En yakın arkadaşımla vmin couple pp yapıyoruz. Arkadaşım jiminin özelliklerini ben v nin özelliklerini gösteriyorum. Ama sevdigim kisi jikooker. Arkadaşım sevgili olursanız vminkook oluruz demişti ama shiplerimiz farklı olduğundan kafam karıştı.
Sizce ben jimin mi olmalıyım yoksa sevdiğim kişiyi mi bırakayım?
Sizce ben jimin mi olmalıyım yoksa sevdiğim kişiyi mi bırakayım?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ben army im ama birbirleriyle yakıştıran hayallerim yok. Ben louis tomlinson ve harry stiles (larry stylinson) shipliyordum ama bts'ten kimseyi shipleyemiyorum. Çünkü hepsi birbirine o kadar yakın ki aşk kokusu almıyorum 😅 ama harry ve louis evlensin. Fictionları ne okurdum be.
adamın çocuğu var ya
ya yazmıştım ya değil terbiyeli KS
@bişeylersorumçıkıcam çok magazin takip edemiyorum öyle miymiş! Olabilir biseksüel olamaz mı hı söylesene? O bakışlarda mı yalandı? O zaman hayat yalan. Yaşamıyoruz bu hayatı. Gidiyom kendimi atmaya.
bnde gidicem gel beraber atlayak ayrıca hani eskiden şirket baskı yapıyodu desek şimdi niye söylemiyorlar?
@bişeylersorumçıkıcam kanka ayrılmışlardır bu zamana kadar ben onları okuduğumda çok küçüktüm ama hala bile shipliyorum çünkü hayattaki tek shipim. Ben empire state binasına gidelim diyorum sen ne dersin. Habere de spiderman olmak isteyen ikili canından oldu yazsınlar.
galata"'ya gidicem şaka yapmıyorum gerçekten
Senin gibiler yüzünden linç ediliyorlar, bir rahat bırakın adamları yaa. Hiçbiri birbirinden aşk anlamında sevmiyorlar, kardeş gibiler. Oppacılar kadar utanılasısınız. Gidin kadın idollerle shipleyin.
Seni aradılar değil mi? Yoksa bu kadar emin olman garip.. Aslinda fandom sizin yüzünüzden kötü çünkü homofobiksiniz. Onlar ister arkadaş olsun ister sevgili seni bu kadar rahatsız eden şey ne tam olarak anlamadım?
Ne bu bang pdyle yazışmış havaları be kendileri mi dediler biz kardeşiz diye git elalemin shipine karışma ab
@Bella5366 Tae Weverse'ta kendi Taekook shipleyen birine ve bir oppacıya "Hayal dünyandan çık, orası iyi bir yer değil." dedi. Onlar gerçek anlamda sevgili olsa saygı duyarım ama öyle değiller, homofobik olsaydım lgbt bireyleriyle arkadaş olmazdım. Sizin de shiplerden bu kadar emin olmanız komik.
@1Cherry_ peki ya jk beni tanıt dediğinde taenin arkadaş demesi ve jkin arkadaş mı düzgün tanıt şunu demesine ne diyeceksin? O kadar toxicsin ki kardesim diye tanit demek istedi dersin iste ben de buna bruh derim
@Soran Bang Pd mi? Ben bizzat üyelere sordum canım. Numaraları var istersen vereyim.
Ben mi toksiğim? İleride 8 çocuğu olsun isteyen Tae'ye ne dersin?
Eşcinsel bir aşkı anlatan "outlaws of love" şarkısını coverlayan ve dakikalar sonra şarkıları kaldırılan iki kisi var bilir misin? Evet onlar taekook "kardeşler"
8 çocuk evlat edinebilir hayatım, escinseller de çocuk isteyebilir ve evlat edinerek bu sorunu ortadan kaldırabilirler :)
Kardeşlerse neden şirket onları yan yana getirmiyor bir düşün bakalım. Ama senin için uğraşmayacağım bile
Yok bilmiyordum, aydınlattın. Ahh bundan sonra ben de shipleyeceğim, çok sağolll.
@Bella5366 Shipçiler yüzünden.
Homofibik olmak da zor canım ama geçecek, bu hastalığı yeneceksin inanıyorum
Ben homofobik değilim sadece olmayan sadece bazı tuhaf fanların iddia ettiği şeylerle gerçek gibi konuşmanız her Army'yi rahatsız eder. Çünkü böyle olaylar yüzünden üyeler linç yiyor, Jk'ye geçen gün biri "Tae'den uzak dur." demişti. Neden? O kişi ya büyük ihtimalle shipperci Tae'yi başkası ile shiplediği için ikisini yanyana görmek istemiyor, ya da oppacı shipçilerin teorileri yüzünden Tae'yi Jk'den kıskanıyor. Olan üyelere oluyor.
Jke ideal randevusu sorulduğunda sahilde bir yürüyüş diye cevap vermişti.
Sonrasında ehliyetini alınca ilk kiminle sürüşe çıkarsın dediklerinde Taehyung diyor.
Ve nereye gidersiniz denildiğinde sahile demisti.
Bak bizim de kanıtlarımız var yani arkası boş değil savunduklarimizin. Momentları, bakışları, detayları... sadece taekook icin de değil ayrıca grup içi diger shiplerin de ayrintilari momentlari cok cok güzel ve kimi shiplerlerse ellerinde kanit var ya da inançlari o yönde her ne dersen işte. Tamam belki sevmiyor olabilirsin ama toxic demeye ya da " senin gibiler" demeye kesinlikle hakkın yok. Ben buna inanıyorum ve inanmaya da devam edeceğim. Sen beğenmiyorsan gxb shipler yapabilirsin. Ama fikrimce gruplararası gxb shiplerinin altı cok boş. Ödül törenlerinde birbirlerjne baktiklarinda aşık olunmuyor sonuçta, elbette bilemeyiz sahne arkası hayatlarını ama bize yansıtildigi kadarıyla boyle bir sey yok. Kişilerin inandıklarını veya sevdikleri şeyler hakkında böyle konuşmamanı tavsiye ederim, tabii son karar yine senin.
Ayrıca sunu da unutmadan söyleleyim, yazdığım soru sadece arkadaşımla aramizda bir espriydi, taekookerım ama ship ayırmam yok bu böyle öyle gibi seylersöylwmwm kim neye inaniyorsa inanabilir. Ama dediğim gibi altı dolu oldugu zaman anlamlı savunacağımız şeyler. Sağlıcakla kal ve dediklerimi bi düşün:)
Neden senin gibiler dedim çünkü bu sitede çok fazla anti var sürekli top, kız kılıklı
falan diyorlar üyelere. Bu tür şeyler de onların ön yargılı olmasına davetiye çıkarıyor. Sen de sağlıcakla kal ve ben bir shipci değilim ama Tae ve Jennie'i yakıştırıyorum ama bir ara Jisoo'nun koyunlu foto attıktan sonra Tae'nin Weverse'ta durduk yere "Sen benim keçimsin seni koruyacağım." gibi bir şey demesi onların çıktığını düşünmemi sağladı.
*Koyunlu pijamalı
Tamam en haklı sensin uğraşamicam yeter gari
Teşekkürler.
Mustafa Topaloğlu gibi cümle kurmuşsunNe dediğin anlaşılmıyor 😂
milletin derdine bak ama sanki siz kiminle shiplerseniz onunla senw olucaklar
*sev*
Yok mu tercüme edecek birileri ya
bts'den bahsediyor herhalde
cok derdim var diye milletin kafasini sktigim dertlerim
Nasıl yani
Kafam yandı
Vmin Vmin Vmin