Aramız bozuk ve ikimizde birbirimize kırgınız. Ama tabi o kendini haklı görüyor aslan burcu çünkü.
Gün içinde o yazmadan mesaj atmıyorum veya görüldü atıyorum. Ama sürekli o kendi yazıyor günaydın, naber diye fakat yazsa da soğuk davranıyor. Başka bir şey demiyor. Ben de kendi haline bıraktım.
Napmalıyım sizce? Hem sürekli mesaj atıp hem de neden soğuk davranıyor?
Gün içinde o yazmadan mesaj atmıyorum veya görüldü atıyorum. Ama sürekli o kendi yazıyor günaydın, naber diye fakat yazsa da soğuk davranıyor. Başka bir şey demiyor. Ben de kendi haline bıraktım.
Napmalıyım sizce? Hem sürekli mesaj atıp hem de neden soğuk davranıyor?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Bence de kendi haline bırak. Senin burcun ne
Ikizler benim de
Bence bu iki burc biraz zor anlasır. Sen ondan bekliyosun, o da sürekli ben adım atıyorum diye sikayetlenip duracak
Ne yapmalıyım peki? Ben mi bi adım atayım bilmiyorum. Çok inatçı ya biktim
Aslında aslan burcu o kadar inatcı olmaz, ama şaşırdım acıkcası
Sürekli kendini haklı görüyor. Her tartışmamızda böyle nerdeyse. Kendini haklı gördüğü için inat yapıyor
Aslında tipik aslan burcu özelliği, ama bazısı öyle değil. Tek cocuk filan mı
Evet tek cocuk
🤣🤣🤣 Kıyamam ya. Seni en iyi ben anlarım. Benim eşim tek cocuk ve aslan burcu
Bana yardım et ya napcam ben😃 Hep kendi dediği olsun istiyor ve şımartıp peşinden kosmami
Ne kadar süredir sevgilisiniz?
7 ay oldu
Evlenmeyi düsünüyor musun
Hayır daha cok erkenn
Bencede erken. İyi düsünmelisin. Aslan burcu ve özellikle tek erkek cocukla evlenmek zordur. Ailesi filan düskün oluyo baya. Herkes sabredemez. Ki sabretmek zorunda da değil. Ama zor yani bil isterim
Çok haklısın ve yaşımız da daha küçük evlenmek için. Cidden sabır gerektiriyor. Ve sinirli halleri çekilmez oluyor. Düşünmeden konuşuyor
Yaşlarınız kaç ayıptır sorması 🤣
19 yaş😀
Oy kıyamam daha minnaksınız 😄😄 ben esimle tanıstığımda 23 yasındaydım, simdi 28 oldum... Sevgili olarak filan baya takılın siz, evlenmek icin acele etme bence. Ve gerçekten seviyorsan benden sana tavsiye, ailesini iyice tanı. Birbirlerine cok düskün olmaları seni daraltabilir. Evlenince nerede oturacaksınız? Ailesiyle hep görüsecek misin vs vs. Bunları gözden geçir öğren. (bence)
Daha hiç o konular açılmadı ki. Beyfendi sürekli tripli kaç gündür. Çocuk gibi davranıyor biktim :/ Ayrılamadık da hala napacağim bilmiyorum.
Böyle devam edersen bitirelim de. Sen de robot değilsin yani ona kafa yorasın... Seninde vaktini almasın.
Net ol ve ne düsünüyorsan onu söylemelisin bence.
Evet öyle yapacağım çok teşekkurler 💕 iletişim kurması zor biri ama deneyeceğim.
Rica ederim sana mutluluklar 💞 kimse icin kendini üzme.
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!