Adı konmayan bir ilişkiyi pazartesi günü bitirdim karşımdaki insana düzgün bir şekilde ne istediğimi ondan ne beklediğimi söyledim ve bu şekilde görüşmek istemediğimi belirttim. Bana değer verdigini benimle alakalı çok düşündüğünü fakat eski eski şeyleri tekrar yaşamaktan korktuğunu (bosanmis) söyledi. Aslında çok uyumlu olduğumuzu düşündüğünü karar vermekte zorlandığını vs vs. Ben de tavrımı koydum ve bitirdim. Ben hiçbir yerden silmedim tepkili gibi görünmemek için. İki gün sonra instagramdan takipten çıkmış beni de çıkarmış ama numaramı silmedi unutma vs durumu yok durum falan attım gördü. Bunun sebebini çok merak ediyorum ne demek oluyor bu? Ben pazartesi akşamı silmedim her yerden silerdim tamamen bitirdiğim icin. Normalde böyle silen bir insan değil şu an verdiği tepkinin anlamı nedir yardımcı olur musunuz? Ben hala istemsiz bir şekilde sirkelenip toparlanmanın beklediğim için acı çekiyorum. :(
Güncellemeler
+1 yıl
Instagramdan silip whatsaptan silmemenin anlamı nedir? Unutma olamaz çünkü durum atıyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Size tepkisini koymak istemis, ama ulasimi ni da kaybetmek istememis umarim en iyisi olur sizin icin
Çok teşekkür ederim beni çok yordu o yüzden böyle bir şey yaptım asla kötü konuşmadım kötü bitirmedim sadece beni eve bırakmasına izin vermedim mekandan kalkınca tokalasip ayrıldım umarım ona da dokunmuştur bir şeyler bazen elindekinin değerini kaybedince anlıyor insan.
Sanırım toparlanamayacak. Çünkü şu an yaşadıkları mı yaşıyorum diyor.
Çok kararsız bir yapısı var ben her şeye rağmen onun yanında olabileceğimi ama ondan bir çaba görmemenin beni yordugunu söyledim bu konuda haklıyım söylediklerimden pişman değilim çünkü bir sonu yoktu onun bazı şeyleri görmesi gerekiyordu
Senin yaptığın doğru seni eleştirmiyorum onun yaptığı yanlış sen elinden geleni yapmışsın evet engellesen hiç ulaşamayacak duruma getirsen bu iş tamamen bitti desen uğraşmak isteyecek olan için zor olur du ama bu onun sanki düzeltmek isteyecek kadar bu ilişkiye sahip çıkmadığını gösteriyor gibi ama tabi zaman gösterir yinede inşallah geç kalmaz kurtarmak için
Peki böyle bir tepki beklemiyordu benden onda nasıl bir his oluşturmuştur sence? Öyle bana aşık falan değil ama uzun bir süredir görüşüyoruz ailesinden vs bahsetmeye başlamıştı hatta o gün çalıştığı kuruma birlikte gitmeyi teklif etmişti şehir dışına
Şimdi bu konuda en mantıklı yorum için eski eşiyle nasıl ayrıldığı önemli yani eski eşi terk ettiyse onu şu an aynı sorunu yaşıyor gibi ve onu kurtaramayan bunu da kurtaramam diye düşünüyor. Bu tahmin sadece. Ailesinden bahsetmek her insan arkadaşına bile bahsede bilir çalıştığı kuruma götürmek arkadaşlarına benim bir ilişkim var demenin bir yolu ama senin tepkin bunu bozmuş.
Instagramdan silip whatsapptan silmemesi?
Takipte ama ne yapacağını bilmiyor
Sen sil oarsindaki de bos degil. ama bir cizgi koydun yeniden basla onsuz once boyle kalsin onun hic birseyine bakma cevap. verme somrada tamamen sil.
Geri gelmez mi diyorsun
Demiyorum ama sonucta ayrildiniz aciyi dibine kadar yasami diyim kayitsizken hayata dönme zamani birtek o yokki guclu olmalisin yeniden başla unutarak farkli seyler yap zamanla aci hicbirşey kalmaz
Seni sileni sende sil gitsin ne uğraşıyorsun kız mi yok
Bitiyse kurtuldn