ben onu cok ozledim cok merak ediyorum iyi mi acaba bilemiyorum onu aramaktan cekiniyorum ozlememisse kizar bagirirsa diye arayamiyorum. o da aramiyo. bir erkegin ozledigini nasil anlariz? . s
Cevabın nedir?
+1 yılsevgiliyseniz eğer ki sevgili olmadan önce güzel bir süzmen gerekirdi ve tanıman sonradan pişman olmak kötüdür.
evliyseniz arayacaktır belki çok meşkuldur?
ayrıca aramaktan korkamanın bir anlamı olmadığını düşünüyorum? bu nası bir ilişkidir ki sizi terslesin? duygusuz olması gerek. beni arasın ben her dakika cevaplarım yani mutluda olurum şahsen. gel gör ki bekarız hala... millete sevgili var değerini bilmez bizde yok ararız bize dönüp bakmazlar01 Yorumla- +1 yıl
dusuncelerin icin tesekkur ederim onu yeterince tanidigimi dusunuyorum karmask bir iliski bu ya
En İyi Cevaplar
fanuza bakıyorum. adam bildigin şu an bu saatte uyuyo ve senı hıc umursamıo aha bir kızdan ona gunaydın mesajı geldı
08 Yorumla- +1 yıl
onu tanimadan boyle konusma..
- +1 yıl
tanimak her seyi cozmuyo ama. sadece ne yapacagini bilemeyen bir insan olarak yardim almak istedigim icin sordum. kusura bakma
- +1 yıl
rica ederim. insallah konusmayi deniycem dua et bana
- +1 yıl
daha konusmadim malesef
Merak ediyorsan ara ilk önce adımı erkek atar diye bişey olmamalı seviyorsan başka bir kızla çıktığında gelip burada isyan etmek istemiyorsan önce sen konuş onunla. İş işten geçmeden seven kişi böyle anlamsız triplere girmez..
01 Yorumla- +1 yıl
onu ozledim onun tribi bu canim
+1 yılHayır. Gerçekten sevip, özleyen adam arar. Seven insanın bahanesi olmaz ulaşmak için
05 Yorumla- +1 yıl
bahane degil de hakli sebepleri varsa o adamin
- +1 yıl
ölmediği sürece hiçbir sebep haklı değildir bana kalırsa seven insan her koşulda sevdiğiyle olur
- +1 yıl
o da bir bakis acisi ama onun yerinden dusunursek bence boyle soylememeliyiz
- +1 yıl
onu haklı çıkarmak istercesine düşünüyosun gibi geldi bana. herkesin kendi bakış açısı tabi :)
- +1 yıl
ya hani nasil desem onu anladigim icin her zamN kendimden odun veriyorum. ya ben cok karisigim onunla doluyum
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
18Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBakışlarından
25.media.tumblr.com/...m4ynk4BicD1r4rv4ao1_500.gif25 Yorumla- +1 yıl
bakislarini goremiyorum :(
Cevap sahibi+1 yılAra o zaman
Sesinden- +1 yıl
ya terslerse o yuzden arayamiyorum zaten.:(
Cevap sahibi+1 yılTersleyen biri mi
Daha once yaptımı oyle bisey- +1 yıl
sinirlendiginde bana kizginligi gecmediginde tersler beni daha once de ayrildik cok kez kavga ettik her zaman ilk adimi atan bendim hep bengurursuz oldum. hani boyle olmasinda hakli yonleri var ama ben kizdigim. zaman ne dedigimi bilmiyorum seni cok seviyorum. hic. ayrilmak istemiyorum diyo. bir keresinde de sen uzulme diye ben kendimi parcaliyorum. seninle yapamiyorum bazi seyleri unutamiyorum dedi
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunu bende çok merak ediyorum. Ayrılalı 2 hafta oldu, ortak kararla bitirdik. O beni, ben onu suçlu buluyordum. Uyuyamıyorum düşünmekten çok merak ediyorum.
16 Yorumla- +1 yıl
ayni durumdayiz :(
Cevap sahibi+1 yılKimse açmadı konu oraya geldi. Sen bana inanmıyorsun dedim, o da bana güvenmiyorsun dedi. Devam etsek sorunlar çözüleceğine inanıyor musun dedim. Inanmıyorum dedi ve bitti. Teşekkür ettik o gün bugündür mesaj atıp aramıyoruz.
- +1 yıl
ya siz barisirsiniz hicbir sey yok ki bunda. konussana onunla
Cevap sahibi+1 yılBende de sendeki korku var :) tabuları yıkabilsem
- +1 yıl
bence korkma benum korkularimin sebeplerini bilsen hemen simdi arardin onu
+1 yılonunla vakit geçirip eğlendiyseniz tabiki özlüyodur
01 Yorumla- +1 yıl
hep birlikte gulerdik :(
+1 yılBu dediğin koşullarda da pek anlayabileceğini sanmıyorum..
06 Yorumla- +1 yıl
onun hakkinda bilgi alabilecegim kisiler var aslinda sadece onu aramaktan cekiniyorum
- +1 yıl
araya birilerini sokarsan kaş yapacam derken göz çıkarırsın... o yüzden hiç bulaşma... neyden dolayı araya soğukluk girdi bu da bir faktör tabi ki...
- +1 yıl
valla bunu aciklamak icin bir destan yazmam gerekir coook sey var
- +1 yıl
özledi mi özlemedi mi konuşur mu konuşamaz mı düşüne dur.. yapman gereken aramak ki diyeceksin ki niye karşı taraf yapmıyor.. belki karşı taraf da senin için öyle düşünüyordur.. belki her ikiniz de haklı olduğunuzu düşündüğünüz için bilemem artık... gurur yapılacak durum vardır yapılmayacak durum vardır.. o kadar merak ediyorsan bir alo de verdiği tepkiye göre bundan sonrasında yolunu çizersin
- +1 yıl
nerede gurur yapilmaz mesela
- +1 yıl
yaşadığınız destanın içinde gizli ben bilmem ;)
+1 yılKızıp bĞıracağını ddüşündüğün biriyse ondan sana hayır yok. Sevginin içinde kızma bağırma olmaz
06 Yorumla- +1 yıl
ama tam aksine bagirmayip ozledigimi soyleyebilecegini de dusunuyorum. hatta bemim. onu aramami bekledigini hissediyorum benim icin. agladigini hissediyorum ayni benim gibi. bir yandan da ozlememis aradigimda tersler gibi hissediyorum :(
- +1 yıl
İyi ya ara ve dene şansını eğer seni özlemişse bağırmaz ve bunu itiraf eder ve senin olduğunu anlarsın ağladığınıda sanmıyorum
- +1 yıl
daha once sahit oldum ama agladigina
- +1 yıl
Senin içinmi ağlıyordu
- +1 yıl
evet
- +1 yıl
o zaman istiyordur seni
- Aşk İlişkileri konusunda 485 cevap paylaştı.
+1 yılErkeğin özlediğini sadece kurulan rakı sofrasında 5. ya da 6. bardağı içtikten sonra anlarsın kanka
06 Yorumla- +1 yıl
oyle bir imkanim olamaz
- +1 yıl
O zaman bilmen çok zoor
- +1 yıl
baska bir yolu yok mu ki. s
- +1 yıl
Benim bildiğim yok kanka diğerleri biliyor olabilir
- +1 yıl
erkek kiligina girmem gerek onu yapabilmem icin. sd
- +1 yıl
İmkansız demek istedim kanka zaten :D
oda özlüyormuş benim birtanem çok üşüyormuş ben olmayınca öyle yazıyor son mektubunda..
14 Yorumla- +1 yıl
offf off ozler dimi :(
- +1 yıl
kalp yok ki sende de
+1 yılbelkide özlüyo ama gururuna yediremiyo aramıyo sormuyo seni
03 Yorumla- +1 yıl
evet bu da olabilir ama nasil anliycam ki ozledigini
- +1 yıl
nabıyon nasılsın diye bir mesaj at bu kadarda vefasız olma
konuşmalarında sıcak ve böyle nasıl desem iyi konuşuyosa özlemiştir bence - +1 yıl
anladim peki
böyle bir soru tebrikler duygularıma tercüman oldun. Erkekler özlemez mi hiç bende aynı senin durumundayım ne yapsam bilmiyorum . s
020 Yorumla- +1 yıl
cok mu ozledin onu. s
- +1 yıl
napti sana
- +1 yıl
herkesin olduğu gibi ufak tefek tartışmalar oluyodu aramızda ben her seferinde konuşmaya çalışıyodum bu susardı konuşmazdı hadi o neyse kızdığı için yazmıyodu. ama en son h, ç sebepsiz konuşmamaya başladı uzaklaşmaya başladı konuşmaya çalıştım tek söylediği üstüme gelme başka hiç bişey söylemiyodu ortada hiç bişey yokken noldu böyle die konuşup öğrenmeye ççalıştıkça kaçtı benden belli ki soğumuş bitirmiş hiç bişey söylemedi 3 aydır konuşmaya çalıştım hiç bir suçum olmadığı halde ben çabaladım ama hiç oralı olmadı gidiceksen bari en azından bitti istemiyorum deseydi hiç konuşmadı 15 gündür bende artık yazmıyorum bir yere kadar insan dayanıyo ondan sonra artık mecbur yazmayı bıraktım. umarım hatasını anlar ben onu üzecek bişey yapmış olsam haklı derim ama hiç bişey yokken bunu yapması çok üzücü
- +1 yıl
sana acik ve net soyluyorum dost aci soylermis ama o kizdan hayir gelmez sana. birak gitsin nereye gidiyosa. eminim ki baska birisi vardir sen onun ikinci kapisisin su anda o yuzden sana bitti demiyo aradigini bulamayinca sana donecek bitti demedigi icin. bence boyle ama yinede sen bilirsin son karar senin yine
- +1 yıl
işte böyle yapmasa ben onun yüzüne söylicem zaten bunu sen bırakmıyosan ben böyle devam etmesin bitsin dicem benim kaybedecek bişeyim yok zaten hayatımda değil şu an bitsin dediğim zamanda olmayacak bir farkı yok yani ama hiç konuşmuyo kendisi bilir 1-2 ay sonra çıkar gelirse ne kadar sevsemde özlesemde lafım hazır ona. Giden geri dönüyorsa sevdiğinden değil kaybettiğindendir ve aradığını bulamadığındandır bu kadar
- +1 yıl
hani bir kiz olarak baktim olaya. oyle yaptigini dusunuyorum. kizi tanimiyorum bilmiyorum ama ailevi ya da kendisiyle ilgili problemleri de var miydi
- +1 yıl
haa o zaman mesele degisir iste problemleri fazla buyukse eger bu sorunlari sana yansitmadan cozmejk isremis de olabilir. ama bu demek degil ki senden uzaklasmasi icin hakli bir sebep. benimde var ailevi sorunlarim ben her defasinda onun omzunda aglar anlatirdim skntlarimi ona o da bana destek cikardi. cunku ben onun yanimda oldugunu hissettigimde iyi olurdum. yani ona siginirdim tum skntlarimdan. ya sevmiyodur senden cok sklmstr ya da cok seviyodur problemleri sana yansitmadan cozmek istiyodur. bir dusuncemi daha belirtmek istiyorum seven bir kiz her ne yasarsa yasasin sadece sevdiginin kollarinda huzur bulur
- +1 yıl
ben elimden geleni yaptım problem varsa paylaş konuşalım dedim kimseyle konuşmak istemiyorum dedi arkadaşlarımla bile konuşmuyorum üstüme gelme dedi ben biraz inatçıyım üstüne gittim ama kötü niyetli olarak değil öğrenmek için ne olduğunu anlamak için sonuçta sevgilim kötü zamanlar geçirirken yanında olmam gerekiyo die düşündüm ama o anlatmaktan kaçtı benim takıldığım konuda insan sevdiği birinden nie kaçsın zor zamanda geçirse herşeyini paylaşmak istemesi lazım sevdiği kişiyle ben arkadaşı değilim sonuçta sevgilisiyim
- +1 yıl
ha bende bunu anlatmak istedim kendimden de ornek vererek. acikca soylemedim kafani karistirmayim diye. ama bence bosver ya
- +1 yıl
en dogrusu da bu galiba
- +1 yıl
bekle bakalim kanka donerse konusun
- +1 yıl
aynen sen elinden geleni yapmissin bir erkek olarak. bunun icin de icini ferah tut sadece bekle zaman ne getirirse oona gore yol ver hayatina
- +1 yıl
o zaman hic sıkma canini
Her bayan bir adım atmaz bunu her erkek bilir demek ki seni merak etmiyor
18 Yorumla- +1 yıl
ama bu iliskide cogu ilk adimlari ben. attim
- +1 yıl
dedigin dogru. ama onun adim atmamasinin hakli sebepleri var
- +1 yıl
evet biliyorum ama o hakli oldugum yonleri bilemiyor belki de bu yuzden. aramiyor ne dersin
- +1 yıl
yani haklisin :)
+1 yılpoposunda pireler uçuşan birinden ne bekliosn bu saaatte?
019 Yorumla- +1 yıl
oyle deme ya. s
- +1 yıl
pireler pireler (: dunya nimetinden bazen önmlidir uyumak
- +1 yıl
onun dertleri yasindan buyuk bundan emin ol. cok yufka yureklidir o her erkek gibi degil yani
- +1 yıl
pepsi reklamı misali : seviyorsan aç konuş (:
- +1 yıl
seviyorsan konus bence diyosun yani :)
- +1 yıl
ben mi diyorum (: pepsi diyor. d
- +1 yıl
peki soruyu sen degil de pepsi yanitladi sanirim. d
- +1 yıl
he yaa (: yanımda oda selamı var (:
- +1 yıl
sende selam soyle benim yanimda da onun hayali var. s
- +1 yıl
pepsi yaşatır seni (:
- +1 yıl
icimi de curutur :)
- +1 yıl
tadını almaya bak (:
- +1 yıl
tatlandirici gibi geldin ya sen :) tesekkurler
- +1 yıl
öhhööö öhhöö (: pepsi kaldı bogazmda (:
- +1 yıl
oldurmez merak etme sonucta yasatir seni :)
- +1 yıl
bu gecelik yeter bu kadar asitli konusma (: ben cıkıyorm
- +1 yıl
peki. allaha ismarladik iyi geceler
- +1 yıl
tatlı kabuslar (:
- +1 yıl
pepsili ruyalar :))
+1 yılMutlaka bir şekilde iletişim kurmaya çalışır
05 Yorumla- +1 yıl
gurur yapar da aramiyosa
- +1 yıl
Belki arkadaşlarına bahsediyordur sizden, ya da sosyal medyada imalı yazılar olabilir. Ama ulaşmaya çalışması onun için de daha iyi olur bence :D
- +1 yıl
iletisime vgecmiyorsa ozlememis midir yani
- +1 yıl
Ya harekete geçemiyordur ya da yavaş yavaş unutmaya çalışıyordur
- +1 yıl
bunu nasil anlayabilirim. s
+1 yılayrılmış gibi konuşuyorsun?
03 Yorumla- +1 yıl
gibi gibi ama degil ya
- +1 yıl
hani sanki ayrılmışsında acaba arasammı diye soruyosun gibime geldi , çünkü ayrılmamış olsan ara sor hatrını nolcak yani iki sohbet et :)
- +1 yıl
yok be kanka ben ayrilmadim o da ayrilmadi sadece 1 yil konusmuycaz benim acimdan oyle yani. o da biliyo bunu unutmamistir herhalde
şu an uyuyor ve hic umrunda bile değilsin
013 Yorumla- +1 yıl
bu kadar da kolay olmamali ama dimi :(
- +1 yıl
yataga uzanip rahatca uyumayi unutali iki hafta oldu :(
- +1 yıl
onu cok merak ediyorum ruhum daraliyo ayrilmadan once biraz hastaydi baykus meselesini biliyo musun evlerine konmustu ben olucem. falan dedi ya icim sıkılıyo cok merak ediyorum :'(
- +1 yıl
ama hasta o bana ihtiyaci vardir ama kaciyo benden off :'(
- +1 yıl
var ama ailesiyle de sorunlari var
- +1 yıl
ailesine hayri varonlar icin gecesini gunduz edipte calisiyo hasta haliyle hemde. ama babasiyla anlasamiyo sadece
- +1 yıl
bir sey olmaz derken
Gizli Üye(30-35)+1 yılOzlemiyorlar canim benim bende ayni durumdayim.
01 Yorumla- +1 yıl
off yaa neden ozlemez ki bir insan.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBelki oda ayni durumdadir ara panpa ara
011 Yorumla- +1 yıl
keske ayni durumda olabilsek ne hos olurdu o niye aramiyo of
- +1 yıl
Senin gibi korkuyodur belki
- +1 yıl
2 hafta gecti bir sure daha mi beklemeliyim yoksa aramali miyim
- +1 yıl
Sen bilirsin o sureyi panpa ama mutlaka ara
- +1 yıl
sozlerim birbirine karisir sesini duyunca elim ayagim bile titrerr ne diycem ki telefonu. acip sesimi duydugunda ne var derse. s
- +1 yıl
Sen yoksun de
- +1 yıl
peki arayalim bakalim
- +1 yıl
Haber ver bana merak ederim
- +1 yıl
:) o zaman bana biraz daha yardimci ol hani ozleyip ozlemedigini bir erkegin hangisozlerinden anlayabilirim bir erkek olarak yardimci ol bakalim hangi kelimeler ele verir kalbini
- +1 yıl
Belli etmez kolay kolay
- +1 yıl
yok canim elbet belli eder birkac ornek cumle soyle banaa sen bir kizdan neler duymak isterdin ozledigin bir kizdan
+1 yılbunu hiçbir zaman anlayamazsın
00 YorumlaÖzleseydi yanında olurdu
00 YorumlaYıldız Tilbe ye sor
00 Yorumla
+1 yılSeni arar sorar :D
00 Yorumla
+1 yılHayır ^^
07 Yorumla- +1 yıl
bu kadar mi netsin
- +1 yıl
malesef :(
- +1 yıl
5 parmagin 5 i de bir devil ama. her erkek de ayni degil ki
- +1 yıl
o yüzden hayır dedim.
- +1 yıl
her erkek ayni degilse ozlemediginet olarak nasil soyluyosun
- +1 yıl
her erkekle özlüyo mantığını kullanarak hayır dedim.^^
- +1 yıl
pekala
+1 yılThink you maybe :))
017 Yorumla- +1 yıl
dusunuyo mudur :)
- +1 yıl
Belki :)
- +1 yıl
I think he and I miss he :(:
- +1 yıl
He is the ass pireler fly bencede :)) dont think you yani :)
- +1 yıl
but you say " think you maybe ". he is very kind person. and he loves me. s
- +1 yıl
You wait call you maybe :)) you say because i love you me sleep have but no sleep :)
- +1 yıl
I dont understand you :)
- +1 yıl
Bekle ozaman diyom belki arar :) cunku seni seviyom der dedim nesini anlamadin :) uykum var uyuyamiyom olayimi karistirdi :)
- +1 yıl
ya anladim aslinda fakat sen bana seviyorum dedin gibi bir seyler yazmissin o yuzden anlamadigimi soyledim. İf you have sleep , you should sleep :)
- +1 yıl
Okadar kafam basmiyo bu saate :) biz niye inglizce konusmaya calisyok bide bu saate :)
- +1 yıl
bilmem ilk basta sen baslattin. d
- +1 yıl
Megan nicole call me maybe dinliyodum ordan esti ,:)
- +1 yıl
o da guzel :)
- +1 yıl
Onu ruyamda gördugumden beri uykum var be kanka :)
- +1 yıl
yum yastiga kafani tekrar uyu belki yine gelir. d
- +1 yıl
Maybe :)
- +1 yıl
yes :)
özlüyor
05 Yorumla- +1 yıl
neden aramiyor beni. iyi degilim neden merak etmiyor. s
- +1 yıl
o beni neden aramiyor ozluyorsa. s
- +1 yıl
ben terk etmedim ki. bu yil sonunda ayrilacavimizi soyledi. bende ayrilmak icin gun mu sayicaz dedim evet dedi. tabi bunun da sebebi var. boyle bir sey soylemesinin ama ikimizinde sucu degil bu. bende sene sonuna kadar hic konusmayalim sene sonunda bazi seyler kesinlestginde konusalim dedim. ona daha cok baglanmYim diye.
+1 yılözlemez :(
05 Yorumla- +1 yıl
neden ki ya seviyosa o zaman da mi ozlemez :(
- +1 yıl
seviyorsa ama :(
- +1 yıl
sevmiyo mudur :(
- +1 yıl
bilemem :(
- +1 yıl
:(((
ara bakalım ne dıcek