Evli insanlar neden mutsuz?

Ben de arkadaşlarım evlendi diye evlenenlerdenim. Evlenen arkadaşlarımın yarısi pişman oldu. İlk başta peri masalına başladığını saniyosun önce borçlar yakamiza yapıştı, sonra hep sorumluluk hep sorumluluk.2 kişi çalışıyoruz yıllardır köpek gibi hiç tadı yoktu. Gencken çok mutluyduk. Çocuğumuz oldu 2 yaşında ben calisamadim şu an gecinemiyoruz ister istemez borçlar yüzünden kavgalarımiz oluyor. Bekar arkadaşlarıma bakıyorum hepsi çok mutlu genç kaldılar bense 26 yaşımda yaşlı ve 80 kilo oldum. Şu an bekar olsam diye aklımdan geçen sorular ve pişmanlığım çok. Keske biraz bekar kalsaydım hayatımı yasasaydim evladımı çok seviyorum ama çocuk büyütmek çok zor. Hep mutluymuş gibi yaptım hep. Evlilik özenerek yapılacak bir şey değil asla. Borclar bitmiyor ben çalışamıyorum kiradayiz. Cocugu kimseye bırakamam çok küçük. Cocugu eşimin israriyla yaptım evliliğim bitmesin diye. Simdi hiç ilgilenmiyor. Tavsiyem durumunuz varsa ve eğlenin gezin görün 30 dan sonra olsun ama gençliğimizi yaşayın. Tam oldum dediğiniz zaman ve borca girmeden evlenen. Evliligin ahım sahim hiçbir tarafı yok. Dugundeki peri masalına da inanmayın hiç öyle olmuyor.😆
Evli insanlar neden mutsuz?