıl Oo yakışmış yeni etiket hayırlı olsun djfjd Yorumla PetroSexual +1 yıl Tişikkirlir. 😂 Yorumla kanya +1 yıl Fazla hava atma döverim skfja Yorumla PetroSexual +1 yıl Sustum. 😂 Yorumla
SymrnaCityStyle Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% 27 gü Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. İki üç kez ciddi anlamda yakalandım sayılır ama hepsi de unutuldu gitti. 0 0 Yorumla
Zeynep_mina_ Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 93% +1 yıl 1 kere tam olarak onunla da şu an bi ilişkim var 🥰 0 0 Yorumla
minella8 Takip Et Xper 1 Yaş: 27 +1 yıl Bir kere fazlasının da samimi olduğunu düşünmüyorum. 2 0 Yorumla
Coltsair34 Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Bir defa yakalandım. Bir daha da yakalanacağımı sanmıyorum. 1 0 Yorumla
BlueCupcake Takip Et Master Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl 1 kez ve en güzel hisleri yaşayarak yakalandım. 2 0 Yorumla
İsimsizDiyelim2 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Adamakıllı bir iki defa zaten çok sersem oldum 1 0 Yorumla
TubasuedaSanlıakva Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Aşk bana yakalandı... Ben çok zor oluyom aşık... 1 0 Yorumla
RıfatŞen Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl 1 Kere Yakalandım Hâlâ Aşk Hayatım Devam Ediyo 1 0 Yorumla
DELİKANLIPRENSSSS Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Hiç aşık olmadım ve çok rahatım 1 0 Yorumla
erkeksihayvan Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 17,9b cevap paylaştı. Bir. Diğerleri aşk sanmaktı. 1 0 Yorumla
Grininellitonu35 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Daha önce reelde, şimdi de bu sitede yakalandım 1 0 Yorumla
OnuR3916 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Şuana kadar 1 1 0 Yorumla
duygusalprofil Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı. bir kere 1 0 Yorumla
Lobellia Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı. Sıfır. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
3 defa yakalandım, olmayacak duaya da amin denmez kanks
Kanks ne ya dkfja
Baştan alıyorum, 3 defa yakalandım aslına bakarsan olmayacak duaya amin denmez canım
Ben geeçek aşka hayayım boyunca bir kere yakalandım oda olmadı zaten 🤣
Galiba gerçek anlamda bir kez aşık oldum. Lise aşkım 4 yıl sürdü
En güzel zamanlar. Tam insan kendini tanıdığı yıllarda ilk Aşk farklı olur. Unutulmayan olur ✅
Bilmiyorum sanki hiç aşık olmamış gibi hissediyorum
İki diyorum ilkinde lisedeydim meşhur lise aşkı 😂diğeri bana gerçek aşkı öğreten kişiydi 🥰
Bir defa. Onda da ağızımızın payını aldık çok şükür. Gorona morona yalan argadaşlar.
Çok yakalandım biraz şıpsevdiyim sanırım. 😂
Oo yakışmış yeni etiket hayırlı olsun djfjd
Tişikkirlir. 😂
Fazla hava atma döverim skfja
Sustum. 😂
İki üç kez ciddi anlamda yakalandım sayılır ama hepsi de unutuldu gitti.
1 kere tam olarak onunla da şu an bi ilişkim var 🥰
Bir kere fazlasının da samimi olduğunu düşünmüyorum.
Bir defa yakalandım. Bir daha da yakalanacağımı sanmıyorum.
10 sanırım aklıma gelenler !
1 kez ve en güzel hisleri yaşayarak yakalandım.
Adamakıllı bir iki defa zaten çok sersem oldum
1 kere sağlam yakalanmıştım.
Aşk bana yakalandı... Ben çok zor oluyom aşık...
1 Kere Yakalandım Hâlâ Aşk Hayatım Devam Ediyo
Yakalanmadım hala şanslıyım
Hiç aşık olmadım ve çok rahatım
Bir. Diğerleri aşk sanmaktı.
Daha önce reelde, şimdi de bu sitede yakalandım
Üç kere galiba
1 kere
1 kez
👉 0 👈
1 defa
1 kere oda olmadı
3&4 felan