Babam evlenmemi istiyor?

Öncelikle merhaba siteye bu sorunum icin uye oldum fikrinize akliniza ihtiyacim var cubku bende kalmadi.
Babam cok asiri baskici bi adam 20 yasinda olmama ragmen bakkala dahi tek göndermez pencerede dahi oturtmaz babamdir bi bildigi vardir diyip yillarca ona hayirli bi evlat olmaya gayret gosterdim ama simdi bunun aptallik oldugunu gormeue basladim yaptiklari dayanilmaz hale geldi. simdi ise evlen git ne yapiyosan kocanin evinde yap diyip tutturuyo e ben de istemiyorum korkuyorum gelecegimden ama bi taraftan da davranislari beni buna itiyor. Calismak istiyorum hayati gorup ogrenmek istiyorum ama sanki affedersiniz hayat kadini olmak istiyorum demisim gibi tepki görüyorum. Duzgun bi is bul diyo ona tamammis ama nerden bulucam bi cevrem yok cvme yazacagim ultra biseyim yok onu da gectik kimse bulamiyor ben nasil bulayim diyorum. Cok uzun bi yazi oldu ozur dilerim ama derdimi iki cumleyle nasil anlatırım bilmiyorum. Sorum su sizce ben nerden is bulabilirim veya evlenmeli miyim cevrem kaç git diyor ama kaçamam bunu yapamam anneme lutfen sadece yardımcı olacaklar yazsin tesekkur ederim
Babam evlenmemi istiyor?