Sevgilim yanına sürekli gitmemi istiyor ne yapmalıyım?

herkese merhabalar, 2 yıllık bir ilişkim var yaklaşık 9 aydır şehir dışında yaşıyorum zorunlu olarak. Şehirden ayrılırken maddi durumum çok iyiydi ve kız arkadaşımı ''üzülme, 2-3 ayda bir geleceğim, her yaz geleceğim, çok daha iyi olacak herşey'' gibi şeyler söyleyerek teselli ediyordum. Lakin yol çok uzak (18 saat otobüs/araba yolculuğu) ve haliyle maliyetliydi. Lakin bu şehir değişikliği pek yaramadı (mecburi olarak geldik zaten) maddiyatımız bir anda düştü, ekonomik kriz, pandemi derken işten çıkarıldım ve şu an iş dahi bulamıyorum ve öğrenciyim. (ailem ile yaşıyordum lakin onlara hiç yüküm yoktu.) şu an evdekilere yük oluyorum. Babam evin kirasını dahi zor verirken her birkaç ayda bir 2-3 bin tl (min.) verebilecek bir durumda değil, değiliz. Bu yaz yanına gideceğim (1-2 hafta içinde) ama kız arkadaşım sürekli bunu söyleyip tartışma yaratıyor ki bence haklı. Ama meddi durumumda problem olduğunu söyleyemiyorum kendisine, bana cesaretsiz birisin diyor, sözlerini tutmuyorsun diyor. Bana yalan söyleyerek mi ilişkini idame ettireceksin diyor. Çok sıkıntıdayım artık psikolojik problemler yaşıyorum, anti deprasan kullanıyorum. Önerileriniz, tavsiyeleriniz var mı?
Sevgilim yanına sürekli gitmemi istiyor ne yapmalıyım?