Arkadaşlar hayırlı geceler nerdeyse 1 senelik evliyim kocamla severek evlendim 3 yıl sevgili olduk gerçekten çok iyi bir insan hala da öyle ama evlendikten sonra maddi sıkıntılar falan derken ikimizde birbirimize eskisi kadar ilgili değiliz ben çok üzülüyorum konuşuyorum onunla ama sinirli birisi bazen eve alışveriş bile yapamıyoruz ailesi ile birlikte yiyoruz zaten aynı yakın oturuyoruz ailesiyle eşim temizliğine dikkat etmiyor pis pis kokuyor elini özel yerlerine götürüp kokluyor eskiden böyle değildi son 1-2 aydır böyle ne yapacağımı bilmiyorum soğuyorum ilişkiye bile girmek istemiyorum ağlıyorum kimseye söyleyemiyorum sizce ne yapmam gerekiyor lütfen faydalı şeyler yazın
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Kocan değil mi söyle yıkan öyle şeyler yapma diye midem bulanıyor de
Keşke kolay olsa söylemesi o kadar
Söylemek kolay kendine zorlaştırma büyütme gözünde kimseyi
İnşallah bunu deniycem
Rahatsız olduğun şeyleri şaka yolluda olsa söyle vibence vöyle devam edemezsin
İki gün önce temizliğine dikkat et dedim ama neyim var ben temizim dedi
İlişki öncesi en azından söyle bence anlar heralde
Aktif bir cinsel hayatımız yok.. bu durumdanda müzdaribiz
Daha çok yenisiniz. Kim yanaşmıyor ilişkiye
Oda bende ki ben her zaman onu kendime çekmeyi becerebilen birisiyim fakat ona rağmen görmezden geliyor
Belki sendede onun hoşuna gitmeyen şeyler davranışlar vardır. Libidosu kaybolmuş olamaz. Sende kendini gözden geçir derim
Hoşuna gitmeyen şeyler olamaz çünkü beni kıskanan birisi her zaman çok güzel kokuyorsun diyen birisiydi
Belki kilo almışsındır veya eskisi gibğ değilsindir yatakda onun gözünden bilemezsin
Kendime dikkat eden birisiyim bir kilo alsam bile bilmiyorum psikolojik bir çöküş içindeyim
Nasıl kıyafetler seviyor kocan? Sadece yatalda değil gün içinde evde vs de giyinebilirisin öyle
Dekolteli dar hep istedigi tarzda giyiniyorum
Başka br soruda bir gece sadece uyanıp sevişti demişsin kalkmadımı yani hiç? Acaba iltidarsızlık gibi birieyimi var
Hayır tabiki öyle bir sorunu yok hatta ben ki evlendiğim gece birlikte olamadım korktum ve Şu an bile hala hepsini alamıyorum çok dar rahme sahip olduğumdan
Belkide bundan tatmin olamıyordur. Dediğin gibi psikolojik sorunları Depresyon vs de olabilir. Sana işgisi azalmış belki başka kadınlara ilgisi var mı gözü kayıyormu
Hayır o yönde bi şikayetim yok
Ama ilgisi azaldı
Umarım sorunların çözülür
Çok haklısın başına gelmeyen bilmez bence açık açık konuşmalısın
Erkek adam gururu incinir diye korkuyorum
Kendine çeki düEn versin
Bu bir senede yatak sıklığınız neydi? Sık yapar mıydınız. Evliyim ve bence yatakta giden ters bişeyler var
Evet 2 haftada bir falan
2 haftada bir çok az. Bunun sebebi isteksizliğin mi? Acı mı çekiyosun ilişkide ve o yüzden mi kaçıyosun? Yani keyif aldığın bir şey değil sanki
Hepsi diyebilirim
O zaman temel sebebi acı çekmen. Acı sebebiyle zevk aldığın bişey olmaktan çıkıyor. Acıyı azaltacak şeyler yapması lazım aslında eşinin
Bilemiyorum artık soğudum
Aklına cinsellik gelmiyor bile. Öyle mi. Yoksa onunla yapmaktan mı soğudun
bu ne igrenclik ya yanında yaptığı şeye bak uyar sende bı daha yapmasın, güzel görün gülümse iyi hisset modunu yükselt umutlu ol, yatakta yanaş sonra düzelir
Bana yanaşmasını bile istemiyorum artık soğuyorum git gide ben kendim bakımlı güzel bir kadınım bunu kendisi de söyler fakat birden böyle oldu
iğrendim cidden evlilikten bi kere daha soğudum, onla konuşsan çok alınır mı
Evet alıngan birisi ama en son çare konuşmak olucak
Konuşmayı dene baktın olmuyor ayrıl zaten bir tane tek hayatın var onuda istemediğin bir şekilde yaşama
Düşünmedi değilim
Umarım hayırlısı olur
Daha önce böyle biri olmadığını, neden şimdi böyle davrandığını sor
Selam yaş kaç
Mecbur artık deneyeceğim
@UfukKiraz_36 🤔
@Soran yaşadığın sıkıntının üzerine gitmen gerek ve bu sorunu susarak, üzülerek çözemezsin.. Bir an önce konuşmalı rahatsızlığını dile getirmelisin
Teşekkür ederim bunu artık cesaret edip konuşmam gerekiyor
Merak ettim
Rica ederim
Cinsel hayatınız da sekteye uğradı?
Evet maalesef kadın olduğumu bile unuttum
Çabaladın mı hiç farklılık vs?
Evet bilerek onun için ilgisini çekeceği şekilde hazırlanıp giyinirdim hatta geçen haftalarda kendisi uyandırdı fakat sevismekle kaldık sadece seks yapamadık çünkü o istemedi bunu başka zaman yapalım uykummvar dedi
Sonradan kilo mu aldın ya da farklı kötü durumlar mı oldu?
Hayır aynı kilom ben benim değişmedim
Özelden yaz bana bi
İletişim kurmayı denemelisin
Sürekli oyun oynuyor işten geliyor iletişim bile kuramıyoruz
Trolülülülü
Napcağını detaylı anlatim istersen
Olur
Al karşına ve net konuş
Deniycem
Trolsen komik ciddiysen daha komik
Keşke öyle olsa
Sksjsjgabmemyssp
Komik değil bence
Şeninde basına gelebilir depresyonda olabilir belki
Tamam tamam tutamadım kendimi bakım ürünleri al
Belki anlar
Kullanıyor deodorant ter kokusu olmuyor fakat bilmiyorum farkında olmadan mı yapıyor
Soğutmaya mı çalışıyor acaba
Bunuda sormuştum ama bu konudan dolayı degil çok tartışıyorduk o yüzden
Cinsellik yaşarken böyle yaparsan daha çok tahrik oluyorum falan de belki gaza gelir kendine çeki düzen verir
Konuşmayı deneyeceğim
Altan alarak guru incinmesin
Evet
Alttan alltan uyar. Eski gunleri hatairlatarak.
Midem bulandı
Yapacak bir şey yok