Daha bugün instagram üzerinden tanıştım
kıza fotoğrafımı attım yakışıklı olduğumu söyledi ve bazı tavsiyelerde bulundu böyle yap şöyle yap sana bakmayan olursa gel bana söyle diye bu kızı etkilemeye çalışıyorum daha önce sevgilin oldumu yazdım biraz önce ne yapmalıyım onu yanımda istiyorum?
kıza fotoğrafımı attım yakışıklı olduğumu söyledi ve bazı tavsiyelerde bulundu böyle yap şöyle yap sana bakmayan olursa gel bana söyle diye bu kızı etkilemeye çalışıyorum daha önce sevgilin oldumu yazdım biraz önce ne yapmalıyım onu yanımda istiyorum?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Knk kızların hicbiri aynı değil onu en iyi bence sen anlarsın oyle birsey oluyor ki kız kendiliğinden soguyor direkt engeli basıyor bence doğal davran cok daha samimi geliyor
aga kız kendine güzel değilim diyordu biraz övdüm şimdi ne yapmalı bana detaylıca aktarırmısın etkilemem lazım uzun ilişki istiyorum mümkünse ömür boyu ayrıca
ben bir yıl garımı. D
konu bulamıyorum sohbet tıkanıyor
iyi geceler mesajı günaydın mesajı atayımmı
Biraz övmekle iyi etmişsin dozu cok onemli kendini guzel sanarsa ego kasıp ilk yazan yakısikli veya zengin erkege gider knk konuşulacak çok şey elestirilecek çok şey var ama bence onun ve senin ilgi odaklarindan ya da insanlar hakkında cinsiyetler hakkinda cok sey türetebilirsiniz mizzah şart ama ve kesinlikle saygısızlık yapmasına izin verme samimi ol doğal ol zaten senin olur:)
aga sağol ama gerçekten aklıma bir şey gelmiyor
Yaşadığın bir anıyı paylaş ya da bir hikayeyi söyle burç konularina tutkunlukları var komik seyler de mesela ben imdaat derdim hicbir sey olmasa bile gulmekten olurduk bitti ama be😔
Ben bitirdim🤭
yapma be niye aga fazla özel değilse
Aga kız çok zengindi zaten benim olamazdi aşiret kızıydı hem kim bilir ne gibi töreleri vardır
senin yerine üzüldüm kardeşim pwki ben bu kıza ne zaman açılabilirim ilişkinin kalıcı olmasını istiyorm
En dogru zamanda arkadas gibi ol ama az biraz flörtleş dikkat cekmeye calis
Aga kalıcı ilişki diye bir şey yok hiç beklenmedik bir anda dahi birbirinizden soğabiliyorsunuz ne kadar anlayışlı olsaniz dahi
baştan biraz belli ettim gibi
eyw sağol yardmların için
en son birkaç şey yazdım bakmadı yatmış herhalde iyi geceler mesajı yollayımmı
Evet
Her zaman meşgul etme bazen sende geç yaz bu şaşmaz seni daha cok istiyor öyle😂
eyw burdan ara sıra yazarım veya bana mesaj atabilirmisin bilen birine benziyorsun
Bro aslında karşındaki kişiye göre yolunu çizmelisin bunu surdurmek tamamen senin elinde
Xper 1 im mesaj atamiyorum istek attım
tamam burdan yazarım ara sıra musait olursan bi yardımını esirgeme
Tmdir ustam
hacı ben biraz daha ilerlettim işi de kız biraz garip ya da ben garibim yeni konu yazdım burdan bi bakarmsn
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!