Kıskanma konusuyla ilgili diyecek pek bi' şeyim yok. Kıskanman normal bana göre. Benim takılmış olduğum nokta, 'temiz seviyorum' cümlesi oldu. Bu biraz yapmacık geldi bana. Sevginin ve aşkın temiz, saf ve pak sevgiden oluştuğunu düşünmüyorum. Doğrusu hiçbir sevgi çeşidinin bu tür temiz duygulardan oluştuğuna inanmıyorum. Farklı düşüncelerde olan birçok insan vardır elbette ki. Bunu net bi' şekilde kanıtlayabileceğimi de iddia etmiyorum.
Freud'u duymuşsundur. Freud, sevginin her türlüsünün kaynağının cinsellik olduğunu öne sürer. Bu görüşüyle çok büyük eleştirilere maruz kasa da, biyolojik olarak sevginin hormonlar ya da kimyasallar bakımından cinsellikten başka kaynağı yoktur. Freud'a göre sevginin bütün diğer türleri (aile sevgisi, tanrı sevgisi) uygarlıkla gelişen yüceltmelerin sonucudur ve cinsellikten türemiştir.
Sevgilinin bikini giymesine ithafen bu denli kıskançlık göstermen de bu verilerin farklı perspektiflerden doğrulanmasıdır diyebiliriz. Diğer türlü, 'ben onu temiz seviyorum, hiç mi hiç kötü düşüncem olmaz onun hakkında' tarzındaki aşk betimlemeleri oldukça yanıltıcı ve ahmakça geliyor bana.21 Yorumla
Soran+1 yılEntelektüel yorumun için teşekkürler. Temizden kastettiğim şey başlarda yazdığım gibi ortam oluşmasına rağmen istekte bulunmamak. Eşi olana kadar o denli sahip olmamaktı.
En İyi Cevaplar
+1 yılMerhaba,
Düşüncenizin yanlış olmadığını belirtmek isterim.
Şunu da söylemeden geçemeyeceğim ki eğer bu ileride artarsa aranızda daha fazla anlaşmazlık oluşur ve evliliğinizi olumsuz etkiler.
Eğer kafanızdaki profile uymuyorsa karşınızdakini buna zorlamayın yani cevabı "istediğimi giyerim" gibi bir şeyse anlaşacağınızı sanmıyorum.
Eğer anlayış gösterirse ki siz de çok sıkmamışsınız zaten normal olarak kıskanmış ve sahiplenme isteğinizden dolayı müdahale etmek istemişsiniz.
Kısıtlayan erkek farklıdır; denize kıyafetle bile izin vermez.
Kendinizi doğru ifade ettiğinizi düşünüyorum bunu ona biraz daha belirtirseniz "tamamen karşı cinsten rahatsız olduğum ve seni sevdiğim için" şeklinde vurgularsanız aykırı bir düşüncesi yoksa kendisi de anlayış gösterecektir.
Şunu tekrar belirtmek istiyorum bütün sorun buradan çıkıyor: Kafanızdaki eş profilinden uzaksa sevgilinizi o kalıba sokmaya çalışmayın, ikinizin de zararına olur.
Anlayış gösterse bile yine bu konuya dikkat edin çünkü anlayış devam etmeyebilir de.. bu konuda çok sıkmayacağınızı düşünüyorsanız devam edebilirsiniz.
Esen kalınız...🍃219 Yorumla
Soran+1 yıltesekkur ederım. haklısınız. ben yobaz ve asırıcı değilim diyenlerin aksine. naptıgımı iyi biliyorum. kendim sortumu alırken bile cok kısa olmamasına dikkat ediyorum. onun da karısık plajda bır nebze belırlı bolgelerını kapamasını ıstıyorum o kadar. bılmıyorum nolacak.
- +1 yıl
Yani uyuşmuyor musunuz? Ben sizi anladım da kız arkadaşınızı tanımadığım için net bir yorum yapamıyorum ama dediğim gibi verdiği cevaba göre değerlendirirsiniz.
Anlayış gösterse bile başka konulardaki uyumunuzu da gözden geçirmelisiniz ikinizi pek bağdaştıramadım. Hayırlısı olsun... - +1 yıl
Siz doğru düşüncedesiniz. "Giyemezsin, benim istediğim gibi yapacaksın, şunu yapmayacaksın" gibisinden konuşmamışsınız.
Öyle olsaydı size hak vermezdim.
Olabilecek en uygun dille isteğinizi belirtmişsiniz.
Evet birey olsak da hayatına almak demek birbirlerinin fikirlerini de önemsemek, tartmak demektir.
Babası mısın diyor sanki kız babasını dinliyor da babasından çok adamı görecek kadın kdlsl
Tek ricam genişliği çağdaşlık olarak algılayanların zihniyetine aldanmayın.
Bir sorun çıkarsa da sizi hak edemeyeceğindendir.
Soran+1 yılBen ne ve nasıl dediğime dikkat ediyor ve aşırıya kaçmıyorum. İlave yorumun için teşekkür ederim.
- +1 yıl
İyi. Rica ederim.
- +1 yıl
Oğlanı kiz arkadasindan kendinize çekmeye çalışıyor gibi bir havanız var.
- +1 yıl
@düşünmektükenmektir böyle bir şeye ihtiyacım yok ki:)
Adama demediklerini bırakmadılar haklıyı savunmayı yürümek olarak algıladıysanız sizin hatanız çünkü burada böyle bir amacım yok.
😂hiç gülesim yoktu.. - +1 yıl
Adam haklı değil zaten. Haklı çıkarmaya çalışıyorsanız dediğim kapıya geliyor.
Ne güzel gulduyseniz. - +1 yıl
Haklı değil mi? Pardon soyup "hadi böyle çık sevgilim" demesi gerekirdi haklı olması için di mi?
Soran+1 yıl@düşünmektükenmektir Yerli yersiz düşünmekten tükenmeye başlamışsınız. Tükenmeyin. : ) Kime göre neye göre doğru veya haksız? Ben kendimi bildiğim için burada yapılan görüşler belirli seviyede kalır. Komple şekillendirmez. Topluluk ne yaparsa sürü halinde uymak medenilik değildir. Çünkü topluluk doğruya gittiği gibi yanlışa da (bana göre) gidebilir. Sürü halinde topluluğu uyan çok kişi var. Neyi nasıl söyledim, iyi biiyorum çok şükür. Hayırlısı buymuş.
Soran+1 yılHaklı haksız yarışına girmeye gerek yok. Yorumlar için tesekkur eder herkese kendi denginin nasip olmasını dilerim.
- +1 yıl
Kimse , bir eş dahil, eşinin sevgilisinin bilmem besinin giyimine ka rı şa maz.
- +1 yıl
Eğer yaş araligin doğru ise, hala bir çocuk olduğunu ve hayatına almaya calistigin kişiyi bu yaşında sınırların içerisine sokmaya çalıştığını fark etmelisin. Bu çok yanlış bir tutum. Elinden uçar gider.
Soran+1 yılYaş aralığım 18-24 yazmakta. 6 yaş var. Dikkatli ol, prşin hüküm vermr bence. Görüşün bambaşka. Normal, görüşler görecelidir. Saygı duyar iyi günler dilerim.
- +1 yıl
24yas çocuk yaşı zaten. Onu diyorum. Hak demişsin guncellemende, diyorum ki; kimsenin kimse üzerinde hakkı yoktur. Mal yerine koymaktır bu, manevi değer affetme. Dediğimi doğru algila.
- +1 yıl
Bir insanın bir insan üzerinde hakkı olamaz. Sadece paylaşımı olur, sevgi paylaşımı değer paylaşımı, eşya paylaşımı, vs vs. Bir kişi bir kişiyi mal gibi sahiplenip; seni kıskanıyorum, bikini giymeni erkeklerin içinde istemiyorum kesinlikle, diyemez.
Soran+1 yılTalepte bulunmak haktır, zorlamak hak değildir. Kabul edersin veya etmezsin. 24 yaşına çocuk diyorsanız kendinizi baya büyük görüyorsunuz sanırım. Hayırlısı.
- +1 yıl
Ve bildirim kapanır...
Soran+1 yılGörüşünüzü paylaştınız, yetmedi başka birinin görüşünde yorumda bulundunuz. İkisinde de teşekkür ettim. Fikirler farkı. Olabilir. Uzatmayınız. İyi günler.
- Aşk İlişkileri konusunda 378 cevap paylaştı.
+1 yılNe der bilmiyorum ama, fikrinizi ve isteklerinizi iyi bir dille belirtmişseniz, baskıcı ve kısıtlayıcı olmak niyetinde değil de gerçek anlamda istek ve düşüncelerinizi aktarmışsanız, ki aktarmışsınız bence olumlu bir cevap verecektir. En önemlisi sizin onu kısıtlama isteği duymadığınızı gerçekten bahsettiğiniz şekilde düşündüğünüzü fark edebilmesi, her ne kadar özgür bireyler olup istediğimiz gibi haraket etme hakkımız olsada bazen sevdiğimiz insanın isteklerine de saygı duymamız gerekmektedir. Maalesef Türkiye'de cinsel açlık zirvede olduğu için şahsen bende sizinle aynı görüşte ve düşüncede olan birisiyim. Umarım birbirinizi kırmadan ortak bir nokta bulabilirsiniz.
11 Yorumla
Soran+1 yılYorumun için sağ ol Caner. Her ne kadar özgür bireyler olup istediğimiz gibi hareket etme hakkımız olsa da bazen sevdiğimiz insanın isteklerine de saygı duymamız gerekmektedir, bu sözünü çok sevdim. Ben buyum deyip hiçbir şekilde orta yol bulunmadığında o zaman eş değil de aynı evde yaşayan ve cinsel/duygusal ihtiyaçlarını karşılayan birer ev arkadaşı gibi oluyorsunuz bence. Eyvallah.
Gizli Üye(18-24)+1 yılNe bilim aw
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılOha beni niye seçtin? teşekkür :] 2021
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
+1 yılKarşı tarafın taviz vermesini isteyen kişiler bunu sürekli bekler duruma geliyor. Ben istemiyorum şunu yapma bunu giyme oraya gitmee vs vs. Kendinize göre birini bulun daha iyi. Sevgilinde sana gelip sıcakta pantolon ve uzun kollu gömlek giymeni istiyorum dese.
21 Yorumla
Soran+1 yılSürekli taviz istemek ve sürekli tavizleri kabul etmek elbette yanlış. Devamı sürekli gelmemeli. Pantolon/uzun kollu istemek ile deniz şortu istemek arasında hak verirsiniz ki dağlar kadar fark vardır. Ben zorlamıyorum ve gidip de te diğer uç olan haşema vb demiyorum ki. Beğendiği model olmazsa gerekirse özel dikim yaparız da dedim. Bu abartı değil ki. Zorlama hele hiç değil. Zorlamam. Sevdiğim ve ciddi düşündüğüm kadının o denli açıklığını diğer erkeklerin görmesini istemiyorum. İç çamaşırından tek farkı kuması olan bikini gibi o denli açık bir şey yerine kadınlar için deniz şortları var gayet de güzel onu alternatif istedim. Bencr bunu istemeye hakkım var.
Troll olmak gerzek olmakla eş anlamlı benim için.
Sonradan yazıp açıklama yapmaları da çok komik geliyor.
İşsiz misiniz, akli denge sorunu mu, psikolojik dengesizlik mi.. Mutlaka kişisel saçma bir sebebi var
Kusura bakmayın ama kişisel görüşüm net olarak bu.01 Yorumla
Soran+1 yılBoş vaktimde burada yani KS 'de olurum, doluyken değil. Boş vaktimde de istediğim gibi soru sorarım. Canım sıkıldı, yıllar önce benzerini yaşadığım bir durumu sordum, sonra da haber ettim. Göreceli yorumlar... Kime göre neye göre... Yine de teşekkür.
- Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılKızın aklı varsa seni derhal terkeder.
Önemsediği konulara bak mk ''Vay efendim sevgilimi görüp birileri otuzbir falan çekerse ben nasıl yaşarım''
Köyüne dön, ciddi söylüyorum. Ait olmadığın, altından kalkamayacağın hayat tarzlarına özenme.
Senin bu saçmalığına he diyecek kızın da ta mk!04 Yorumla
Soran+1 yılBütün yorumlarda üslubumu bozmadan yanıtladım, teşekkür ettim. Ancak sana o üslup yakışmaz. Ulan kime göre, neye göre dürzü? Yazısız kural mı bu, deniz denince neden akla direkt bikini geliyor, kim söyledi, kim başlattı bunu. Sürü gibisiniz. 1940'lı yıllarda Fransız bir moda tasarımcısı sütyen artı külotu bikini adı altında dünyaya pazarlıyor akıllı insanlarda peşinden gidiyor. Son cümlen baştan aşağı saçma olmuş. Ben eşim olarak hayal ettiğim sevdiğim kadını o çıplaklıkta erkeklere göstermek istemiyorum diye bunun neresi yanlış? sen sevdiğinin en mahrem yerlerini erkeklere göstermekten memnun olursan o senin bünyen. bütün millet gelecek 50 yılda denize çıplak girmeye başlayıp bunu moda haline getirse ona da ses getirmezsiniz. Çünkü sürü gibisiniz. Adeta çoban sürüsü. Topluluk ne yaparsa düşünmeden uyuyorsunuz ona. Bikininin mayonun tarihini bile bilmezsin Allah bilir, burada medenilik taslama.
- +1 yıl
Bir de bu dürzülerin internetten okudukları her şeyi bir tek kendilerinin okuduğunu sanmasına hayranım.
Bana göre dürzü.
Tekrar ediyorum, copy paste yorum attığından pek okuduğunu, okusan da anladığını sanmam. Ama ait olmadığın bir dünya görüşüne sahip insanların hayatına girip insanlara hayatı zehretme.
O kadar gelenekçisin, söyle anana sana bi tane kız bulsun. İstemeye gidin nikahı kıyın nereye istersen gelsin, ne istersen giysin
Soran+1 yılDedim bu bir kerede anlamaz anca ikinci kurtarır bunu. Diğer görüşteki yorumuna gülmüştüm, buna da güldüm. Komiksin. Hadi bilader bu soruda fazla takıldın, selametle. Gitmeden zorlamak ile istekte bulunmanın farkını öğren ama. Vesselam.
- +1 yıl
Sosyal ilişkileri sıfır bir andaval olduğun için, ikili ilişkide bulunduğun birine böyle şartlar öne sürmenin ne demek olduğundan da bihabersin.
Google'dan bak nasıl doğru dürüst insan olunur diye
Bence bir ilişkide iki taraf da fedakarlık göstermeli. Bunu kısıtlamak olarak değilde, sevdiğin biri için fedakarlık yapmak olarak algılanmalı. Başka bir soru ise, o kız senin için ne kadar uygun? Şimdi açık giyinen birini alıp da, zorla tesettüre sokamazsın. Ya da tesettürlü birini alıp da zorla açamazsın. O zaman baştan kendine uygun birini bulmalısın ki, sonra böyle sıkıntılar yaşamayın. Bu kız demek ki açık giyinen biri, gerçekten sana uygunmu?
05 Yorumla
Soran+1 yılAçığı tesettürlü yapma gibi bir gayem olmadı, olmasın da. Allah için kapansın benim için değil. Yorumun için teşekkürler.
- +1 yıl
Bir insan niye sevdiği biri için fedakarlık yapıyor acep? Bu mantaliteyi bir türlü anlamıyorum başka yerde de pek yok.
Fedakarlık ne bileyim, birini görmek için her gün yol gitmekle, sevdiğin bir şeyi bırakmakla, sigareyı alkolü bırakmakla falan olur da.
Bir insanı yanlış bir şey falan da yapmazken bir başkasının keyfi için böyle bir şeye zorlamak fedakarlığa girmez, tahakküm olur
Soran+1 yıl@Ragnar_Lodbrok "... yanlış bir şey yapmazken..." kime göre, neye göre? yazısız kural mı bu, deniz denince neden akla direkt bikini geliyor, kim söyledi, kim başlattı bunu. Sürü gibisiniz. 1940'lı yıllarda Fransız bir moda tasarımcısı sütyen artı külotu bikini adı altında dünyaya pazarlıyor akıllı insanlarda peşinden gidiyor. Son cümlen baştan aşağı saçma olmuş. Ben eşim olarak hayal ettiğim sevdiğim kadını o çıplaklıkta erkeklere göstermek istemiyorum diye bunun neresi yanlış? bütün millet gelecek 50 yılda çıplak girmeye başlayıp bunu moda haline getirse ona da ses getirmezsiniz. Çünkü sürü gibisiniz. Topluluk ne yaparsa düşünmeden uyuyorsuunuz ona.
- +1 yıl
Bir insan plaja güneşlenmeye, sıcak havada serinlemeye falan gider. Bikini de bu konuda en rahat giysidir. Ve evet, çıplaklık moda olursa ses etmeyiz oldu mu?
Beğenmiyorsan kendin gibi birini bul, birilerini bir şeye zorlama. Hem modern dünyanın her nimetinden faydalanmak isteyip, hem de her şeye ağız eğmek kaypaklıktır.
Soran+1 yıl@Ragnar_Lodbrok Son cümlende modern dünyanın nimetinden falan faydalanmak yazınca bi' gülme geldi :) Hadi ya? Sen var ya tanımadığın bir insana bunları yazacak kadar cahil ve yobazsın. Allah sonunu hayır etsin. Fazla uzatmaya gerek yok. Ha bu arada, Google amcaya sor zorlamak ile istekte bulunmak arasında ne gibi farklar var. İhtiyacın var bunun cevabına. Selametle.
+1 yılKızlar çıplaklık savunur sen onlara bakma doğru olanı yapmışsın sevdiğin için kıskanıyorsun bu durumda gayet normal... Hararet her zaman olur abimle yengem yanıma tatile gelirler yanımda horozlar gibi kavga ederler (laf dalaşı) sonra da bir şey yokmuş gibi olur. Sen taviz verme şort giysin sen benim özelimsin özelimi herkesle paylaşamam de kıza.
13 Yorumla- +1 yıl
trol mrol bizle eğlenin mi
Soran+1 yılEstagfurullah : ) yarı troll dıyelım. yıllar önce benzerını yasadım sonucta aynı uslupla. sımdı sıcaklar da baslayınca can sıkıltısı... yorumlar kıymetlı.
+1 yıleğer giymezse o kadınla ileriye git eğer giyerse düşünmeden ayrıl
ayrılma sebebinide sorarsa
herkes hakettiği insanla olmalıdır de işin içinden çık
kendinden taviz vermene gerek yok. Çünkü sen ona karşı her tavizi verdin bu zamana kadar20 YorumlaYa çok az okudum temiz seviyorum filan adamsın ya kız çok şanslı var ya bilse.
açık açık söyle bence mutlu olmalı ve hoşuna gitmeli. Ters tepki verirse sıkıntılı bence o kız. Ben erkek olsam bende giydirmem41 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim. Hayırlısı...
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence bikini ayıp ya kizlar niye giyiyorsunuz onun yerine kısa kol yüzme tişörtü ve diz üstü yüzme şortları var onları giyim vücut beden kıymetli bişey bence sevgiliye sıra gelmeden biz bunu düşünüp daha uygun kendimize yakistigi gibi giyinmeliyiz sahile cikiyorum herkesin gotu açıkça sjdbskksid erkekler de şimdilerde kilot tek giyiyor yani bence abartmaya gerek yok bunlar mahrem yerler meme ucu ile orası tek mi mahrem
29 Yorumla- +1 yıl
Evet plaj olsa bile erkekler tek don giymemeli kızlarda tanga ve südyenle giriyor ayıp hadi şort ve kısa kollu olmasa bile en azından bir mayo ama popoyu memeleri ve orasını iyice kapayan bir mayo giymeli veya dediğin gibide olur erkeklerde en azından biraz daha uzun birşey ve çok dar olmayan birşey tercih etmeli şeyleri ben burdayım dememeli ayıp çünkü yani öyle giyecek olan çıplaklar kampında giysin cinsel organlarını gözümüze sokmalarına gerek yok
Soran+1 yılGörüş ve yorum için teşekkürler ikinize de.
Cevap sahibi+1 yıl@Jelibonthelingstar demi bencede tabi herkesin bedeni onların kararı ama keşke abartmasalar özgürüz diyerek cilkini çıkarıyorlar hem kadın hem erkek
- +1 yıl
Çok haklısın iyiki senin gibi düşünenler var elbette özgürüz ülkemizde de dinimizde de zorlama yok ama kadınlarda erkeklerde abartıyor birde sorsan hafendiler beyefendiler sokağa iç çamaşırlarım gözükürse asla çıkmam derler ama sahilde bizzat iç çamaşırıyla dolaşıyorlar ben anlamıyorum artık bunları
Cevap sahibi+1 yıl@Jelibonthelingstar Aynen mekan degisince çok sayıda kişi yapınca sanki meşru oluyor ama artık sokakta da açıyorlar ya Allah ıslah etsin ne diyelim
- +1 yıl
Amin geçen gün mecidiye köyde bir kız gördüm büstiyer altına 1 karış şort giymiş hadi kısa şortu geçtim mini şort ve mini etek giyen çok gördüm ama büstiyerle dışarı çıkmak ne demek tövbe tövbe gayrı müslimse birşey diyemem ama müslümansa cidden yazık kafasına
Soran+1 yıl@jelibonthelingstar kıyamete alâmet gerek :)
Cevap sahibi+1 yıl@Jelibonthelingstar hele Nişantaşı berbat gözümü kaldıramıyorum bende çok çıkmam ama çıktım geçen haftalarda bir erkek yaşlıydı da 50 falan vardır ta göbeğine kadar açık bir gombelk giymiş düğmeler hep açık aldina da dapdar bir kot şort giymiş her şeyi meydanda kısaca sırtta böyle 2 karış falan dedim dayı napiyon ya
- +1 yıl
Oha ya pes artık ben artık birşey demiyorum bu kızlarada erkeklerede hepsi kudurmuş vaziyette Allah ıslah etsin Allah kurtarsın bu yoldan
Gizli Üye(25-29)+1 yılEğer kızla gerçekten böyle konuşmuşsan tebrik ederim. Güzel konuşmuşsun. Üslubunu beğendim. Ve hakkındır böyle bişey istemek. Çünkü onunla bi gelecek düşünüyorsun. Yarın bi gün eşin olucak. Bu tarz şeylere önem veriyorsan baştan söylemek en mantıklısı. İlerde sorun çıkmasın diye.
210 Yorumla
Soran+1 yılNe ve nasıl söylediğimi dikkat etmeye çalışarak konustum. Tesekkur ederim.
Cevap sahibi+1 yılEe geçmişte olduysa kız ne cevap verdi? Kabul etmiş miydi?
Soran+1 yılHayır. Gözüm kör olduğu için en son demde ben kabul ettim. Sonra başka önemli sebeplerde de orta yol bulunmayınca ayrıldım.
Cevap sahibi+1 yılAnladım. Olmuş olan olacakların en hayırlısıdır. Rabbim gönlünüze göre birini versin
Soran+1 yılSeverken ölçülü sevin. /Hz. Muhammed sav.
Yoksa kendinizi kaybedersiniz.
Soran+1 yılAmin. Çok teşekkür ederim. Yıllar geçti amaç trolldü, vitrine çıktı şansıma. 😂 Hayırlısı, her şeyin.
Cevap sahibi+1 yıl. Biz bazen severken kendimizden çok ödün veririz. Verincede hem kendimizi hem sevdiğimizi kaybediyoruz.
Cevap sahibi+1 yılBöyle bi sorunun vitrine çıkmış olması tevafuk. 😊İyi güzelde oldu.
Soran+1 yılSanırım öyle. Umarım herkese dengi nasip olur. Kıymetli görüşlerin için teşekkürler.
Cevap sahibi+1 yılAmin inşallah. Rica ederim ✨
+1 yılAyrılabilir senden. Haksız da saymam. Bu kişilik haklarına bir saldırıdır. Niyetin senin için iyi olabilir ama bu onun özgürlüğünü kısıtladığın anlamına gelir.
31 Yorumla
Soran+1 yılbne zorlamıyorum sadece ben ciddi ve temiz sevdiğim kadının o açıklıkta olmaması için alternatifte bulunma isteğinde bulundum sadece. Bence buna hakkım var. Eğer zorlama olursa saldırı olur. O kadarını biliyorum. Yorumun ıcın sagol.
Şimdi ilişkinizin durumuna bağlı bu durum yani o senin hayatında rahatsız olduğu şeyleri sana bu şekilde belirtiyorsa ve sende ona saygı duyup lafını dinliyorsan ! Bu durumda istemediğin birşeyi söyleme hakkın var ! Ama tabi tavrında çok önemli !
13 Yorumla
Soran+1 yılBneden buna benzer bır sey talep etse ve sevdıgını adım kadar bılsem orta yolu bulurdum. ben ona pek çok alternatif sundum karşılığında sadece deniz şortu. o da karısık plajda. hepsi bu. komple karısmak, zorlamak vs olmadı, olmaz da. her lafı secerek konustum, dıkkat ederek ama işe yaramadı. Hayırlısı...
Soran+1 yılOlanda bir hayır, olamyanda bin hayır aramak lazım. Hayırlısı. Yorumun için sağ ol.
Senin kadar olmasa da bende biraz kıskancım, günümüzde ki kızlara sözümüz geçmez bence ama :D Sen uygun bir dille anlat, rahatsız olduğunu dile getirmeye devam et. O da kendi kararını verebilir eminim.
11 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyorum nolcak. hayırlısı.
+1 yılÇok iyi uyarmışsın , öncelikle seni tebrik ederim ilişkinizin durumuna bağlı sana olumlu cevap vermesi eğer seni seviyorsa dediğini kabul etmeli seven insan sevdiği için bazen zorlanması gerekebilir bu da bunlardan bir tanesi iyi yapmışsın aferin :)
02 Yorumla
Soran+1 yıltesekkur edeırm
- +1 yıl
:)
Valla ne yalan söyleyeyim senin gibi erkekleri de özlemedim değil. Şimdi ortalık cuckold ile doldu millet kendisi seçiyor eşinin tangasını bikinisini.🤦🏻♀️
60 YorumlaAmaci denize girmek olduktan sonra sıkıntı olmaz mayo da tercih edebilir daha iyi. Olmazsa altına cok tatlı deniz sortlari var. Buna da Hayır derse yani kendi tercihi karışamayız.
11 Yorumla
Soran+1 yılasla zorlamam, buna hakkım yok. ama kendim bile aşırı kısa şortlar giyinmiyorum dikkat ediyorum. mayo da bikini gibi değil mi tek farkı göbeğini kapatıyor. popu vs aynı. güzel kadın şortları var. beğenmezse gerekirse özel yaptırırız.
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılKardes bu kadar değer verme. Uzulen sen olursun. Dedigini yaptir.
20 Yorumla
+1 yılBen olsam olay çıkartırım böyle diyen bir erkeğe. Sana ne onun ne giydiğinden? Sevgilisisin diye sahibi misin?
24 Yorumla
Soran+1 yılest. kımse kımsenın sahıbı değil. Hepimizin sahıbı Allah bana göre. Ancak sevgiliyken ses etmiiim evlenince mi ses edeyim. Bazı erkekler sadece sevgiliyiz kocası değilim karısamam diyor. bu ıkıyuzluluk olmaz mı. Ben öyle yapamam. Bne ciddi ve temiz sevdiğim kadının o açıklıkta olmaması için alternatifte bulunma isteğinde bulundum sadece. Bence buna hakkım var.
- +1 yıl
Tamam dediğin doğru evlenince mi söyleyeceksin şimdiden söyle ama söyleyeceğin şeyi ne zaman söylersen söyle yanlış. Herkes kendi namusundan sorumludur. Rahatsız oluyorsa bakışlardan kız arkadaşın zaten giymeyecektir. Rahatsız olmuyorsa ve senin lafınla giymezse bulduğu ilk boşlukta yine kafasına göre yapacaktır. Bunu oh nasılsa yok isteğimi yapayım gibi algılama. İçinden sana hak vermezse bu konuda seni kırmamak için yapabilir ama sen fikir vermediğinde kendi doğrusuyla yapar ve bu yine sana ters gelir. Temiz sevmekle bikini giymenin alakasını anlayamadım ben. Bikini giyince ne oluyor? Biri bakınce ne oluyor? Kışın kocaman kaban giyince de bakıp başka şeyler hayal edebilirler sevgilinle ilgili. Bunu engelleyemezsin, insanlar düşüncekse düşünür. Bence hakkım vardan ziyade bakış açını değiştir. Şahsen bana bu yapılsa büyük bir ayrılma sebebi. İsterse kocam olsun, çok kızardım
Soran+1 yılTemizden kasttım ilk başta yazdığım ortam olmasına rağmen cinsel istekte bulunmama, eşi olana kadar o denli sahip olmama. Biraz haklısınız zorla yaparsa ben olmadığım yerde yine giyer. Bne zorlamıyorum sadece bne ciddi ve temiz sevdiğim kadının o açıklıkta olmaması için alternatifte bulunma isteğinde bulundum sadece. Bence buna hakkım var.
- +1 yıl
sor istiyorsan kız arkadaşın mantıklı bulursa yapar
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılSacmalamissin. Karisamazsin istediğini giyer o senin malın değil. Kadını mal görmeyi bırakın bir yaaaa.
11 Yorumla
Soran+1 yılEst. Mal kavramı kaba ve yersiz olmuş. Kimse kimsenin malı değil, sahibi de değil. Kavramlar arasında anlam kayması yaşıyorsunuz. Fazla genelleme sonucu muhtemelen. Yine de bu göreceli ve kıymetli yorumun için sağ ol.
+1 yılMayonunda ona yakışacağına ikna edersen ve bikini kadınlar plajında veya kimsenin olmadığı yerde giymesini söylersen anlayışla karşılar bence
11 Yorumla
Soran+1 yılKadınlar plajında kız kıza serbest demiştim. Hatta tekne kiralarız kimselerin olmadığı yerlere açılırız baş başa tanga giy istersen hiçbir şey giyme demiştim. Sadece karısık plajda kadın deniz şortu. Hayırlısı...
- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılHiç kusurama bakmayın sevgiliniz sizin eşiniz değil istediği gibi giyer sizi ilgilendirmez
24 Yorumla
Soran+1 yılest. kusura bakmam. Ancak o zaman sevgiliyken ses etmiim evlenince mi ses edeyim. bu yanlıs ve ıkıyuzluluk. ben temiz ve ciddi seviyorum. bazı erkekler dıyor sadece sevgılısıyım kocası değilim karısmam diye. ben bunu yapamam.
- +1 yıl
Tamamıyla radardan çıksın da demiyor elbette tatlı ve güzel bir dille uygun görmediğiniz bazı durumlarda onu uyarabilirsiniz ama her şey de değil sahiplenme duygusu her erkeğin yapacağı bir şey değil bu konu da sizi tebrik ederim sevgiliniz de bu durumdan rahatsız değil ise ikiniz de birbirinizi bazı durumlarda uyarabilirsiniz size mutluluklar dilerim.
Soran+1 yılher şey de elbette değil. yorumun ıcın tesekkurler
- +1 yıl
Rica ederim 👍
+1 yılValla kanka sana tavsiyem bidaha o dediğim şeyi söyleme çünkü bana söylense ayrılık sebebi😂 nerde nasıl istiyosam onu giyerim söz dava bile olamaz bu😂
512 Yorumla- +1 yıl
Tecavüze uğrarsan hormon mağduru bir insan tarafından o zamanda ben mağdurum istismar var dersin. Sen elbise bile giyme bence ben kime anlatıyorum ki ayol...
- +1 yıl
@NaneKokusu143 açık giyinen birine tecavüz etme hakkı mı var? Sen de o sapıklardansın öyleyse, ya git tedavi ol ya önünü kestir, ordan kan gitmiyor beynine
Soran+1 yılAçık giyinmek veya hormonları bahane etmek tecavüzcüyü haklı çıkarmaz. Konumuz bu değil ki. Konuyu buraya çekerek yayıyor ve genişletiyorsunuz farkında olmadan. @aycansimsek ben ne dediğimi ve nasıl dediğimi iyi biliyorum. Yorumun için sağ ol.
- +1 yıl
Nanemisin nesin , hormon mağdurunu bilmemneyi bilmem ne demek tecavüze uğrarsan istismar var dersin ne demek? Ben ne giydiğimi sanamı sorcam yoksa , ya da erkekleremi bana kocam karışmıyo kimsin sen be? Ne giyersen giyeyim istismar tecavüz etmeye hakkı yok , ne yani açık giyinen herkese istismar ve tecavüz edilme hakkımı var işine bak hayde
- +1 yıl
Bide elbise bile giyme bence demiş😂 sanamı sorcam kardeşim bak işine güzel gördüğünüz her karıya onu giyme nunu giyme giyincede manda gibi bakıyonuz çok laf yapma
- +1 yıl
@myapocalypse
Sapık değilim korkma çıplak gezsen BİLE bakmam bile sana :DDD skdjdhdhudaDHUDAD - +1 yıl
Bakamazsın zaten alt seviyelerle ilgilenmiyoruz hayde gülüm işine bak
- +1 yıl
SAKİN OL şimşek... ben kaçar.
- +1 yıl
Tamam işime de bakarım çişime de orası seni germez.
- +1 yıl
Sen işine bak çişin ilgilendirmez bizi
- +1 yıl
Tamam canım sıkma canını atmosferi germeye gerek yok 3 günlük dünya...
Soran+1 yılBirbirinizin seviyesini düşürmektesiniz. Gorusunuzu paylasın ben de sonda tesekkur edıp konuyu kapatayım. Bunlara gerek yok.
+1 yılya seni karışmak ne hadine istediyini giyebilir bu seni ilgilendirmez nokta
113 Yorumla
Soran+1 yılSevgiliyken ses etmiiim evlenince mi ses edeyim. Bazı erkekler sadece sevgiliyiz kocası değilim karısamam diyor. bu ıkıyuzluluk olmaz mı. Ben öyle yapamam. Bne ciddi ve temiz sevdiğim kadının o açıklıkta olmaması için alternatifte bulunma isteğinde bulundum sadece. Bence buna hakkım var.
- +1 yıl
Beyefendi, bence çiftler birbirlerinin kıyafetlerine karışmamalı çünkü karşı tarafın alanına girmek oluyor. Karşılıklı tercihlerinize saygı duyarsanız daha net bir ilişki yaşarsınız. Sadece şu an için de değil rahat bırakıp gözlemleyin size uymayan bir yeri varsa ya kabul edin onu olduğu gibi ya da hayatınızdan çıkarın uymuyor bana diyerekten. Değişimler karşı tarafın vesilesiyle olduğunda insan ilişkide kendi olamıyor, bence. İyi akşamlar..
- +1 yıl
a troll soruymuş boşuna sinirlendim
Soran+1 yılyıllar önce aynı üslup ile benzerini yaşamıştım @sweetdreams25 . Yarı troll yani. Sinirlenebilirsiniz tekrar :)
- +1 yıl
camdan aşaga atla sen
Soran+1 yılAllah razı olsun beni düşünüyorsunuz ama bunu yapamam. İntihar edemem.
- +1 yıl
merak etme çok acımaz daha ne isitosun e güzel öbür tarafı görceksin
Soran+1 yılİşte sıkıntı o ya. Ben intihar edersem kendi canıma kıydığım için gideceğin yer net belli. En iyisi siz halledin bu işi arafta kalayım.
- +1 yıl
yok beni biri canına kıyamam bu şey yaşıyam en iyisi sen halet
Soran+1 yılSiz her sinirlendiğiniz insanın camdan aşağı atlayıp ölmesini istersiniz sanırım. Tehlikeli bir kafanız var. Aman dikkat.
- +1 yıl
bak nasıl bildi hemen
Soran+1 yılZor olmadı bunu bilmez. Allah sağlık sıhhat versin.
Soran+1 yılbilmek*
+1 yılOnun anlayışına kalmış bir şey. Bende bu düşüncedeyim.
11 Yorumla
Soran+1 yılhayırlısı...
Aşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı. denizde giymesi garip değil kimse bakmaz o gözle binlerce insan var abartma
111 Yorumla- +1 yıl
Alnından öpebilir miyim 😂 sonunda şunu anlayabilen bi insan ya 😂
- +1 yıl
Bunu işte : “ taksimin göbeğinde bikiniyle gezmiyo ya sahilde herkes bikinili baksa ne olur bakmasa ne olur deniz kenarında”
Soran+1 yıltamam da taksimde bakan da erkek deniz de bakan da erkek değil mi. erkekleri iyi biliyorum, herkesin eşine kızına bakıyorlar diye benim sevdiğim kadına da mı bakmalarına ses etmeyeyim
Soran+1 yılyahu iyi de neden ya hep ya hiç? deniz denince akla neden direkt bıkını geliyr. kim koydu bu kuralı? ben denız sortu gıymıs yuzu ve fızıgı guzel kadınlar da gordum. neden direkt ya o ya bu
Soran+1 yılo zaman sevgiliyken ses etmiim evlenince mi ses edeyim. bu yanlıs ve ıkıyuzluluk. ben temiz ve ciddi seviyorum. bazı erkekler dıyor sadece sevgılısıyım kocası değilim karısmam diye. ben bunu yapamam.
Bene kabul eder. Tansiyonu yükseltmeden tatlı tatlı konuşmaya devam edersen eğer.
14 Yorumla
Soran+1 yılkonusma seklıme cok dıkkat ederim. dikine gitmem. ben kendi şortumu alırken bile çok kısa olmamasına dikkat ediyorum. napıcam bilmiyorum.
Gizli Üye(30-35)+1 yılEn özel yerleri bana ait olsun derken? Bikini giyince başkasına ait olmuyor ki 🤷🏻♀️
47 Yorumla- +1 yıl
Anlatmak istediği başkasının gözü benim sevdiğim de olmasın
Soran+1 yılbenim için bikini iç çamaşırından farksız. kumaş farkı var bir tek. insan sevdiğini o halde dışarda görünmesini istemez bence. herkesin ne yyaptığı beni ilgilendirmez.
Cevap sahibi+1 yılSoran yani ben deniz ortamında mantıklı bulduğum için yazdim.
Soran+1 yıltamam da taksımdekı erkek de denızde olan erkek degıl mı? bakıyorlar. herkesınn esıne kızına bakmaları benım sevdıgım kadına da o acıklıkta bakmalarını mantıklı kılmamalı.
Cevap sahibi+1 yılFikriniz benimle uyuşmuyor. Ama saygı duyarım tabiki
Soran+1 yıltesekkur ederım
İstediğini giyebilir karışmam.
Kadın begenilmek ister01 Yorumla
Soran+1 yılHayırlısı...
+1 yılBence o kadar takılmana gerek yok. Sen onu halıya da sarsan bakan yine bakacak. O yüzden bırak istediği gibi takılsın.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı. Evlenmediğiniz için bence kısıtlıyamazsın diyecektir
04 Yorumla
Soran+1 yılSevgiliyken ses etmiiim evliyken mi edeyim? e bu ikiyüzlülük değil mi?
- +1 yıl
Hayır sen onun kocası değilsin ki tamam belli başlı konularda biraz baskın olabilirsin ama evlenmediğin sürece bence kıstlamamalısın benim görüşüm ayrıca bu iki yüzlülğk değil zaten baskın olacağın konular evlenincede aynı şeyler olur ne bilim dekolte arkadaşlıklar falan kısa etek falan falan ama iki yüzlülük değil bu ama
Soran+1 yılGörüşler görecelidir. Ama bence öyle. Yine de kıymetli yorumun için sağ ol.
+1 yılYa bırak… ben olsam inadına çıplaklar plajına giderdim… sen de şort giyme üstüne de eşofman falan giy meme sonuç olarak…
00 Yorumla
+1 yılKonuş anlaşmazsanız ayrılın ben insan değiştirmeyi sevmem ama seni bilemem
01 Yorumla
Soran+1 yılben de pek sevmem. dogru degıl. ancak bu da basıt bır konu degıl bana gore. sevdıgım ve ciddi dusundugum kadının o denlı acık halını erkeklerın gormesını ıstemıyorum. zorlamıyorum sadece alternatfıler sundum. buna ısteme hakkım var bence.
Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. O zaman kapalı bir kadınla çıksaydın bu onun kararı
09 Yorumla
Soran+1 yılneden ya o ya bu ya hep ya hiç? güzel olup kadın deniz şortu giyen epey kadın gördüm. hayır kim deni kadınlara denizde bikini giyinilecek diye bu bir kural mı? kuralsa kim koydu bu kuralı
Soran+1 yılyok ben zorlamam onu. haklısın biraz. ama sevdiğim kadının da o çıplaklıkta erkeklerin olduğu yerde olmasını istemiyorum. nolacak bilmyorum.
Soran+1 yılyahu tamam da herkesin eşine kızına vücütlarının en açık en özel yerlerine bakıyorlar diye ben neden sevdiğim kadının da öyle olmasına ses etmeyeyim? herkese göre mi benim özelim
Soran+1 yılsevgiliyken bahsetmiyorum evlenince diyorum. evlenince eşim benim özelim olur. ben de onun özeli olurum.
Soran+1 yılayrıca mal kelimesi de kaba ve yersiz olmus. ne alaka
Eğer o sana uyarsa sorun yok ama hayır derse o da haklı kıza kalmış yani
01 Yorumla
Soran+1 yılzorlamam asla ama nolacak bilmyorum.
+1 yılSen temiz seviyosunda sen kendin temizmisin? Bi de mini etek giyen kızları görünce bakiyomusun? Eğer bunlari yapiyosan kusura bakma ama kıyafetine karismaya hakkin yok ne de olsa hayatını sana göre yasamiyo
11 Yorumla
Soran+1 yılKendimin dikkat etmediği şeyi başkalarına o şeye dikkat et demem, merak etme.
şimdiki kızlar bi tık salak ay beni kıskanıyor aşkım diyip sevinir... 🙄
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDenizde herkes öyle olduğundan sorun olmaz caddede giymeyecek sonuçta
17 Yorumla
Soran+1 yılherkes değil ki çoğunluk. ben çok kez kadın deniz şortu giyen kadın gördüm. ve tipszi vucutsuz falan da değildi. ben onu eş adayı olarak ciddi seviyorum. benim özelim herkese göre mi şekiillenmeli
Cevap sahibi+1 yılSenin özelin filan değil senin olan senin ozelindir. daha kabul etmemiş üstelik
Soran+1 yılsevgiliyken ses etmiiim evlenince mi ses edeyim peki. bu yanlıs ve ikiyuzluluk olmaz mı? bakalım ne dıcek bılmıyorum.
Cevap sahibi+1 yılNiye bir kadını değiştirmeye çalışıyorsun denize girmeyen birini bul
Soran+1 yıldeniz denince neden akla direkt bıkını geliyor bu bir kural mı kım koydu bu kuralı? yuzu ve fızıgı guzel olan denız sortu gıymıs kadınlar da gordum. neden ya o ya bu ya hep ya hıc? ben sadece poposunu vs belırlı olcude kapatan kadın denız sortu ıstedım, ileriye kacmadım. abarttıgımı dusunmuyorum. yorumun ıcın sagol. hayırlısı.
Cevap sahibi+1 yılSende namus deyince kadın mı geliyor aklına ben burada çok namussuz Erkek gördüm. Kadını üzme ve zorlama
Soran+1 yılEstagfurullah namus erkekte de var. Yoksa Hz. Yusuf'un sakındığı neydi? Yalnız hanımefendi konumuz namus değil ki. Konuyu oraya çekip genişletiyorsunuz.
+1 yılGerikafalı diyecektim ama trollmüş zaten.. Her neyse
31 Yorumla
Soran+1 yılSağ ol kafası epey ilerde olan hanımefendi. Kafa çok ilerde olursa vücut ile aran açılır, arayı açma. Her neyse
Bence çok üstüne gitme çünkü ben okurken bile kırıldım tabii sen bunu ona güvenmediğim için söylememişsin ama onun durumuna bağlı tabii ki
03 Yorumla
Soran+1 yıltabıkı. hayırlısı.
Soran+1 yıltesekkurler
- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılAğa sen cahil misin yobaz misin ne giyerse giyer kısıtlamak olur mu
25 Yorumla
Soran+1 yılben cahıl de degılım yobaz da degılım. sadece herkesın esıne kızına bakıyorlar dıye o acıklıkta benım sevdiğim kadına da bakmalarına neden ses etmeyeyım. sankı hasema dedım yahu kadın denız sortları gıyen baya guzel kadınlar var. neden denız denınce akla dırekt bıkını gelıyor kı
- +1 yıl
Kardeş kızı sen buyutmedin ailesi değilsin fikirlerine seçimlerine karışma ha eğer rahatsız olursan düzgünce konusabilirsin
- +1 yıl
@1adam1sensiz sevdiğini kıskanmakla yobazlık ne alâka?
Erkeğin kızı görünce aklından neler geçeceğini yine en iyi erkek bilir di mi?
Ben bile kıskanıp fikrimi söylerim, söyleyemeyeceksem ev arkadaşı gibi yaşanır gider...
Ki adam giyemezsin de dememiş alternatif sunmuş.
Çağdaşlıkla genişliğin karıştırıldığı gibi yobazlıkla kıskançlığı da karıştırmamalıyız di mi? :)
Bunlar olmasın diye herkes kafasındakine göre kız seçer kalıba sokmaz o ayrı zaten beyefendi de bunu yapmıyor. - +1 yıl
. boş yapma fenomen
- +1 yıl
Aksine boşluğu doldurdum.
Yorumumu onayladığınız için teşekkür ederim..🍃
+1 yılBence düşünceniz doğru size hak vereceğini umuyorum..
01 Yorumla
Soran+1 yılHayırlısı
+1 yılyorucu bir erkeksin belli
36 Yorumla
Soran+1 yılBakış açısı görecelidir.
- +1 yıl
bakış açısını bilmem ama yorucu olduğun net
Soran+1 yılBu göreceli yorumun için sağ ol.
- +1 yıl
hala göreceli diyo ya ahahahaha
Soran+1 yıl:) Merak eden hanımefendi bakıs acıları gorusler vb seyler gorecelıdır yanı sıze goredır. benım yorucu olmam size gore, baskasına gore öyle olup olmadıgını bılemeyız. yorum ıcın 2. kez tesekkurler
- +1 yıl
iyi de yani eşin değil bişey değil sevgilin ve hoşuna gitmiyorsa bu durum ayrılırsın herkes tercihlerinde özgürdür sende o tercihleri tercih edenleri tercih etmemekte özgürsün :D
Düşüncem biraz demesi herşeyi anlatıyor.
13 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
- +1 yıl
Sorguluyor düşünceni ayrılır senden
Soran+1 yılHayırlısı.
+1 yılKarekterine bağlı. Ama haklısın.
01 Yorumla
Soran+1 yılHayırlısı
Aşk İlişkileri konusunda 373 cevap paylaştı. Bence giydirme reis benim de en hassas noktamdir.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBöyle kıskanan erkek bi bize denk gelmez
14 Yorumla- +1 yıl
😂😂bazılarına gelince de böyle erkek istemiyoruz, kısıtlıyor falan derler..
Cevap sahibi+1 yılBir kıskanmak var birde kıskanmak var bu çocuk maganda veya hanzo gibi değil farkındaysan gayet modern kafa yapısı ben diğer türlü kıskananı kastetmedim zaten
Soran+1 yılben onu hep kısıtlamıyorum ki buna hakkım da yok. sadece en özel yerlerini erkeklerin görmesini istemiyorum. kız kıza kadınlar plajında serbest tekneyle basbasa acılırız hersey serbest ama karısık plaja gıttıgımızde denız sortu diyorum. ben abartmıs mı oluyorum sizce
- +1 yıl
@görüşsahibi İyi de bahsettiğim erkek türü de kısıtlamıyordu ki tamamen aynı düşüncedeydi demek istediğim sizin gibi düşünmüyor baaazı hemcinslerimiz sorun erkekte değil demek istedim.
+1 yıltamam demese ne olacak
11 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyorum.
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen olsam terkederim
41 Yorumla
Soran+1 yılHayırlısı...
Sevgilin şanslı kızmışş.. : )
01 Yorumla
Soran+1 yılhangi anlamda
+1 yılTamam der.
01 Yorumla
Soran+1 yılhayırlısı
yşlar kaç
00 YorumlaKarışamazsın
23 Yorumla
Soran+1 yılbne zorlamıyorum ki sadece ben ciddi ve temiz sevdiğim kadının o açıklıkta olmaması için alternatifte bulunma isteğinde bulundum sadece. Bence buna hakkım var.
Soran+1 yılHayırlısı
Troll mu
03 Yorumla
Soran+1 yılBirkaç yıl önce benzerini yaşamıştım, şu an böyle bir durum yok. Sıcaklar da başlayınca öylesine troll sorayım dedim. Şansıma vitrine çıktı soru.
Soran+1 yılSağ ol ya
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat