Birisiyle tanıştım bazen abimle uyuyorum diyor bu normal mi deyince bana kötü bakıyor koskoca kız olmuşsun 23 yaşındasın abisi diyor ki birde ilerde evlenme beraber yaşayalım. Geçen birisi daha aynı şekilde babasıyla uyuyor kızlarr bunu neden yapıyorsunuz çok itici birsey bu be 🤮
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
20 yaşındayım korktuğum zaman babamla annemle yatıyorum abim Şu an evli ama bekarken onun yanına da giderdim gayet normal onlar bizim ailemiz bir art niyet olmaz tabi bazı sapıklar var ama herkes kimin ne olduğunu bilir tacize uğradığı evde gidip yatmaz zaten bence sen yanlis düşünüyorsun
Bence uygun değil kız arkadaşını çağırıp yatman uygun eğer korkuyorsan , ki eksilemisler seni
Kiz arkadasimi gecenin bi vakti evinden mi çağrıyim? Manyak misin ya insan ailesiyle uyuyunca neden uygun olmasın arındır beynini uygun olmayan sey senin düşüncelerin
Hemen üstte başkasının bir yorum var okur musun?
Sen de benim yorumumu okur musun düzgünce? Yorumumda belirttim bazi sapiklar var ama zaten insan taciz edildiği yerde gidip yatmaz diyorum
O da doğru da uykudayken ne yaptığını bilemezsin ki ki bunun istemsiz olması da var
Sapik olan insan bir sure sonra ileriye gider uyumanın beklemez 20 yılda da anlaşılır
onun demek istediği şey her ailenin elbette aynı olmadığı yani eğer abisiyle uyumaktan rahatsız olsaydı hem rahat rahat söylemez hemde öyle bir şey yapmazdı
Ayrica sapik insan küçüklükten birsey anlamaz diyerek baslar genelde bu tür olaylar çocukluktan basliyor
Aynen demek istediğim bu teşekkürler
Şimdi anladım ben de diyorum ki sapık olmasa bile kadın olduğunuz için istemsiz uyanma olabilir
herkes için geçerli değil
Temas halinde bu olur ki uykuda bilinç dışı bisey
Uygun değil adam sapık olmasa bile istek olur tensel temas olacak çünkü
Abim bundan 5 yıl öncesine kadar taciz ediyordu beni.
Geçenlerde içimi buraya dökmek istedim, yorumlardan biri şöyleydi;
"abin sonuçta dokunabilir, tadına bakabilir." iğrenç bir dünyada yaşıyoruz.
Ciddi olamazsın?
Yalan söylemem için bir sebep yok.
senin adına üzüldüm :(
İnanamadım o yüzden peki şikayet ettin mi
Kimse inanmıyor
inanılmayacak bir şey değil her yerde var bu
Hala devam ediyor mu? İleriye gitti mi
Bana içini dökebilrsin gerekirse yanında olurum hukuki olarak
şu an nasılsın erkeklere yaklasabiliuor musun ruh halin nasıl? Ve o sapık nerde?
Anneme söyledim inanmadı. Üstüne dayak yedim bide. Öyle diyorsunuz da kendi ailenizde biri çıksa böyle birşey dese inanacak mısınız
Hele söz konusu kişi her yerde ağırlığıyla dürüstlüğüyle şerefi haysiyetiyle biliniyorsa. Kimse dışarıdan göründüğü gibi değil işte inanmıyolar
Evlendi artık bu saatten sonra bişey olsa da istemem hapse girse karısı bizde kalıcak ona ait hiç birşeyi görmek istemiyorum artık zaten aynı şehirde de değiliz böyle iyiyim
Nişanlıyım ona söylemedim yaklaşamıyorum beni yanlış anlıyor
İçinden gelmiyor dimi :/ ruhunu bozmuş. Ya çok mu ileri gitti yani seni üzmek istemiyorum
ben bunu gibi olaylarda kimseye inanmıyorum ister dinine aşırı bağlı bir insan olsun kimse durduk yere iftira atmaz zaten
Ben inanırım valla bir kız durduk yere niye bunu desin ki
Ben de inanırım sonuçta çok büyük bir iddia yani kimse durduk yere boyle birsey demez
Ailenin salaklıgı ya keşke hakkını arasaydın en azından daha rahat yasardın
kimseye inanmıyorum derken hani istediği kadar dürüst bir insan olsun anlamında demek istedim yani kızın iftira atacak hâli yok ya?
Elliyodu sarılıyodu falan işte.
Ben abimden korktuğum için erkeklerle gezip eğlenemiyomuşum ondan iftira atıyomuşum buymuş sebebim
Bu konuda kızlardan yanayım erkeklere bu konuda hiç güvenmiyorum soruda yazdım zaten kız kardeşine çok düşkün bu adamlar
Yok artık ya kusura bakma ama ailen igrenc
Sürtünme falan yapıyor muydu?
Onunla ispatlardın mesela lekeyi
Öyle. Dışardan bakan tam bir abi der yani aklının ucundan geçmez böyle bişey
@Burcu101 kaba oldu biraz
Nerden gelsin aklıma anladığım zaman 15 yaşındaydım
Zaten o tam bir abilerden çıkıyor ne çıkıyorsa
Pis şerefsiz. Sacmalık01 detay sorup hatirlatma bence
Detay değil taciz ayrı tecavüz yeltenme ayrı suçlar
Sikayetci olursa anlatması gerekir tabiki ama Şu an bize anlatıp üzülmesinin anlamı yok
Belki rahatlar içinde kalmamış olur en azından kendisi bilir abi olanlar da bu var maalesef çok samimiler iliskiler
Aşırı sahiplenen adamlarda sıkıntı çıkıyor
@Burcu101 haklı
Yok artık
Şimdi nasılsın peki yani iliskiden kaçıyorsundur eminim
Sacmalik01 kusura bakma ama sorularin cok sacma beni bile rahatsız etti bilmiyorum arkadas rahatsiz oldu mu ama psikiyatrist psikolog degilsen bunlari sorma lütfen
İnsanım insan bırakında o karar versin siz onun adına neden yorum yapıyorsunuz
Çünkü ben bile rahatsız oldum seni bu soruları sormanın bir anlamı yok
Haddinizi aşıyorsunuz. Teşekkür ederim iyi günler.
Ona yardımcı olmak istiyorum benzer birsey yaşayan kız arkadasım olmustu ve zamanla düzelmişti
İçeriğine inerek her detayı sorarak yardımcı olmuyorsunuz. Tedavi görüyorum zaten 5 yıldır. Psikolog sormadı bana bu kadarını. Tacizle tecavüzü yeltenmeyi ayırt edebiliyorum. Taciz dedim uzatmaya gerek yok bence.
Affola... :(
İyi olmanı istiyorum başkası yüzünden kötü hissetmeni istemiyorum
Oha Ya peki o abin hangi sehirde Ya kendi cocuklarinada yaparsa
Kendi çocuğuna bi bok yapamaz yeni anneler bizimkiler gibi değil. Benim gibi korkak sessiz yetiştirmiyor çocuğunu. En ufak bişeyde ölmekten beter eder onu. Abim de bunun farkında. Benim annem o kadının tırnağı olamaz da işte adı abimin karısı. Abimle bi bağı olmasa çok sevebileceğim biri kendisi ama ister istemez ondan da tiksiniyorum çocuğundan da :/