Daha yeni bir kızın "benim erkeğim şort giyemez kardeşim" yorumu üzerine sorulmuş ve cahilce yapılan görüşlerin kale alınmayacağı bir sorudur.. Pamuk eller soruyu beğenebilir mi acep?
Sınırı olmalı diye düşünüyorum, eski erkek arkadaşım ın instagramında kaslı fotoları vardı, altında deniz şortu ve resmini koyardı, hakikaten kızlar aşırı üstüne düşüyor ekliyorlardı, orda ekleyen yolda kim bilir nasıl bakar, kişinin kendisinde bitiyor ama birilerinin ağzının salyaları aka aka bakması beni rahatsız eder, zaten o yüzden ayrıldım kendisinden, kendisini çok belli edip teşir ediyordu, açık giyinenlere saygım var lakin sınırı olmalı benim sevgilimin. Yoksa kimseye karışamam herkes kendinden sorumlu
Herkes soruyu yanlış anlamış bence. Soru sevgilinizin giyimine karışır mısınız değil, baştan öyle biriyle sevgili olur musunuz olarak sorulmuş. Olmam diyenlere hep eksi vermişler, kimse kimseyle sevgili olmak zorunda değil insanların kriterlerinin nesine sinir olup eksiliyorsunuz? Ben de Instagrama üstsüz fotoğraflar atan, daracık kot giyip her tarafını teşhirci gibi gösteren adamla sevgili olmak istemem. Böyle insanlar bana hitap etmiyor, etmek zorunda da değil. Sanki kişinin nasıl giyindiği ırkı gibi elinde olmayan bir şeymiş gibi giyimine göre yargılama diyenlere anlam veremiyorum. Sen gittin ve onu seçtin bu senin kişiğinle, zevklerinle yakından alakalı bir konu niye buna göre değerlendirmeyelim?
Sevgilim olacak kisi once beni tanir. Bilirki tamam bu kiz acik giyiniyor ona gore ister ya da istemez beni ona gore bir yola baslariz ya da baslamayiz. Ama sonrasinda gelip bana vay acik giyinme vs diyemez basarim tekmeyi koyarim kapinin onune
@Deüşükhisler İlk önce yorum yazan sendin senin yoruma karşılık olarak maymun yazdım. sende iki haneli iq seviyenle insanlara tartışma olmayan tanrınız umurumda değil. cahil olan varsa sen ve senin gibiler sorgulamayan ve sadece sürü halinde gezen koyunlarsınız. ayrıca sen bu tipinle kendini kadından mı sayıyorsun?
@Deüşükhisler Saygı mı? b*k kadar değerin olmadan gelip hakaret edip saygı beklemek sizin gibi beyini olmayan cahillerin yapacağı bir şey. ayrıca benim gibi erkeklerin köpeği olursun boş yapma fındık kadar aklınla görüş yazarak daha fazla zamanımı harcamayacağım. şimdi defol git rahatız ediyorsun.
Kadınlar kendilerine bakilmasindan rahatsız olmazlar. Erkekler nasıl bakması gerektiğini bilmediği için rahatsız oluyor lar." Offf anam " diye laf atmak var bide " akşam güneş imisiniz diye edepli şekilde iltifat etmek var. Benim için problem yok giyinebilir. Hatta mümkünse beraber seçeriz elbiselerini. İzmir bodrum Antalya gibi yerlerde yaşamayı tercih ederim böyle durumlarda. Ozaman sevgilim istediği gibi açık giyinebilir. Daha çok şey yazabilirim ama ahlak bekcileriyle münakaşa ya girmek istemiyorum.
Bir kız açık giyiniyor diye diğer erkekleri etkilemek istediğinden değil görüntüsünü sevdiğinden açık giyinir kimse de karışamaz. Sevgililerimde açık giyiniyordu kimseye karışmıyordum siz tasmalı bireyler değilsiniz arkadaşlar. Sevgiliniz sizden açık giyinmemenizi istiyorsa güvenmiyordur nokta
Teknik açıdan cinsiyet farketmeksizin birilerini etkilemek için aslında. İlla erkek/kadın olması gerekmiyor fakat kafada her zaman birisi/birileri var kral.
Güzel göründüğü için giymeleri imkansız. Güzellik zaten onu birinin görmesi ile güzellik tanımını alıyor. Tek yönlü bir şekilde güzellikten bahsedilemez. Şahsi fikrim. Kimseye de karışmadım bugüne kadar.
@sadediter ya dediğin gibi işin sonunda hormonlarımız hep birilerini etkilemek yönünde ama o açık giyinme olayı seni etkilemek için de olabilir sevgilimin gözüne iyi görüneyim demek insanı o kişiye olan sevgisini arttırabiliyor. En azından benim ilişkilerim böyle oldu başka ilişkileri bilemem başkalarını etkileme çabasında olmadılar hiç bir çift güzel görünmeli kafasıylaydı hep.
Tabii ki dediğin gibi kral burada aslında etkilemek kesin olacak bir şey fakat etkileme olayında niyet önemli, kim için etkilemek gibi, veya başkalarını kıskandırmak gibi (bana saçma gelen) bir etkileme ise şahsen gereksizdir.
Buna yobazlik mi dersiniz, geri kafalilik mi dersiniz, ne derseniz deyin.. Ben erkegimi göstermem kimselere arkadaş !! O vücudu benim.. bogmayacak kadar bi iki gömlek düğmesini 3 ettirmem! Kıskanç kadınım ben. Net!
Sevgilim benim kafesimde ki kölem değildir. Kendini nasıl rahat, mutlu, güzel ve iyi hissediyorsa öyle giyinsin. Ben en fazla ‘çok yakışmış, çok güzel olmuşsun’ demekle görevliyim. Hayatını zindan edip hevesini kırıp kısıtlamakla değil. Gerçi niye kıskanmıyor kısıtlamıyor sevmiyor diye düşünen kadınlar da var ama neyse o da onların saçmalığı
Ya yetiştirilme ve çevremden dolayı mini etekli bir kızla sevgili olmak istemem Ama onlara karşı on yargım yok Yarın anne babamın karşına çıkarsam Bana onun hakkin da soru sorsalar ne halt yiyeceğim Hem bence istemem cunki erkekler öküzün trene baktığı gibi bakıyorlar Yorulurdum çok sinirlenirdim o erkeklere
Bence bu yerine ve miktarına göre değişen bir şey. Bir erkek olsam kız arkadaşımın sınıfa süper mini bir şeyle gelmesi beni rahatsız eder , sinuçta beni de düşünmesi lazım. Ama plajda mini bir etek giymenin ne sakıncasl var ya da o mini eteği ya da şortu bir Avrupa ülkeeinde olduğumuzda giyse sorun olmaz. Hem illla açık hiyinmeye israr eden insanları anlamıyorum. Kadının kiyafetine yersiz karışılması ve erkeklerin iğrençlikleri yüzünden kısıtlanılmaları iyi bir şey değil ama ayak uydurmalıyız bazen
Sevdiğim kişinin açık giyinmesinde bir sorun görmemem için ancak avrupada medeniyet üzerine master yapmış bir şehirde, bölgede yaşamamız gerekiyor.
Sevdiği erkeği düşünen kadın aşırı dikkat çekecek şekilde zaten açık giyinmez. Hiç düşünmüyor musunuz eğer o giyim yüzünden erkeğinizin yanında size laf atılırsa veya taciz olursa sevdiğiniz erkeğin başına açacağınız belayı
Hiç düşünmüyor musunuz o erkeğin sizin gururunuzu koruyabilmek için katil olup hapise düşebileceğini
Veya sizi biri it kopuklardan oluşan bir grup taciz etse o erkek düşünmeden aralarına dalıp bağırsaklarından bıcaklansa ve ömür boyu bağırsaklarına bağlı bir dışkı torbası ile yaşamak zorunda kalsa o erkeğe ömür boyu bakacak mısınız?
Açık olması tarz olarak daha çok hoşuma gidiyor. Karakter olarak da açık giyinen kadınlar bağımsız düşünen,öz güven sahibi insanlar oluyor. Bu gayet çekici bir durum benim.
Merhabalar. İsterse üstsüz gezsin. O serbest ve özgür bir insan. Ben erkeğime karışmam.. Yobaz insanları hayatımda barındırmam ve sevmem. Giyime karışan insanlarda benim gözümde yobaz net.
Bir insan eğer ki kapalı bir toplumda ve çevresinde bu tür arkadaşlıkları yoksa olması imkansız. Saygı duysa dahi yapamaz ayak uyduramaz. Bizim ülkemiz belli zaten açıklara direk o*r gözüyle bakıyorlar açıyorsa kesin vermek istiyordur düşüncesi var.
Açık giyinebilir fakat asla abartmasını istemem. Misal göğüsünü gidip tam açmasını istemem, tabii ki o isteyebilir bu durumda herkes kendi isteklerini söyler ve eğer uyuşmuyorsa ayrılır o kişiler bu kadar basittir.
Asla olamaz. Benim için özel olan birini, benim gözlerime özel olan uzuvlatını neden başkalarının gözlerine sunayım ki. Benim ne özelliğim kalıyor o zaman. Hem kıskanmak diye birşey var kadınını kıskanmayanın domuzdan ne farkı var ki?