Yani galiba evet buradan biri ile konuşuyordum o bana düşkündü ben kaç kez red ettim o gitti eski sevgilisi ile barıştı benden kopmak için bir haftada geri ayrıldı yine bana yazdı yine red ettim bu sefer buradan başka birini buldu onunla sevgili oldu ama yine benle konuştu hemde baya yani normal iki kişinin konuşması gibi değil o kızı benle aldattı bi ara vicdan yaptı gibi oldu ama aldattı bu adamı toplasan yaşı kadar red etmişimdir şimdi yine sevgilisi var bu aralar yazmıyor yazmaz umarım.
Hiç olmadı ve hiç bir zaman olmayacak. Dandik dandik bastırılmış duygularım yok. Evli insanlarla arama buz dağları örerim. Kimsenin malında kocasında gözüm yok. Olanların da hayatları kaysin. Evli insanlara ilişkisi olan aç insanlara yürüyenlerin hayatları kaysın. Amin.
Evet galiba sanırım bu yasak oluyor. Nişanlı biri ile görüşüyorum. Ancak kendisi benim 3 yıllık sevgilim olur benden ayrılmadan nişanlandı ama şu an hala görüşüyoruz. Garip bişey.
Biz beraberken bir gün geldi ailem bana birini buldu onu istemeye gidecez dedi. Ailevi hayatı biraz karışık. Ve biz böylelikle ayrılmış olduk. Bir süre sonra tekrar görüştük öyle devam ediyo
Benden büyük ve evli adamlarla oldum. Pişman mıyım evet ama Öğrenciydim aç kaldım mecburen bu yola başvurdum. Pişmanım bir daha böyle kötü şeyler yaşamak istemiyorum. Uzun ve güzel ömürlerim olsun istiyorum. Amin
Seni bu duruma düşüren yardımcı olmayıp seni kullanan herkese nalet olsun. Hic bir zaman o duruma düşmüş biriyle olmam tersine yardımcı olmak isterim. İnşallah duaların kabul olur hayat sana da güler.
@Oryamblack amin gerçekten çok kötü şeyler geldi başıma napacağım bilemedim. Ölmek istedim çoğu zaman aileme bir şey diyemedim. Yataklara düştüm hastalandım. Ağladım babamı kaybettim. Öleceğim sandım ve son bir kez babamı aramak istedim sesini duymak için. Derdimi anlatacaktım başıma gelenleri ve bana olan şeyleri ama onu da göremedim.. Rüyalarıma giriyor psikolojim bozuluyor Allah korusun her gün babam çağırıyor rüyada yanına gece gündüz Ayetel Kürsi okuyorum ama olmuyor gibi çok acım annemle tartışıyorum istemeden gerçekten bilmiyorum ne yapacağımı Allah sesimi duyar da bana yardımcı olur umarım başka bi şey diyemem. Amin
Bir doktora psikiyatri bölümüne gitsen. Belki bir ilaç seni rahatlatır veya konusmaniz gerekiyirdur birine anlatıp aglamaniz gerekiuyordur. Babandan korkma istediği kadar rüyalarında seni cagirsin seni bu duruma dusmende onunda sucu var. Çalışıyor musun bilmiyorum çalışmıyorsanız evde bos durup kafanda ki düşüncelerden kurtulmak için kurslara yazilsan meslek edinme kursları. Keşke elimizden birşey gelse.
@Oryamblack öğretmenlik okuyordum ama onu da bıraktım. Kimse işe almıyor beni sürekli eleştiriliyorum. Gerçekten yoruldum uyuyorum sürekli hayat devam ediyor ama ben ölü gibiyim şu an ve asla kalkmak istemiyorum kalkınca da ne yapacağımı bilmiyorum
. Mezun olsaydın meslektaş olacakmisizz. Sen depresyona girmissin ve kendini eve kapattikca daha da kotu olma ihtimali yükseliyor. sok a101 gibi marketler sürekli elaman alıyor onlara basvirsan bir yerden hayata tekrar tutunsan. Kendini toparlayinca okulunu bitirmeni çok isterim.