Kaçmak çözüm mü?

Arkadaşlar konuştuğum bi talibim var siber güvenlik uzmanı dün akşam bize geldi tanışmaya ama babam mesleğinden dolayı ve ağrılı olduğu için vermek istemiyor beni dövdü hatta babam istemiyorum diyo ama seviyorum ısındım hoşlandim babam ve abim çok yokuşa sürüyor kaçıcam en sonunda o olcak napayım
Güncellemeler
+1 yıl
Evet kaçmak çözüm değil benim teyzem de kaçtı yıllarca acısını çekti dedem çok beddua etti ama 27 yaşındayım ve İlk defa ailemin karşısına bu çocuğu istiyorum diye birini çıkardım babam ve abim dış görünüş işinden ve Ağrılı olduğundan dolayı istemiyolar üstelik dayak da yedim babamdan ahlakını vs beğenmedim diolar oysa İlk görüşte ne ahlaki gördün ailesiyle daha sonra gelecek diyorum iyiyce tanırsın hayır sen gidersen kapım sana da kapalı dio
Güncellemeler
+1 yıl
Hocayı aradım çocuğun ismini benim ismimi sordu iyi araştır çocuğun yıldızı çok yüksek dedi anlasamazsiniz sıkıntı olur başına dedi ahlakı nasıl dedim her taşın altından başı çıkar dedi sizce ne kadar doğru olabilir ebcet hesabı var isimlerle yıldız uyumluluğuna bakan bi ilim dalı duydunuz mu
Kaçmak çözüm mü?