Erkek arkadasım sünnet olmuyor bende dedim sünnet olmasan birlikte olamayız falan korkuyorum falan diyor ben olamam diyor nasıl ikna etmeliyim ben bunu?
Alışmaya çalışsan bende 18 yaşındayım ve sünnetsizim artık sünnet olursam komplikasyon olma ihtimali yüksek çocuğun erkekliğini riske atma istersen dm at daha detaylı bilgi veririm
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
bu yaşa kadar neden olmamış
1
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Müslüman değil ama ilişkimiz ciddiye gidiyor ondan sünnet olmasını istiyorum oda olmuyor sonu ayrılık olucak galiba
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Sünnet adi üstünde sünnet. Farz değil. Hem sağlık açısından hemde peygamberimiz önerdiği için yapıyoruz.
Onun tercihi yanlıs operasyon ile his kaybı yaşarsa ne olcak oda var
Sevgilinin tercihlerine karışmasan. Zaten Sünnetsiz daha iyi zaten gelecekte erken boşalma sorunu olma ihtimali daha az.
Bence insanların kendi kişisrl tercihlerine saygı duyup zorlamamalısın yaşı büyük muhtemelen vericeği karara saygı duymalısın.
Sünnetsiz halinin keyfine bak. Kokuyor de sonra. Ödüllendir.
.
Ya korku ne demek.
Bu tip insan ile niye çıkıyorsun ki?
.
Sünnetsiz mi Sünnetli mi şu an... Ben de aynı şekilde
Alışmaya çalışsan bende 18 yaşındayım ve sünnetsizim artık sünnet olursam komplikasyon olma ihtimali yüksek çocuğun erkekliğini riske atma istersen dm at daha detaylı bilgi veririm
bu yaşa kadar neden olmamış
Müslüman değil ama ilişkimiz ciddiye gidiyor ondan sünnet olmasını istiyorum oda olmuyor sonu ayrılık olucak galiba
müslüman oldu mu peki
İşte olma aşamasında ilerliyor
seni kandırıyor olabilir dikkatli ol
Yok kandırma dönemini gectik haha
Adı üstünde sünnet farz değil.
Sünnetli erkek bul sende
Kökü sende de
18 yaşında sünnetsiz olarak hiç ikna olmadım şu an
Mğslüman değil bu arkadaş
Yorum gibi bende seni sevdim güzellik
azraildenizi Museviler de sünnet oluyor. onlara ne diyeceksin?
Ne diyicem bilgim yok o konuda
Sünnet de nereden geldiği belli değil KURAN DA YERİ YOK NE İMİŞ PEYGAMBERN Kİ DOĞUŞTAN SÜNNETLİ İMİŞTE. ARAP ADETİ BİZDE OLDU İBADET.
Kardeş ben 6 duble rakı içtim derin konulara girme anlamam ki ben
Bana yorum yapmana gerek yok
Boşa yorma kendini anlamam ki ben şu an
Sadece her şey müslümanlık ölçüsü değildir onu bil Rakın da afiyet olsun yarasın.
Sağolasın
Verme bak nasl oluyor
İkna edemezsin çaktırmadan hallettir
Olmaz tabiki