iki senemiz dolacak evliligimizde ama eşim çok saldı kendini.. flortte iyiydi gözüme hoş geliyordu ama. heleki son zamanlarda göbeği kocaman basketbol topu gibi göğüsleri de baya yağlı tişörtten bile belli oluyor saç ense trasi ben demesem yapmaz iğrenç görünüyor enseler hele sakalı uzatır bakımsız şekilde.. rolon kullnamaz parfüm kullanmaz dişlerini günde bir kere anca.. işten gelince duşa girmez terli terli yatar.. terli kıyafetlerini ertesi gün yeniden giyer ve kokarca gibi bu yaz aylarinda... yanımda gezdirmeye utanıyorum artık.. kaç kere konuştum kaç kere neler diyorum cevap bile vermiyor.. boşanmak bile istedim tamam duzelcem diyor ama yok yine aynı ikigun sonra.. ben yeni doğum yaptım ondan fitim aşırı bakimliyim ve çok begenilirim onunla gezerken utanıyorum artık köşe bucak kaçıyorum napicam ya
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılValla geçmiş olsun. Ben evli değilim, evlenmedim ama yani evlilikte çocuk oyuncağı değil. Neden bir şeyler için çabalamadan hemen boşanmayı düşünmek bence hoş değil. Seni anlıyorum söylediklerinde haklısın.
Bence boşanmadan önce bu dediklerimi denemelisin.- Kirli kıyafetleri ertesi günü tekrar giyiyor diyorsun. Sende kirlileri anında makineye at yıka yani ertesi günü o kıyafetleri giymek için bulamasın. Bu senin elinde.
- Göbeği var diyorsun. Bunada engel olmak senin elinde. Börek, çörek, hamur işi, makarna, pilav yapma, eve aldığın ekmeği azalt. En azından evdeyken abur cubur. Ya da hamur işi tarzında ona kilo aldıracak hiçbir şey olmasın. Ulaşamazsa yemez, anladığım kadarıyla zaten üşengeç dışarıya çıkıp almaz.
- Spor salonuna gitmez. Adam üşengeç belli o zaman yürüyüşü çıkar onu. Ama sızlanmadan aşağılamadan tatlı dille...
- Onu teşvik edecek cümleler kur. Mesela birkaç günde bir yürüyüşün sonunda ödül olsun. Sevdiği tatlı yemeğe götüreceğini söyle.
Birilerine dediklerini yaptırmak istiyorsan tatlı dilli olmak zorundasın. Dünyanın kuralı bu. Başkalarıyla kıyaslayarak ya da eleştirerek hiçbir yere varamazsın.
01 Yorumla
En İyi Cevaplar
Ay hiç sevmiyorum böyle erkekleri, arkadaş evlenmeden önce neden gerçek yüzünü göstermez insan yav, ancak evlenince anlıyorsun yeni yeni huylarını olan senin hayatına oluyor, hiç çekilmez pis erkekte, sen anlattıkça benim midem kalktı yeminle,🤢🤮 boşan gitsin kız bununla ömrünü yeme, senin ömrünü tüketir, söylüyorsun sonuçta ama yine başa dönüyormuş baksana, insan biraz kendisine bakar ilgilenir, işten terli terli gelip yatağa o şekilde girmek nedir ya insan sarılası gelmez, ayrıl gitsin hiç uğraşma yüreğine yazık, sana senin hayatına yazık, sen bakımlısın ama senin kadarda biraz eşinin kendine bakması gerek, kilolu olması hadi neyse verilirdi ama kişisel bakım çok önemli çok.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılŞimdi tipine falan birşey diyemeyiz, ama bakımsızlık ve hijyensizlik kabul edilemez bir gerçek. Özellikle bu günlerde öylesine bir sıcak var ki lütfen herkes elinden geldiğince evden çıkmadan önce biraz bakim ve özen göstersin kendine, bunu herşeyden önce başkaları için değil de kendiniz için yapın.. ben günde 2 3 defa duş almaya başladim, önceden hergun illa ki 1 kere de olsa yaz kış farketmez kesin duş alırdım, alışkanlık olmuş bende ancak bu şekilde rahat hissediyorum kendimi. Öte ki türlü kendimden nefret edebilirim. ve en geç 1 buçuk haftada kuaförde gerekli bakımı uygularım kendime. Lütfen herkes özellikle bu aylarda gereken hassasiyeti ve özeni göstersin kendisine.. bu soru da bir nevi bahane oldu benim için.. bu arada ablacım Allah yardımcın olsun, esinle bu konuyu kırıcı olmadan düzgünce konuşmanı tavsiye ederim.
Iyi günler.00 Yorumla
Bu durumun üzerine gidin gerekirse yardım alın. Nasılsa elde ettim diye salmış kendini ya da depresyonun da belirtileri bunlar. Güzel bir dille anlat, lanet eder gibi değil de. Daha da olmadı yardım alın ama bu şekilde devam ederse siz de haklısınız. Zor durum 😕
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
47
Cevap
123Cevap
Biseyi cok soylersen arsiz olur daha rahat yapar yaptiklarini. Ole bi durumda olsam ben yapicaklarimi solim sana. Dusa mi gitmiyo eve geldiginde, git yikan dmek yerine elinden tutar herseferinde dusa gotururum. Killarindan mi sikayetciyim ben temizlerim. Gerekirse sac sakal trasini yaparim. Daha eylenceli hale getirmeye calisirim. Taaa ki alisana kdr. Emin ol bi yerden sonra sarfettigin çaba onu utandirir. Hal dili her zman daha etkilidir. Esler birini coxuklari gibi gorebilse ayni zaman da , hersey daha tahammul edilebilir ve halledilebilir hale gelir. Nasil ki cocuklarimizdan ne yaparlarsa yapsinlar vazgecemiyosak onlardan da vazgecme dusuncesi olmamali kafamizda. Sonuc odakli degil cozum odakli olmaliyiz.
60 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılsen bakma burda boş akıl verenlere bole sudan sebeblerle ayrılmak gıbı saçma bi cumle cıkmasın agzından hepsıde evlenmek ıcın can atan ınsanlardır baskalaırna geldımı yuva yıkmak 2 kelıme onlar ıcın
bunlar cogu evlılıkte olan rutın seyler
ılk flörtleştiniz zamanlardakı ilgi alakayı sevgi aşkı beklemıceksın hıc bır zaman bu dusunce yapısıyla suankı evlılıkleırn cogu ayrılmaya gıdıyor bunu anlamıyorlar hala işte
bu dedıklerını yapıyorsa yatagına gırmezsın ılgını azaltırsın bıraz özletirsin kendını ondan sonra aklı başına gelır beyfendinin lkendını toparlar10 Yorumla
+1 yılNeden evlendin? Bedenini beğendiğin biriyle? Neden neden ye tüm Dünya'ya haykırmak istiyorum artık. "Neden kalbe değil bedene bakıyorsunuz?" Bu kadar mı zor bir ruhu görebilmek? İsterse kilo alır, isterse tıraş olur. Sen onu fiziki özellikleri yüzünden sevdiğini sanmışsın. Ama sevgi bu değil. Çok uzatmadan, onu tanımadan da evlenmişsiniz. Büyük ihtimalle şu an derin bir pişmanlıkla yaşıyorsun. Kalbini güzelleştir derim.
~Bakış açın değişirse baktığın şey de değişir 📙55 Yorumla
Soran+1 yıltipi ocon değil kalbi için evlendim gerçekten inanılmaz iyi bir insan karakter desen var ev gecindirme bize bakma herşey var saygı sevgi... ama son zamanda durum bu bende saygı sevgi kalmadı.. bakış açımı degostirmee çalışıyorum ama nasıl değiştirebilirim bu adama bu pis halleriyle
- +1 yıl
Demek ki kalbini sevmemişsin. Kalbini sevmek bu değil. Çünkü insan sevdiğinin kusurlarını fark etmez, kalbinin güzelliği her kusurunu rötuşlar. Bakış açını şöyle değiştirebilirsin: onun bazı huylarında sinirlendiğinde kendi yaptıklarını aklına getir. Mesela sevmediğin özelliklerini düşün. Ve ona kızmak yerine sus, kendini sakinleştir
- +1 yıl
Arkadasim tip ayri bir şey bakım ayrı bir şey, her insan tipli olmak degil ama her insan hijyenine bakımına dikkat etmek zorunda ya
- +1 yıl
Biliyorum ama bedenine değil kalbine bakan bir insan bunlardan rahatsız olmaz. Bakım şart katılıyorum ama bu soran kişiye kocasına bu söylemleri söyleyebilme hakkı vermez. Kibar bir dille "kendine baksan biraz? Spora gidebiliriz istersen" gibi motive edici şeyler diyebilir.
Soran+1 yılhijyen yoksa pis koku pis vücut varsa kalp devreden çıkıyor arkadaşım ne kalbi ya sen rüya alemindesin
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılAlan almış diyor kısaca
Sen sürekli uyar ya dikkate al ya da benim yanımda olma de71 Yorumla
Soran+1 yılsürekli uyarmak lazım ozaman yanımda olma desem de alınmıyor
elbette şahıslar evlenince kendine bakmalı eşi için süslenmeli spor yapmalı, ama insan eşini kusursuz sevmeli, aşkta ve aşkın sevgiye dönüşünde kusur olmaz, kusur bulamaz gözler, insan sevdiğine gerçekten aşık olduğuna baş gözü ile bakamaz gönlü ile bakar, kusur bile ona aşk sebebi gelir.
52 Yorumla- +1 yıl
Adam pis pis geziyor dişleri pis ter kokuyor duş almıyor aynı kıyafeti giyiyor ense traşı pis
Tutulacak bir tarafı yok öyle aşk mı olur
Ben olsam boşardım valla - +1 yıl
@DELİKANLIPRENSSSS sen aşktan değil şehvetten gidiyorsun şehvet güzel koku ister güzel görsel ister, aşk ve sevginin kriteri yoktur isteği yoktur. yazdığımı anlamayacaksın ama yinede yazdım
Boşanmayı düşünme adam seni aldatmıyor haram para yedirmiyor işde aynı evde yaşayınca birbirinizin her halini gördüğünüzü düşünerek dikkat etmeyi bırakıyor kendine, milletin kocasını karısını aldatırken en çok bu yönüyle yakalanıyorlar ya bakımsızken birden kendisine bakmaya başlıyor falan, tabiki temizlik önemli hemde çok önemli katılıyorum ama boşanmayı düşünme başka yollar dene bidaha konuşmayı dene sürekli uyar unutuyor olabilir
11 Yorumla
Soran+1 yılkarakter olarak mükemmel biri ama iki senede bu hale geldi bende sogudum
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılBi insan eşinin kötü halinde bile yanında olmuyosa o insanda hic bir zaman hayir gelmez derler miş doğru demişler yarın öbürgün kocan bi kaza geçirse bedeninin bir parçasını kaybetse veya kullanamaz hale gelse sen varya kesinlikle terk eder adamı yarıyolda bırakırsın sende o kapasite var ha
23 Yorumla- +1 yıl
Bence hiç alakası yok yanındakini düşünmeyen bir adam. Kadın kocasinin pis kokusunu çekmek zorundamı? Burda adam saygısız asıl bence.
- +1 yıl
O senin düşüncen insan sevdiğinin kötü halini sevmiyosa zaten iyi halini gördüğünde de ona bayılmaz
- +1 yıl
Yahu bırakın şu aşık insan iğrenmez safsatalarını... O zaman aşık insanda sevdiğine bunu yapmaz. Sevdiğine bakımlı olmayacaksan kime olacaksın, adam zaten evliyim her türlü çeker kahrımı düşüncesinde... Koku hiçbir şekilde kabul edilemez ya nasıl mideniz var. Dinde bile yasak kokunuz varsa yıkanın yoksa eşinize yaklaşmayın diye. Ayrıca senin eşinde başlarda çok güzel sonradan kıllı, kokulu, şişmanlarsa sanki tekmeyi basmayacaksın. Erkekler yapınca sorun olmuyor kadınlar yapınca ayıplanıyor. Bunun hastalıkla ne ilgisi var, ekstrem bir durum olsa tabii kimse birşey diyemez ki yatalak olsa bile bakıcı yapar temizliğini, adam her yeri sağlamken kendine bakmıyor. Çıkın şu mazoşist aşk ilişkilerinden
+1 yılKaybetme korkusu yok.
Net ayrılın.
Sizin için değil, kendi için bunu yapmayı öğrenmeli...
Aslında bu onada büyük bir iyilik, ancak o size kin ve nefret duyacaktır...
Yapacak bir şey yok.
Kimi zaman çok sevdiklerimiz, en çok yaralayarak öğretirler...
Bol şans...20 YorumlaBirisi anca utandıracak ki öyle anlasın. Evde yemek yaparken ona göre hafif yemekler yap, yasaklarda kalktı, akşam beraber yürüyüşe gidin yürüyüşten sonrada sonra duşa girmesi gerektigini tek tek söyliceksin artık yapıcak birşey zayıfladığını görünce de biraz öv
21 YorumlaBen burda okurken bile midem bulandı. : /
Onunla çok net ve kararlı konuşmalısın ama asla kırıcı ve aşağılayıcı şekilde değil. Eski fotoğraflardan göstererek, o zamanları özlediğini, onu ne kadar çok beğendiğini anlatmaya çalış. Rutin vücut temizliklerindeyse sen temizlenirken onuda çağır. Seninle birlikte daha mutlu oluyorum de.20 YorumlaOnun yanında gezerken utanıyorum tarzı bir yaklaşım hoş değil eşiniz hakkında bu şekilde düşüncelere girmeyin bence onun dışında eşinizin bakımsızlığı konusunu oturup konuşun güzelce kendisini düzeltmesini sağlayın çünkü böyle biriyle yaşamak kolay değil hatta katlanılmaz benim için de. Ama kendiniz için evliliğiniz için düzeltin insanlar ne der, yanımda gezdirirken utanıyorum gibi nedenler için değil
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılmerhaba, hiç evlenmeden önce evinde falan bulunmadınmı, belki o zaman anlayabilirdin karakterini ama gizlemiş eşin karakterini senden senin yapman gereken şey aile terapistine gitmek, baktın hala aynı, ikna olmuyor o zaman ayrıl kimsenin senin hayatını zehir etmesine izin verme ortada çocuk yoksa ayrıl, hiç çekilmez böyle insanlar, eşin diye onun bu pis huylarına katlanmak zorunda değilsin bunu da sakın unutma
40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılBoşan gitsin
Pis pis herifle duş almayan herifle aynı yatağa yatman bile hata
Bana böyle kız denk gelse beraber yatmam sarılamam ki
Öpüşemem dişlerini fırçalamıyor
Yaşamam onunla
Yatağını ayır bence sen baktın hala aynı boşan gitsin
Pislik aşka engeldir10 Yorumla
+1 yılMalesef böyle hanzolar çıkabiliyor benim cinslerimden. Hergün duş almak şart eşine yakışır biri olman için yemene içmene dikkat edeceksin. Ben sırf buluştuğum arkadaşlarıma ayıp olmasın resimlerde güzel çıkalım anı donduralım diye 17 kilo verdim. Kadınlarımızı hak etmiyoruz. Boşan gitsin bacım
00 Yorumla
+1 yılGozumde igrenc bir görüntü olustu gece gece 😅 cok iğreniyorsan bosanacaksin yapacak bir sey yok. Hatta bosanmadan önce kendisine ceki duzen vermezse seks yapamayacagini falan soyle belki ise yarar ama yine de olmazsa kendi sucu sebepli bosanma olacak. Kimse kimseyi cekmek zorunda değil ki siz de kendinize bakiyormussunuz yani yazik.
00 Yorumla
+1 yılValla büyük konuşulacak birşey değil insAllah en yakın zamanda düzelir. Ve bende tahammül edemiyorum. Bazen korkuyorum da ya hayatıma girecek insan evlendikten sonra kendini salarsa diye. Sanırım evlenmeden buna kanaat getirmek lazm. ne bileym aileden öğrenmek aynı evde yaşamak gibi bir nebze olsun anlaşılır. yoksa böyle sonuç çıkabiliyor. Bunun için bosanilir mi bilmiyorum ama temizlik cidden çok ama çok önemli ya. Başak KoÇ Aslan burcuyla evlenenler çok şanslı
00 Yorumlaense için lazere gitsin. benim de hızlı çıkıyordu lazer oldum mis, hiç çıkmıyor.
kıyafetleri kendi yıkayıp ütülüyorsa bu yüzden giyiyordur. yok siz yapıyorsanız herşeyi. sizi düşünüyor olabilir. çamaşır birikmesin yorulmasın diye. ben yıkarım sen hergün yeni giy diyebilrsin.
Akşam duş için ise. duştan sonra süprizim var diyip göz kırpın. anlayacaktır. bir oral yapın ve güzel yapın, sonra görün kendisi her akşam alacaktır belki bu gece de yapar diye :)00 Yorumla
+1 yılSölemene rağmen kendine bi düzen vermiyosa üzüldüm şimdi sana. Sahil kentinde yaşıyorum senin dediğin gibi çok var eşinin yanında komik duruyolar açıkcası hiç hoş bi görüntü olmuyo ama eşin bugün böleyse yarın çocuğun için de sıkıntı olacak şimdiden bişeyler yapman gerek ama ne yapcan
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Hımmm..
Eşini yemeğe çıkart, kendi giyinsin, elit bir yere götur utansın.
Sonra konuş onunla yemekte , bak de. Durumu izah ed.. ciddi anlamda konuş.. düzelirsen senle daha sık yaklaşırız falan de.. ödül ver adama.. akşam geldiğinde duş al.. de.. de biseyler .. adamı hasta etmesin..00 YorumlaHer çiftin birbirine karşı sorumluluğu var kabaca bir tabirle kadınlık görevleri derler yerine getirme köşe bucak kaçıyorum diyorsun net bir şekilde anlamasını sağla eger ki hoduk değilse soracak sende soyleceksin gerekirse yatakları odaları ayır ver carsafini yastığını salonda yatsin sığır insan ilk once karşısındaki için değil kendi için bakımını temizliğini yapar bebek gibi kadınların böyle adamların yanında heba olması içler acısı eğer hiç bir seydende anlamiyorsa kendine yedirebilirsen bir süre onun gibi ol jeton düşecek mi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yıl.
Gayet doğal ve olması gibi hareket edip,
Çok uygun bir şekilde konuşmuşsunuz.
Eğer çok ciddi bir sorunu yok ise bunlar yapılamayacak şeyler değil ki?
Zaten hepimizin kendimize dikkat etmesi gerekiyor.
Bence bir kez daha konuşun ve bu konuşmayı bir daha yapmayacağınızı da kesin bir dil ile iletin.
.00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yıladamı gömmüşsün yahu .
senınkıde tam rakun gibi adammış şansına .
bu durumlar hijyen bakım ve kişisel gelisim ilk once kısı kendı ıcın bunları yapar kendıne duydugu saygı ve ozguvenden.
fakat ulkemızde cogu erkek bu sekılde ve arizona kertenkelesı ile rakun bileşimi , sizede bu denk gelmıs .
duzelecegını sanmam . bas edemıyorsanız ayrılmanız mantıklı .00 Yorumla Tek böyle düsünen ben dgilmisim esimin dis fircalamamasi haftada bir benim zorum ile dus almasi artik cok tiksindirici bi durum aldi ya sonra da kadin esini elinde tutamadi olur böylesini zaten elimde tutmak istemiyorum ama cocugum icin birakamiyorumda
515 Yorumla- +1 yıl
Haftada 1 duş ne ya
- +1 yıl
Ben bazenn günde 2 kez duş alıyorum
- +1 yıl
Allah Kolaylık versin
- +1 yıl
İşten gelince duşa sok
- +1 yıl
Hadi ya hafta bir duş mu
Soran+1 yılsende hisler ne durumda peki sogudun mu
- +1 yıl
Kokudan bunalır en 2 yapar 1 de ilişki olsa 3 olur hadi bir de işten gelince olsun en haftada 4 defa hiç yapmadım diyen yapmalı. Kaldiki günümüzde sıcak su rahatça var sabah li akşam lı duş almalı
- +1 yıl
hafta 1 kez duş alıyor ise seks hayatında kötü galiba :)
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılvalla ne desen haklısın
üzgünüm ama bu yaptığı sana değer vermediğini gösterir
hangi erkek ya da kadın sevdiği kişinin yanında bu kadar paspal pis olur
evli de olsan bu fazla ya
ne bu böyle
cebe attım seni tavırları210 Yorumla
Soran+1 yılevet nasılsa cepte beğenmesende benle evli havasında ama ben çok mutszm bole ya
Soran+1 yılaynen o tavırlar laf arsizi oldu gurur yok resmen ne desem he deyip gidiyor pispis yatıyor cildircam
- +1 yıl
gerçekten okurken soğudum midem bulandı adamdan sen iyi dayanmışsın yine ama bu böyle devam etmez
en olmadı kıskandır
instadan
kaslı erkek takip et ya da birlikte bir şey izlerken şu adama bak falan de ne kadar bakımlı yakışıklı
sen bilirsin işini
ama düzelmezse daha da düzelmez zaten ayrıl gitsin paçozdan
Soran+1 yılinstada takip etmek mantikliymis.. özenir dimi belki... ayrılmak kolay değil canım öyle.. başka neler yapabilirim. mantilli geldi yorumlarin
- +1 yıl
spor salonuna yazıl eve gel anlat işte ayy bir erkekler var görmen lazım falan
hatta biraz acımasız olabilir ama çift olarak bir yere gitmeniz gerektiğinde istemediğini söyle yanıma yakışmıyorsun de utanıyorum artık senden de
konuşma fazla soğuk davran günaydın yemek hazır iyi geceler bu kadar
seks yapma
bana artık çekici gelmiyorsun çünkü de
yani biraz gururu olan şunlardan sonra anka kuşu gibi yanıp yeniden küllerinden doğar
ama dediğim gibi biraz acımasızlar
bir de eşinin karakterine bağlı bunları yaptıktan sonra tamamen içine kapanıp üzülebilir de
sinirlenip hırs yapıp biraz kendine dikkat edebilirde orasını bilemem
hangilerini yapacağın sana kalmış ama umarım yola getirebilirsin
Soran+1 yılcanım aslında dediklerini yapıyorum söylüyorum hatta daha ağırlari ama yok ar damarı çatlamış gibi ne alınıyor ne üzülüyor deli oluyorum ya
- +1 yıl
yani daha ne yapılır ki bana bunlar yapılsa yerin dibine girerdim herhalde
baya baya umursamıyor seni o zaman ayı
Soran+1 yılevet bide nere gitsem peşime takilmazmi
- +1 yıl
Dinleme onu aldatma sakın kocanı aldatacaksan boşan
- +1 yıl
@Damlabicak aldat mı demişim?
+1 yılKusura bakma ama bu adam siz bu sekilde kabul ettinz sevglilij doneminde bu adam kendine bakan biri değildi kafalamak ciin herse evet dedinz bu benim görüşürm pis adam her zaman pistir
50 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 512 cevap paylaştı.
+1 yılSöylediklerine göre prenses bal kabagina dönüşmüş. benim arkadaşım olsa ben bile yaninda gezmem. Hele terli terli ve ağzı kokuyorsa dayanılmaz. Umarım kendine çeki düzen verir yoksa seni kaybedecek.
36 Yorumla
Soran+1 yılağız bakımına da hiç önem vermiyor baştan uca kokuyor adam
- +1 yıl
Nasıl bir insan bu şekilde uyur ve toplum içine tekrar girebilir aklım almıyor. Bazı insanlar yetişme tarzindanmidir ne paspal , kıyafetlerini ortalığa atan toplanmayan, bir köşeye biraksan orada kimildamadan kalıp kuflenecek insanlar var. Seninki de şansına öyle çıkmış. Esin tarzında birini tanıyorum onunda esi onu komutla yönetiyor. ;) sen de dene belki komutla çalışır.
Soran+1 yıldün eve geldi terli giysolerini ve çoraplarını yarın yeniden giymek üzere koymuş herzamanki yerine çıldırdım bu kokulu şeyleri yeniden mi giyeceksin ve üstelik şu an duşa girmeden piajanalarini giymeye kalkisiyorsun dedim çocuk gibi gitti girdi duşa giysilerini de ben attım makineye okadar pis işte. oğlum da ona ozenecek diye korkuyorim
- +1 yıl
Hic sevmedigim davranis ozellikleri. Yürüyen nefes alan bir ceset gibi bu adam, buna işyerinden birileri özellikle bayan çalışanlar varsa onlar yüzüne söylemeli ki biraz utansın. Eve gelir gelmez komutla yonlendireceksin artik.
Soran+1 yıliki tane abla var yanında ama bişe demiyolarki demekki aynı devam ediyor
- +1 yıl
O bayanlarla aran iyi ise kulağına su kaçır. Onlar konussun sana yakışıyor mu senin gibi genç delikanlı gül gibi esin var, toplum icindesin, insanlar ne düşünür hakkında falan filan...
Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Adam hayattan soğumuş belliki bi süredir yaşamı standart aynı döngüde o yüzden hiç bişey yapası gelmiyo önce aklına iyi bi hayal sokmalısınki o hayalin peşinden koşsun ve eskisi gibi olmasada kendine bakan dikkat eden bi eşin olsun
06 Yorumla
Soran+1 yıldoğru aslında tek yaptığı şey çalışmak ev geçindirmek bize bakmak başka hiç bir amacı yok
Soran+1 yıle beni niye etkilemedi ben niye pandemide daha çok kendimle ilgilendim başka ne yapabiliriz ki bu dönemde üstelik bebek dogurudm ama hep fit hep bakımlı saç makyaj giyim hijyen bende pandemi surecindeyom dimi ama
Soran+1 yılevet öyle dusunecegi bir ortamı yok ama enazindam insan utanır bakımlı karısının yanında kendinden toplumda
- +1 yıl
Kendi adıma Dışarı çıkarken kendime dikkat ederim sonra kadına bak eşine bak demesinler die normaldede işim gereği alışkanlık oldu sürekli duş alırım vs ama göbekti falan bunlara bende dikkat etmem evlendikten sonra göbek çıksa nolur çıkmasa nolur ben eşime aitim oda bana ait napim bu saaten sonra kendimi başkasınamı beğendircem derim sadece temiz titiz olmaya çalışırım o kadar
Bi derdi mi bar acep. Doktora yolla. Temizlik çok önemli ben de sevmiyorum öyle insanı. Elbiselerini çıkarınca hemen makinaya at giyemesin. Deodorant hediye et. Dişini fırçalamadan da odaya alma.
30 YorumlaOhh almış bakımlı güzel hanımı gel keyfim gel modu. öyle olmaz karşılıklı olmalı. Ben hiç haz edemem öyle kişilerden konuşmalısın ama o anlamaz terk ettiğinde anlar ancak.
13 Yorumla
Soran+1 yılevet anlamıyor zaten aynen halinden çok memnun benimle evli olduğu için iki senedir çok mutlu terketmek de zor çocuk var
Soran+1 yılöyle deyince argoya bağlıyor cirkinlesiyo
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ne kadar büyük dert insan eşinden bu sebepten köşe bucak kaçar mı nice erkek musveddesi hemcinslerim var eşlerini darp ediyor hiç hoş davranmıyor güzel koksa fit olsa ne biliyim bakımlı olsa ama seni aldatsa sana hoş davranmasa daha mı iyi yani 🤔🤔
00 Yorumla
+1 yılAsla pes etme tarzı bi ilişki :) şuana kadar dayandığınız için size maaş bağlamak gerekir :) çekmeyin kahrını pis insanların sorumsuzluk pis olmak bakımsız olmak kötü bence son kez konus ve noktayı koy hayatını mahfetme
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 378 cevap paylaştı.
+1 yılBir aile terapistine başvurup yardım almanızı öneririm, ne kadar ön yargıyla yaklaşılsa da bir çok problemi çözmede çok başarılılar. Belki sizin içinde bir faydası olabilir, umarım eşiniz bu kötü durumdan kurtulabilir.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 992 cevap paylaştı.
+1 yılGerçekten sevseydin soğumazdın bence. Yani ben de eşimin bakımlı olmasını hoź görünmesini ve kokmasını isterim ama kendisi öyle olmak istemiyorsa da ondan soğumam.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılTemiz ve bakımlı olmak kadın erkek evli bekar farketmeksizin herkesin dikkat etmesi gerekir 🤔bakımlı ben temiz olmak hem kendine hemde karşındakine saygı duymaktır🤔seninki kanepe de hayat geçirmek istiyor galiba 🙄
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılBen terli şeyleri asla giyemem.. dişim fırçalalanmadan asla rahat edemem.. temizlik benim için en önemli şeylerden biri.. ama gel gör ki kadınlarda dikkat etmiyor bir çok şeye..
10 Yorumla
+1 yılKarakter degismez. Ya boyle kabul edeceksin ya da bitireceksin
40 Yorumla
+1 yılBu durumu eşinizle konuştunuz mu? rahatsız olduğunuz ona yakıştırmadığın durumları ona güzel bir dille anlat derim.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 336 cevap paylaştı. Maalesef paspal olmak insanın ruhunda varsa onu değiştirmen çok zor oluyo,
paspal insanların iyi görünmek, iyi kokmak, fit olmak gibi motivasyonları yoktur
tek motivasyonları iyi hissettikleri gibi yaşamaktır
yani ya kabullencen ya daa...00 Yorumla
+1 yılBence. haklisin.
Çünkü insan her özelini hayatının tamamını eşiyle paylasiyorken, bu gibi şeylerde hiç dikkat etmiyorsa, duygusal olarak da ilgisi alakasız duyarsız kalıyor demektir00 Yorumla
+1 yılAh keşke geleceği görebilsen evlenmezdin belki de :/
Yapacak bir şeyin yok düzelmesini bekleyeceksin. Bilemiyorum kıskandır diyeceğim ama ters tepebilir00 Yorumlabende görüyorum çok pis erkekler var hele iş yerinde flan bunların eşleri nasıl eve alıyor nasıl yatıyorlar acaba derdim ama anladım ben ya senin işinde zor kadının biriyle konuştum neler anlattı ya
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDediklerimi yapmazsan yarın öbür gün adliyeye gidip boşanma işlemlerini başlatacağım de eğer buna da kılını kıpırdatmıyorsa koy kıçına tekmeyi yolla babasının evine
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yıliğrendim okurken bence sen öyoe bi giyin bakım yap ki herkes hayran olsun oda kendine dönüp baksın
30 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 413 cevap paylaştı.
+1 yılÇok iğrenç ya bu kişisel bakım ya bir insan nasıl böyle olabilir
30 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 336 cevap paylaştı.
+1 yılfino köpeğimi bu yanınızda gezdirmekten çekiniyorsunuz parkada götürüyorsunuz dur eminim çişe... bunu buraya değilde eşinizle konuşmanız daha iyi olur
10 Yorumla
+1 yılbirlikde spora yazılın ve üşengencliği üstünden atmasını sağla derim , yoksa nasıl alıştıysa öyle devam eder
10 Yorumla
+1 yılona söyle iğrenç göründüğünü çabalamazsa boşan napcan bunu ya kendine değer vermeyen sana mı vercek
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı. Onun üzerindeki ilgini kes birazda öyle davran ilgini kestiğinde birşeylerin değiştiğinin farkına varacaktır
00 YorumlaDesene eşin klasik görüşte nasılsa tapusu bende şeklindeki aptalca ve ruhsuz bir yaşam tarzında gün gelir uyanır ama eşini yanında görmeyebilir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yıl00 Yorumla
+1 yılBiraz uzak durmayı dene. Yani hemen boşanmaktansa bir şeylerle cezalandırma yoluna git. Olmadı evden uzaklaş kıymetini anlasın.
00 Yorumla
+1 yılGerçekten çok zor yani insan bakımlı olmak ister ama kendini iyi hissetmiyordur belki psikolojik olarak o zamanlar salar insan kendini
00 YorumlaYeni doğumun etkisi eşinden soğumuşsun. Umarım erkenden atlatırsın yoksa boşanmak işinizi daha da zorlaştırır..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKonuş belki ruhsal olarak iyi değildir bir derdi vardır belki
34 Yorumla
Soran+1 yılkonuştum binkere umursamıyor
Cevap sahibi+1 yılNeyin var diye sordun mu ne diyor?
Soran+1 yılev gecindiriyom ben diyor e pis olarakmi
Cevap sahibi+1 yılBilemedim belki işi çok yorucudur? Yine de pis olmak yanlış ama
Aşk İlişkileri konusunda 357 cevap paylaştı. Olum ben Bi garip oldum lan dur nasıl anlatmışsın öyle KB kaçmam gerek ter koktu burası
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılsen kendinde bir değişim göster artık onda mutluluk bulamadığını net şekilde belli et
00 Yorumla
+1 yılİstediğini elde edince ne yazık ki hassasiyet kayboluyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Ona temiz ve bakımlı olması gerektiğinin şartını koş. Yoksa ambargo uygula
00 Yorumla
+1 yılİş vs zamanı mi yok. Yoksa maddi durum mu yok bakımsız geziyor
00 Yorumla
+1 yılHayatın gerçeği bu evlenecek kızlar ona göre evlensin 😁
00 Yorumla- Devamını Gör (110)
Devamını Gör(155)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!