Günaydın ☀️ insanlar çok doyumsuz varlıklar, artık bunu biliyoruz. Bu yüzdendir elindekinin değerini kaybedince anlamaları. “Ya daha iyisi varsa?” :) sanırım bu düşünceyle hareket ediyorlar.
böyle insanlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Bilhassa KSde gördüm böyle şeyleri 😃
“Bende bilirdim her önüme gelene mavi boncuk dağıtmasını. Bir gün onunla bir gün bununla kendimi aldatmasını. Ancak bildiğim bir gerçek var ki; sahte olan her duygu ve davranış aslından uzaklaştırır insanı. Bu yüzden ölünceye kadar yalnız kalacağımı da bilsem, aşık olma ihtimalime ve bu saf duyguma ihanet edemem. Zaman böyle, sende ayak uydur diyenlere inat, kusura bakmayın, ben seviyorum kalbimin eski kafalı oluşunu..” 😌✌🏻 Ne aradığını bilmeyene, bulduğu her şey doğru gelir. K. Tazeoğlu🦋
Bazı insanlar vardır. Samimi ve doğal. Onaların yüzü hep güleçtir. Ben çok severim öyle insanları. İçi kan ağlarken bile gülebilen insanlar. Bizim insanımız destpotlukla ciddiliği birbirine karıştırdığı için böyle samimi güler yüzlü insanları hep mavi boncuk dağıtmakla suçlar. Halbuki çoğu (Hepsi değil tabii ki) hepimizden daha sadakatlidir.
Samimiyet ile mavi bocuk dağıtmak çok farklı şeyler. Mavi boncuk dağıtanlar bunu göz önünde yapmazlar. Genelde kapalı kapılar ardında ya da DM'den yaparlar. Göz önünde yapmazlar ki yaptıkları belli olmasın. Herkesin önünde samimi olan insandan korkmam ben. Onların amacı mavi boncuk değil, güler yüzlü ve gerçekten samimi olmalarıdır. Asıl sitede çok ciddi, asık suratlı görünüp de DM'de yürüyenlerden korkacaksın.
karakter meselesi bu aslında.. karakteri uygun olmayan her insan böyle zayıflık yapar.. bir ilişkisi bitmeden yenisine başlar ya da yenisini bulmadan bitirmez.. tamamen karakter meselesi.. zayıf korkak yalnızlıktan korkan kendisine güveni ve saygısı olmayan herhangi bir cins yapabilir işte. bunu da
O mavi boncukların hepsini boncuk tabancasına doldurup onların topuklarına sıkmak lazım 😂 Aynen burada çok var herkesle samimi takılıp mesajlarla herkese yürüyen bir şey diyen olursa da yanlış anladın ben herkesle samimiyim diyenleri 😀 Herkesle samimi olmak nedir ya zaten 😂
Cinsiyet fark etmiyor bazen, kadın da erkek de mavi boncuk dağıtmayı seveni var, karakter ile ilgili bir şey bu, bazıları flört etmeyi sever mesela her erkeğe cilve yapabiliyor, erkekte bunu yapa biliyor her çiçekten bal almayı seviyor hiç birine kıyamıyor, var böyle tipler, ama kimiside hiç o taraflarda bezi olmaz sadece tek biri ile yetinir.
onda bunda şundadir şunda bunda oda mavi boncuk kimdeyse benim gönlüm ondadır 🥳🥳🥳🥳 (şimdi mavi boncuk dagitlarim mavi boncuk bende diye gelirse rezil oldum 👻👻👻)
2018 yılında Hayatımda istemeyerek 2 kez flört ettim. Oda İranlı bir adam Türk bir kızı parasını yemişti duygularıyla oynamıştı kandırmıştı ve alaycı bir tavır vardı. Bende o gerizekalıya inat Facebook dan 2 tane İranlı ile tanışıp Antalya’ya kadar getirmiştim. Sırf o gerizekalıya alaycı bir tavır takınmak İçin. O havalı iranlının havasını fena kaçırdım. Sonra kendi milletine laf söylüyordu. Bu arada çok saygın iranlıları da tanıdım. Ve o kızlardan çok çok özür diliyorum. TÜRK kızını alay ettirmem.
Bunun cinsiyetle ne alakasi var cok sacma bu karakter meselesi bunu yapan kadinda cok erkekde. Anotomi geregi erkekler horomonel dürtüler dolayisi ile daha cok yapiyor gibi görülüyor (Türkiye standartlari) fakat Avrupda Türkiyedeki gibi bir kültür olmadigindan bunu yapan kadinlarin sayisi erkekler ile neredeyse ayni oranda.
Yorumlarda kadınlar diyerek saçma bir genelleme yapan erkek sayısı neredeyse yok ama genelleme aşığı süber über elmas gibi parlak saf temiz bazı türko kızlarının yarısı hemen erkekler diyerek genellemeye başlamışlar yine.
Başkalarını bilmiyorum ancak mavi, pembe, yeşil artık karşısı hangi renkten hoşlanıyor ise o renk boncuğu dağıtırım. Başkalarının neler dağıttığıyla çok fazla ilgilenmiyorum herkesin kendi hayatı sonuçta 💁♂️💆♂️
Aslında bunun kadını erkeği yok, ben kalbimde biri varken başkasına zaten iyi yaklaşamayacağım bunu da ona hissettireceğim için yapamıyorum arkadaş olarak bile bir kaç kişi yetiyor bana o nedenle sırf mavi boncuk vereyim diye ona buna yazamıyorum :)
Bence biz erkekler. Örnek vermek gerekirse. Ben şu üç günde yaklasik on kisiye mavi boncuk dagıttım. Yedekte yaklaşık 194773792438953963 mavi boncuğum daha var. Kısmetse onları da yavas yavas dagıtacağim.
Hayatımda birisi yokken hoşuma giden kadınlara dağıtırım onları tanımaya çalışırım. Eğer birisini ciddi ciddi düşünmeye başladıysam. Hepsine mesafe koyarım 🙄
Mavi boncuk dağıtmamak geri kafalılık değil ama bazı karaktersizler bunu modern olmakmış gibi görüyor.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Ben bu sitede gördüm mavi boncuk dağıtan erkek, salak sandı galiba beni.. Başka kızla bir takım haltlar karıştırırken benimle evlilik muhabbeti yapan m*l ve daha anlatamayacağım neler neler.. Ve daha nicelerine akıttığı salyaları gördüm.. O kızda bu m*lın peşinde koşmaya devam ediyo halâ😂Kızlar aklıniza sahip çıkın 😆
Onun buna farkına varmış olması lazım ben ona karşı bir şey hissetmezken gözlemlerimle sonuca ulaştım. O kiz, onun peşinde dolaşırken farkına varmasi gerekiyordu bazı şeylerin. Cok iki yüzlü bir insan bu adam. Kizin gözü kör olmuş ya da görmek istemiyor gerçekleri
Ben kötü olurum sonuç olarak, bu tarz konularda kimseyle yüz göz olmak istemiyorum ya da adımın geçmesini istemiyorum kimseyle. Biraz gözünü açsa anlardı zaten. Benim yapabileceğim bir şey yok bu konu da daha fazla
Her güzelin bir üst güzeli karşımıza çıkınca bir anda o biz biz değiliz sanki
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Hiçkimse çağımızdaki kadınlar kadar azgın değil her bir kız ortalama üç erkeği aynı anda idare ediyor. En az kendileri kadar çapkın olmayan karşı cinsi de erkekten saymıyor. Kadınlar böyleler işte maalesef...