Ünlü oyuncu Don Cheadle, 28 yıllık sevgilisi Brigid Coulter ile evlendi. 28 yıllık sürecin ardından evlenmelerine yönelik sosyal medyada çok sayıda yorum yapıldı.
Sence evlilik öncesi ideal süre ne kadar olmalı? Evlenmek için ne kadar beklersin?#28Yıl#DonCheadle#Evlilik
Ünlü oyuncu Don Cheadle, 28 yıllık sevgilisi Brigid Coulter ile evlendi! Peki sen 28 yıl evlenmek için bekler misin?
Evlilik için ideal süree olmalı mı bilemedim bu kişiyi ne kadar sürede tanıyabildiğimize bağlıdır diye düşünüyorum. Kişi vardır ki 5 yıl sonra gerçek yüzünü gösterir, kişi vardır ilk gün nasılsa 40 yıl sonra da öyledir.
28 yıl nedir yaa... Hayır madem iyi anlaşıyorsunuz evlenin, anlaşamıyorsanız evliliğin bunu düzelteceğini düşünüp de evlenmeyin. İnsanlar konuşup görüştükçe samimiyet artar ve bazen yanlış sonuçlara neden olabilir. İmkân yok desek yine de o kadar yıl fazla bence... Şu da var; iyi anlaşıyorlardır yani evlilik imzaya bakar evlenmesek de olur demişlerdir de madem değişmez evlenmemek niye? Değişirse evlilik niye? KFKLLLDLF böyle karmakarışık bir durum olarak kalıyor... Dediğim gibi kişiyi ne kadar sürede tanıdığımıza bağlıdır. Buna da gerek kalmayabilir aslında kişiyi tanımak için ölçütleriniz vardır onlar tamamsa kişinin değişme ihtimali düşüktür. Aile, çevre, ilişkiler vs belirleyici faktörlerdir.
- Bence; evlilik öncesi ideal süre: en az 5 yıl - en çok 15 yıl 18 yaşından önce tanışanlarda olabildiğince erken olması iyi. Reşit olmadan evlenmek hiçbir koşulda doğru değil, orası ayrı.
- Ölene dek beklerim. Evlilik bana göre değil, olana dek de evlenmem.
Evlilik bir hedef ya da beklenti olmamalı kaliteli ve sağlıklı bir ilişkide. Bu yüzden zaten mutlu huzurlu bir çift evlilik gibi bir cendereye girmese de olur. Evlilik bu tür durumalrda bazı yasal zorunluluklar yüzünden alınan bir karar sağlık kararları vb gibi...
Evlilik bir mutlu son değil o yüzden bir bekleyiş olmamalı ya da ulaşılan amaç gibi değil bence ! Zaten çok kişi böyle düşündüğü için evliliklerin içi boşalmış durumda yarısıda boşanmış !
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Ünlü oyuncu Don Cheadle, 28 yıllık sevgilisi Brigid Coulter ile evlendi! Peki sen 28 yıl evlenmek için bekler misin?