İnstagramdan silip numara silmemek?

Adı konmayan bir ilişkiyi pazartesi günü bitirdim karşımdaki insana düzgün bir şekilde ne istediğimi ondan ne beklediğimi söyledim ve bu şekilde görüşmek istemediğimi belirttim. Bana değer verdigini benimle alakalı çok düşündüğünü fakat eski eski şeyleri tekrar yaşamaktan korktuğunu (bosanmis) söyledi. Aslında çok uyumlu olduğumuzu düşündüğünü karar vermekte zorlandığını vs vs. Ben de tavrımı koydum ve bitirdim. Ben hiçbir yerden silmedim tepkili gibi görünmemek için. İki gün sonra instagramdan takipten çıkmış beni de çıkarmış ama numaramı silmedi unutma vs durumu yok durum falan attım gördü. Bunun sebebini çok merak ediyorum ne demek oluyor bu? Ben pazartesi akşamı silmedim her yerden silerdim tamamen bitirdiğim icin. Normalde böyle silen bir insan değil şu an verdiği tepkinin anlamı nedir yardımcı olur musunuz? Ben hala istemsiz bir şekilde sirkelenip toparlanmanın beklediğim için acı çekiyorum. :(
Güncellemeler
+1 yıl
Instagramdan silip whatsaptan silmemenin anlamı nedir? Unutma olamaz çünkü durum atıyorum
İnstagramdan silip numara silmemek?