Çevremdeki herkes kilo almazsam hiç kimsenin bana bakmicağını söylüyor daha dolgun kişiler dikkatinizi çekiyormuş halbuki beni seven böyle sevsin algısında olduğum için sorun etmiyorum ama ben dışındakiler ediyo ve bu çok sinirime gidiyor noktayı koysam bile aynı cümlelerle devam ediyorlar resmen çıldırmamak için mücadele veriyorum
Erkeklerin istediği vücut hatlarına sahip olmak zorunda mıyım?
Saçma. Hemde aşırı saçma. Her erkek başka kız tiplerinden hoşlanır.30 kilo anorexialardan hoşlanan bile var. Mesela bende en az 150 kilo olanlardan hoşlanıyorum. Saçmalamışlar. Bu milleti ben cidden anlamıyorum sanki her erkek tek kız tipi beğeniyormuş gibi boşboş konuşuyorlar.
Çevrende ki herkese sende başkalarına daha az karışsan seni de sevebilirler diye tepki verdiğinde seni ne kadar zorladıklarının farkına varıp susacaklardır. Onlar laf söylerken suç, ayıp değilse sende söylediğinde suç, ayıp olmaz.
Bu hayat senin ve sen nasıl yaşamak istiyorsan öyle yaşamalısın. Seni o hâlinle sevmeli zaten bir insan. Başkaları için, başkaları beğensin diye, doğal olmayan davranışlar, hareketler, düşünceler, tamamiyle yanlıştır.
Beden konusunda erkeklerin ortak bir görüşü olduğunu sanmıyorum. Seni sevecek olan senin dediğin gibi sen olduğun için sevecek belki gülüşünü sevecek belki fikirlerini sevecek ama en önemlisi seni sevecek.
Baskasinin lafi zerre umrumda değildir sana da tavsiye ederim. Ayrica fotodaki sizsiniz sanirim, cok fit ve zarif gorunuyorsunuz. Bence bunu söyleyenlar sizin fizikten uzak olduklari için kıskanıyorlar gibi. Dediğiniz gibi sizi begenen boyle begensin ki zaten guzel bir fiziginiz var sorun yapmayin...
boyun kilon kaç? ayrıca öyle bir zorunluluğun yok ve kaburgaların sayılcak durumda değilsen her türlü fiziği seven erkek bulursun hatta seni gerçekten seven erkek fiziğinide çok takmaz. yine de erkekler için olmasa bile sağlığın için kilonu düzgün tutman gerektiğini unutma.
Yok be ya takma bu kadar. zayıf olmak şişman olmaktan çok daha iyi. Sen bunu sorun yapacaksan bir sürü şişman kadın var onlar ne yapsın? İstersen spor yapabilirsin daha seksi olursun özgüvenin de artar ama zorunlu değil tabi ki
Cevrendekiler boş yapıyor kimseyi takmak zorunda değilsin hayat senin hayatın onlar yasamiycak sen yasayacaksin milletin işi zaten yermek boş yapmak o yüzden sektir et
Fizigin gayet guzel erkekler en azindan ben zayif kadin severim ince belli olacak birde tek hamle ile belini kavrayabileyecegim bir kadin olmasi cok hosuma gider
kımsenın ıstedıgı degıl kendını ne ıstedıgı nasıl hıssettıgın onemlı.. guzellıkle ıs bıtmıyor ya da fıt vucutlada kendın ol temız bakımlı ol durust ol yeter bence
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Allah ın emanetini sergileme anlayışından vazgeçin. Helalinizin ne dediği önemli. Vücudunuzla değil, güzel ahlakınızla iffetinizle beğenilen, sevilen olun.(Söylediklerim, her iki cins için de geçerli)
Hiç kimseye kendini beğendirmek zorunda değilsin. Nasıl mutluysan öyle devam et aklını çelmelerine izin verme el alem anca konuşur.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Tam tersine Zayıf vücutlu incecik bacaklı küçücük findik kalçali kadini acayip arzulatici buluyorum ben Senin gibi... Bacaklarin muazzam Omzumda misafir etmek isterdim onları Ister miydin?
Bakmasınlar ya. Çokta umrunda olmamalı bende çok zayıfım ve aynı cümleleri duyuyorum. Uzaktan izliyorlar öyle. Çok şişman istemez çok zayıfta olmaz ee? Benim karşımda ki de Ken gibi birşey olmalı o zaman
hayır, sen kendini nasıl seviyorsan öyle yap. bir başkası için neden değişesin, hem güzel kızsın. millet ne derse desin kulaklarını tıka o sözlere boşver.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kıskandıkları için öyle söylüyorlar. Zayıf, fit bir vücut ne zamandan beri kötü oldu?
Türkiye'de nefes al yeter 100 tane dm alırsın zaten günde xnxnxnnx
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bende öyleydim öyle düşünüyordum snein gibi daha sonra virüsten midir nedir kilo almışım gibi olmuş o zaman daha çok bakıyolarken şu an daha da çok bakıyorlar.