Sevgilimin bikini giyinmesini istemiyorum. Bu sözüme ne der sizce?

ben sevgilimi çok seviyorum, bu zamana kadar ortam oluşmasına rağmen cinsel istekte bulunmadım bile. buna hakkım yok, eşi değilim. temiz seviyorum. konuşurken konu denize geldi ve bikini giydiğini öğrendim. ben senin en özel yerlerini evlenince sadece bana ait olmasını istiyorum, seni kıskanıyorum ve başka erkekler sana o şekilde bakmasını istemiyorum dedim. güvenle alakalı bir şey değil. güzel kadın deniz şortları var, en azından bikini kadar her şey ortada değil beraber gittiğimizde giyersin dedim. kız arkadaşlarınla gidersen kadınlar plajı var serbest. gerekirse tekne kiralarız açılırız kimselerin olmadığı yere başbaşa orda tanga mı giyersin hatta çıplak mı naparsan her şey serbest ama erkeklerin olduğu yerde ben seni o şekilde görürsem dayanamam dedim. biraz net konuştum çünkğ benim dikkat ettiğim ve önemsediğim bir konu. önce biraz tansiyon yükseldi sonra düşünücem biraz dedi. sizce ne der
Güncellemeler
+1 yıl
Güncelleme : Soru geçmiş zamanlı yarı troll bir sorudur. Benzerini yıllar önce yaşamıştım aynı üslup ile, şu an da böyle bir durum yoktur. Havalar da ısınınca böyle bir troll sormak istedim, şansıma vitrine çıktı. Kıymetli yorumlarınız için teşekkürler. Umarım herkese hayırlı bir denk nasip olur. Severken kendinizden vazgeçmemek kaydı ile... İyi akşamlar.
Güncellemeler
+1 yıl
Bu KS 'nin genel kitlesi neden böyle? Biraz okuduğumuzu anlayıp daha "medeni" olsak daha iyi olmaz mı sevgili arkadaşlar? Zorlamak ile istekte bulunmak farklıdır. Kişilerin birbirini "zorlaması" hak değildir; bir kişilik saldırısıdır, yanlıştır ANCAK seven kişilerinin kabul edilebilir veya reddedilebilir bir şey talep etmesi, "istemesi" HAKTIR, DOĞRUDUR, SAKINCASI YOKTUR. Dünyanın yazısını yazdım, daha bazı insanlar okuduğu paragrafın anlamını doğru anlayamıyor.
Sevgilimin bikini giyinmesini istemiyorum. Bu sözüme ne der sizce?