Sevgilim polis, hemen evlenmek istiyor fakat ben hazır hissetmiyorum. Ne yapacağım?

Uzun süredir birlikte olduğum biri var ben 19 yaşındayım kendisi 30 yaşında polis dün izne yanıma geldi baya bi tartıştık kendisi 2 ay içinde evlenmek istiyo ben karşı çıkınca 2 yıl bekleyelim nişanlı kalalım dedim en fazla 8 9 ay içinde ben artık evlenmek istiyorum daha bekleyecek zamanım yok dedi kendisi görev gereği de uzakta ben İstanbul'da kalmak istiyorum ama o tayinimi alamam oraya diyo baya bi stresliyim annem de biliyono evlenmemi istiyo ama ben kendimi hazır hissetmiyorum henüz evlilik için herşeyi aceleye getirmek isitiyo ayrılıcam galiba kendisi bekleyemem daha hayır dersen beni evlenmiş olarak görüceksin diyo
Güncellemeler
+1 yıl
Sevgililiğimizi bile yaşayamıyoruz 1 yılda bir izni oluyo görüşebiliyoruz ben doya doya yaşamak istiyorum herşeyi o direk evlenmek istiyo
Güncellemeler
+1 yıl
Anneme istemediğimi hazır olmadığımı daha erken olduğunu söyledim teyzen 29 yaşında evlendi çocuğı zor doğurucak onun gibi mi olucaksın diyo kızıyorum olmaz öyle diyorum o zaman onunla bitir kimseyle de konuşma diyip bağrınıyo
Sevgilim polis, hemen evlenmek istiyor fakat ben hazır hissetmiyorum. Ne yapacağım?