Beyler bunu neden yapıyosunuz?
seviyorum diyo ama istediği olmayınca engelliyor, zayıflıkmı? Ego mu?
seviyorum diyo ama istediği olmayınca engelliyor, zayıflıkmı? Ego mu?
Selam,
Kişiye göre değişir fikirler fakat ben ego diyorum bu sorunun cevabına. Haftalar veya günlerce seni seviyorum böyle şöyle diyor teklif ediyor sonra red alıyor yani istediği olmayınca hemen engelliyor. Zayıflık değilde egolanmış diyebiliriz buna ancak. Şimdi sana yaptı ya bunları e istediğini alamadı hemen başka kızlara yönelicek bu sefer yok seni seviyorum yok sen benim ilkimsin falan klasik yalanlar söyliyecek. Oda olmayınca başka başka kızlara yönelicek falan. Böyle yapıcak bak kesin söylüyorum öyle yapıcak senin reddettiğin kişi. Genelde böyle yapıyorlar çünkü red alınca. Birde reddedilince hemen neden böyle birşey yaptı ki? sonuçta sizin geçmişiniz var anılarınız var? garip gerçekten..
Cevap
7Cevap
Reddedmişsin niye umursuyosun engellesin kaçsın senden işte daha iyi senin için önünü açtı sorun ne burada önüne baksana
ya kaçsın zaten önüne bak artık dedim ama silersin biter.
Ben sapıkmıyım ki engelliyor, onu aramam yazmam etmem zaten. Sacma geldi bende engelledim ama gerek yoktu bence
Sapıklıkla alakası yok belki seni görmek istemedi bir süre kaçtı konduramadı gurur yaptı bilemeyiz ama önemi yok
Sevgilim hiç olmadığı için bişi demiyorum bu konu hakkında
Birini seviyorsam o istemiyorsa beni engeller gecerim
ama saçma değilmi o zaten istemiyor, bu resmen ego… seven engellemez bence
Canım benim ben diyorumki sevdiğim kişi beni istemiyorsa engellerim ne yapacağım ömür boyu onumu bekleyeceğim
anladım bana da eski sevgilim öyle yaptı ama hem seven çabalar hemde silersin görmezsin, engele ne gerek var ki…
Eskiyse ben zaten işim olmaz asla ben ciddi ilişki insanıyım olmuyorsa bakarım yoluma
Ne yapsın baş tacı mı etsin
hayır da engellemeye ne gerek var ki, yazmam etmem. Silseydi keşke engellemek saçma oldu sanki rahatsız ediyormuşum gibi
Bunu takman daha saçma
Napsın peşinde mi koşsun cevabını almış gitmiş
ya bi geçmişimiz var sonucta, silseydi ben zaten aramam etmem.
Engel bana saçma geliyo, sanki benmi koşuyorum peşinde, ben rahatsız edeni engellerim belkide o yüzden anlamıyorum
Olmayacağını bile bile napsin adam
ama engellemekte ne biliyim gerek var mı… ben yazmam aramam sapıkmıyım sanki saçma
İşi olmadığı için
çidden işsiz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?